Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySigma fajne ciuszki upolowalas
Ceska a l4 dostalas czy nie chcialas?
Lady brawo ladny przyrost
Pesteczko zgaga daje popalic wspolczuje
Skarbko mam nadzieje ze juz czujesz sie lepiej
Lady ciekawa jestem czy Cie przyjma?
Dziewczyny rizmawialam z moja siosra ktora pracuje z z zaburzonymi dziecmi jest neurologopeda i mowila mi zeby nie przesadzac z nospa poniewaz moze powodowac wiotkosc u dzieci.
Kat i justysss super prezenciki, lepszego nie mozna sobie wymarzyc:)
Czekam na dalsze wiesci z wizyt
U mnie dzis zaczely sie mdlosci plus oczywiscie nadal mam skurcze i bole jak na okres .a i kreci mi sie w glowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:29
-
Misi@ wrote:Sigma fajne ciuszki upolowalas
Ceska a l4 dostalas czy nie chcialas?
Lady brawo ladny przyrost
Pesteczko zgaga daje popalic wspolczuje
Skarbko mam nadzieje ze juz czujesz sie lepiej
Lady ciekawa jestem czy Cie przyjma?
Dziewczyny rizmawialam z moja siosra ktora pracuje z z zaburzonymi dziecmi jest neurologopeda i mowila mi zeby nie przesadzac z nospa poniewaz moze powodowac wiotkosc u dzieci.
Kat i justysss super prezenciki, lepszego nie mozna sobie wymarzyc:)
Czekam na dalsze wiesci z wizyt
U mnie dzis zaczely sie mdlosci plus oczywiscie nadal mam skurcze i bole jak na okres .a i kreci mi sie w glowie.
przyjma juz wiem , czekam na moja pania drMisi@ lubi tę wiadomość
-
Kochane a ja po luteinie dopochwowej mam jakas infekcje...sikam jak szalona, bylam u lekarza kazal zrobić badania moczu i z racji ciąży L4 do piątku wlacznie. Zrobilam tez 3 betę i progesteron...bo rano piersi nic nie bolaly o jak zwykle schizy:/ Pani w laboratorium powiedziala ze one moga bolec cyklicznie i ona jest tego dowodem ze raz ja bolaly raz nie i tak w kolko:)
-
Nieśmiało dołączam do Was kobietki Mój mąż 'zrobił' mi najlepszy prezent na urodziny jaki mogłam sobie wymarzyć . Dwie kreseczki odkryłam w sobotę czyli wg wyliczeń belly jestem w 4 tyg i 6 dniu ciąży
Właśnie przytuliłam rosołek, bo coś mnie zaczynają łapać mdłości
eM, Lady86, justysss, Misi@, Sigma, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Lady86 piękny przyrost bety!
U mnie na usg nie wiele ciekawych rzeczy, był dość duży pęcherzyk a w nim ciałko żółte. Dzidzia się schowała, no nic trudno ... zdjęcie mam bez ciałka żółtego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b55b9cbdbf9.jpg
Mam przyjść za tydzień na serduchoMisi@, agatka196, gosia86, skabarka, kasiuleks, agata83 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:To i ja do Was dołacze nieśmiało.
Troszke Was już podczytywałam choć ciężko mi było się ujawnić ze względu na moje obawy.
Według OM jestem w 6tc i 3dni lecz lekarz twierdzi że ciaża napewno młodsza co dokładnie będzie w stanie określić na następnej wizycie.
Jest to moja 4 ciaża i mam 4 Aniołki w niebie. Mam jednak głęboka nadzieje że tym razem nasze upragnione dzieciatko zostanie z nami.
Jeżeli chodzi o moje samopczucie to jest różne. Głównie to boli mnie brzuch jak na @, jajniki i czasami ciagnie mnie w pachwinach, mdłości na ta chwilę miałam narazie 2 razy, za to mam buzie wysypana jak nastolatka. Zawsze miałam skłonnośc do wyprysków zwłaszcza przed @. Tyle że teraz powiększyło się to w znacznym stopniu.
Tu sa pierwsze fotli naszego maleństwa:
http://naforum.zapodaj.net/fffe17f30be3.jpg.html
Gratuluję i trzymam kciuki by tym razem się udało Byle do września! -
eM czekałam.na wieści od Ciebie
Nic sie nie martw tym razem będzie dobrze:* u mnie też serducho było później niż u większości koleżanek
Najważniejsze ze jest ciałko żółte też mam takie zdjęcie jakos z podobnego okresu ciąży jak Ty najważniejsze że nie plamisz i masz objawy ciążowe
Agatko witamy ponownie na fioletowiej stronie i masz kategoryczny zakaz opuszczania jej szamba do terminu porodu :*eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Gratuluję wszystkim, które miały dzisiaj pierwsze wizyty/usg!
Agatko - wszystko będzie dobrze USG jest śliczne, gratuluję!
Dziewczyny, te fotki na które mnie natchnęło to nie fotki zakupów ciuchowych, tylko brzuszka ;P jakoś tak stwierdziłam, że trzeba udokumentować brzuchol i Wam pokazać, czy to normalne? Też tak macie? Już wiem, że Lady Savage też to dobrze
Powiem Wam, że w tej chwili jeśli chcę, żeby ktoś widział ciążę, to jestem w stanie to zrobić - wystarczy obcisła bluzka, brak obszernego swetra i już. Bardzo mnie to dziwi w 7 tygodniu ciąży, ale u mnie od początku brzuch był wybity, więc pewnie tak już po prostu mam.eM, Misi@, kasiuleks, agata83 lubią tę wiadomość
-
wrr.. a ja się do ginka dziś nie dostałam.. Kazał zapisać się wg wolnego najbliższego terminu, a ten dopiero na koniec marca. Jutro ide prywatnie, trudno.. a potem może jakoś się wcisnę na ten koniec marca. Co za ustrój.. Na szczęście dobrze się czuję i chyba nie mam powodów do niepokoju póki co... chociaż jestem po ciąży pozamacicznej.. to jestem dobrej myśli
-
nick nieaktualny