Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A masz już kartę jak ja :)
    i dostałam masę jakiś ulotek, próbek dla przyszłych mama, jakieś kremy, żele do higieny nawet próbki kaw :P dla kobiet w ciązy

Mam:) Wyszłam z masą papierów i ulotek:) Cytologia z połowy grudnia 1, także super:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Mam:) Wyszłam z masą papierów i ulotek:) Cytologia z połowy grudnia 1, także super:)
    Super gratuluje. Ciekawe jak u mnie wyjdzie ostatnio miałam 2 a porzednio 3.
    Sówko ja też mam jutro wizytę i coś czuje, że nie zasne ;p

sowa28 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem szczęśliwa :3

nick nieaktualny, kasig, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 Lady Savage gratuluje dobrych wiesci i wspaniałych fasolek :) ja czekam do jutra mam wizyte dopiero na 18:30..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - lepiej się nie cisnąć w za ciasnych spodniach, bo prędzej to może być przyczyną komplikacji (bólu macicy, skurczy, itp.), niż jakieś głupie przesądy.
    Ja rozumiem, że jak ktoś ma płaski brzuch i nie ma potrzeby, to nie ma sensu wywalać kasy w błoto, ale serio, jak komuś wywala brzuch, to ma się cisnąć na siłę w za małych gaciach? Poważnie?

Lady Savage, Nancy - super wieści, graty! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:32

nick nieaktualny, ceska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole widze ze sie ogladacie juz i kupujecie spodnie ciazowe a ja to mam plaski brzuch, nic a nic po nim nie widac tylko piersi duuze :)

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero o 18:40, wiec rozumiem Cię:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sowa28 wrote:
    Ja dopiero o 18:40, wiec rozumiem Cię:-)

to widzę ta sama sytuacja :) tylko ze ja mam takie delikatne jasno brazowe plamienia drugi dzień i nie wiem co lekarz mi powie,ale czuje ze bedzie wszystko dobrze :) kolejny dzien z rzedu czuje sie fatalnie caly dzien mdlosci tak ze jesc mi sie nie chce ale z drugiej strony glod i sama nie wiem co jesc..

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam taki brzuszek jak Wy. Może jutro uda mi się dodać zdjęcie z usg i brzucholca.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Super gratuluje. Ciekawe jak u mnie wyjdzie ostatnio miałam 2 a porzednio 3.
    Sówko ja też mam jutro wizytę i coś czuje, że nie zasne ;p
    Dobadałaś potem te 3ke? Bo 3 to nie za fajnie...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Nancy87 Lady Savage gratuluje dobrych wiesci i wspaniałych fasolek :) ja czekam do jutra mam wizyte dopiero na 18:30..:)
    Ja mam na 9:30 USG a na 17:45 ginekologa na nfz. Mam nadzieję, ze kartę juz dostane i zaswiadczenie :D

eM lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sporo bonusowych kilogramów, zwlaszcza na brzuchu, taki typ figury, wiec jeszcze długo mi przyjdzie poczekac żeby bylo widać ciążowy brzuch. I bez ciąży mogłam udawac, ze to już zaawansowany miesiąc ;)

KathleenPL, adzia, chabasse, hakorośl lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie mam nadwagę i duży brzuch, ale tez czuje, ze mnie zwykle spodnie cisna.. Ugh. Chodze w legginsach glownie, ale musze kupić jeszcze sobie ciążowe, po co sie gnieść i ściskać?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie dopiero jak sie spróbuję ubrać przy wychodzeniu ze szpitala, to zobaczę czy się dopne w spodnie w ktorych przyszłam :P Oby, bo będę miala problem z powrotem do domu.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Dobadałaś potem te 3ke? Bo 3 to nie za fajnie...
    Tak ostatecznie 2 jka była w maju :)

Ja mam w takim razie najwcześniej wzytę. Ok 11:00 . Jak będzie wszytsko dobrze to pojade jeszcze na miasto zapolować na kartki z okazji dnia dziadków :)
    Oby się udało.

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mam na 9:30 USG a na 17:45 ginekologa na nfz. Mam nadzieję, ze kartę juz dostane i zaswiadczenie :D

przynajmniej USG masz z rana ale Ci fajnie:) no ja jutro ide prywatnie i jak powie ze wszystko okej to wtedy zapisze sie chyba na nfz zeby te badania moc zrobic za darmo :)

• Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja mam sporo bonusowych kilogramów, zwlaszcza na brzuchu, taki typ figury, wiec jeszcze długo mi przyjdzie poczekac żeby bylo widać ciążowy brzuch. I bez ciąży mogłam udawac, ze to już zaawansowany miesiąc ;)

Ja tak samo, mam 104 kg ale zawsze łono miałam płaskie, a teraz to mam 2 górki XD piersi, brzuch i łono jak mała piłka

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • sowa28 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    to widzę ta sama sytuacja :) tylko ze ja mam takie delikatne jasno brazowe plamienia drugi dzień i nie wiem co lekarz mi powie,ale czuje ze bedzie wszystko dobrze :) kolejny dzien z rzedu czuje sie fatalnie caly dzien mdlosci tak ze jesc mi sie nie chce ale z drugiej strony glod i sama nie wiem co jesc..

Takie plemienia zdarzają się na tym etapie ciąży. Dobrze, że jutro to skonsultujesz, ale myślę, że to nic takiego. Symptomy mam podobne - jadłowstręt, mdłości i ssanie w żołądku. Mieszanka niezbyt przyjemna...

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sowa28 wrote:
    Takie plemienia zdarzają się na tym etapie ciąży. Dobrze, że jutro to skonsultujesz, ale myślę, że to nic takiego. Symptomy mam podobne - jadłowstręt, mdłości i ssanie w żołądku. Mieszanka niezbyt przyjemna...

mam tylko nadzieje ze te objawy dlugo trwac nie bede u nas i szybko zaczniemy sie cieszyc z ciazy bez zlego samopoczucia :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:08

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ