Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:A wizytę mam na 21.01 tylko ja chcę ciągnąć u 2 lekarzy 1 na kasę chorych a 2 prywatnie. Do tego co chodzęprywatnie msm duże zaufanie a na fundusz dlatego ze dostane wszystkie skierowania na badania itp.
Sprytnie
Niestety tak jest skonstruowany ten system, że widocznie tak trzeba.[/url] -
nick nieaktualnyDżuls wrote:A ja właśnie miałam jakieś brązowawe plamienia. Byliśmy z mężem na zakupach i poczułam, że mam, krótko mówiąc, mokro w majtkach. W domu na majtkach miałam różowo-brązowy ślad.
Byłam dziś u gina, który pobierając wymaz na cytologię nie był zbyt delikatny, badanie było dość nieprzyjemne. W poprzedniej ciąży nie miałam żadnych plamień. Trochę się martwię, bo dziś nie czułam się za dobrze (ogólnie słabo mi i mam mdłości). Czytam w necie, że na takie plamienia mogą występować na początku ciąży, o ile nie towarzyszy im ból, ale tak jak mówię, w poprzedniej ciąży takich plamień o ile pamiętam nie miałam. Martwię się trochę. -
Cześć dziewczyny, ja mam dzisiaj 14dpo i dzisiaj też zrobiłam pierwszą bętę, wyniosła 94,60.
Jestem trochę niespokojna, że to za mało, ale staram się nie panikować.Misi@ lubi tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
hakorośl wrote:Cześć dziewczyny, ja mam dzisiaj 14dpo i dzisiaj też zrobiłam pierwszą bętę, wyniosła 94,60.
Jestem trochę niespokojna, że to za mało, ale staram się nie panikować.
Ja 16dpo miałam 104 a tydzień później już 1800 więc spokojnie Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie panikowałamhakorośl lubi tę wiadomość
[/url] -
Sigma, skabarka sliczne brzuszki
Ja dzis jestem starsznie spiaca, w pracy myslalam ze pojde sie normalnie gdzies zdrzemnac. Nie moglam sobie se soba poradzic tak mi sie spac chcialo.
Misi kciuki za jutrzejsza wizyte Pewnie juz zobaczysz wiecej niz ja
Witam nowe dziewczyny i oczywiscie gratuluje -
nick nieaktualnyHej. Dzisiaj bylam u gina ktory prowadzil moja pierwsza ciaze i widzialam zarodek wielkosci 2,5 mm. Serduszka nie sprawdzal. L4 mam do poniedzialku od lekarza rodzinnego, bo znow mam stan zapalny migdalkow, czego on de facto nie stwierdzil. Jutro lece do laryngologa
-
Dżuls wrote:Dzięki Agatka 196, trochę się uspokoiłam, mam nadzieję że to jest to. Ogólnie kurcze przerobiłam już kilku lekarzy, i mam teorię, że najlepiej chodzi się do facetów. Są delikatniejsi od babek i nie traktują tak obcesowo.
Nie ma reguły, ostatnio moja kumpela poszla bo sie bardzo źle czula i chciala L4 to jej koles powiedział, ze kobieta w ciąży najlepiej się czuje w pracy i, ze kiedyś kobiety pracowaly aż do porodu. I glupio komentowalWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:26
-
Anitka201 wrote:A wizytę mam na 21.01 tylko ja chcę ciągnąć u 2 lekarzy 1 na kasę chorych a 2 prywatnie. Do tego co chodzęprywatnie msm duże zaufanie a na fundusz dlatego ze dostane wszystkie skierowania na badania itp.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:Dziewczynki fajne spodnie na allegro ciazowe , powiem wam ze super wlasnie przyszly wygodne a nie drogie
http://allegro.pl/show_item.php?item=4862413732
jedyny minus to wysylka tydzien trzeba poczekac