Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:A masz już kartę jak ja
i dostałam masę jakiś ulotek, próbek dla przyszłych mama, jakieś kremy, żele do higieny nawet próbki kaw dla kobiet w ciązy
Mam:) Wyszłam z masą papierów i ulotek:) Cytologia z połowy grudnia 1, także super:) -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Mam:) Wyszłam z masą papierów i ulotek:) Cytologia z połowy grudnia 1, także super:)
Sówko ja też mam jutro wizytę i coś czuje, że nie zasne ;psowa28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka - lepiej się nie cisnąć w za ciasnych spodniach, bo prędzej to może być przyczyną komplikacji (bólu macicy, skurczy, itp.), niż jakieś głupie przesądy.
Ja rozumiem, że jak ktoś ma płaski brzuch i nie ma potrzeby, to nie ma sensu wywalać kasy w błoto, ale serio, jak komuś wywala brzuch, to ma się cisnąć na siłę w za małych gaciach? Poważnie?
Lady Savage, Nancy - super wieści, graty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:32
skabarka, ceska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysowa28 wrote:Ja dopiero o 18:40, wiec rozumiem Cię
to widzę ta sama sytuacja tylko ze ja mam takie delikatne jasno brazowe plamienia drugi dzień i nie wiem co lekarz mi powie,ale czuje ze bedzie wszystko dobrze kolejny dzien z rzedu czuje sie fatalnie caly dzien mdlosci tak ze jesc mi sie nie chce ale z drugiej strony glod i sama nie wiem co jesc.. -
Misi@ wrote:Super gratuluje. Ciekawe jak u mnie wyjdzie ostatnio miałam 2 a porzednio 3.
Sówko ja też mam jutro wizytę i coś czuje, że nie zasne ;pAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
wiaraczynicuda wrote:Nancy87 Lady Savage gratuluje dobrych wiesci i wspaniałych fasolek ja czekam do jutra mam wizyte dopiero na 18:30..
eM lubi tę wiadomość
-
Ja mam sporo bonusowych kilogramów, zwlaszcza na brzuchu, taki typ figury, wiec jeszcze długo mi przyjdzie poczekac żeby bylo widać ciążowy brzuch. I bez ciąży mogłam udawac, ze to już zaawansowany miesiąc
KathleenPL, adzia, chabasse, hakorośl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM wrote:Dobadałaś potem te 3ke? Bo 3 to nie za fajnie...
Ja mam w takim razie najwcześniej wzytę. Ok 11:00 . Jak będzie wszytsko dobrze to pojade jeszcze na miasto zapolować na kartki z okazji dnia dziadków
Oby się udało.eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Ja mam na 9:30 USG a na 17:45 ginekologa na nfz. Mam nadzieję, ze kartę juz dostane i zaswiadczenie
przynajmniej USG masz z rana ale Ci fajnie:) no ja jutro ide prywatnie i jak powie ze wszystko okej to wtedy zapisze sie chyba na nfz zeby te badania moc zrobic za darmo -
la_lenka wrote:Ja mam sporo bonusowych kilogramów, zwlaszcza na brzuchu, taki typ figury, wiec jeszcze długo mi przyjdzie poczekac żeby bylo widać ciążowy brzuch. I bez ciąży mogłam udawac, ze to już zaawansowany miesiąc
Ja tak samo, mam 104 kg ale zawsze łono miałam płaskie, a teraz to mam 2 górki piersi, brzuch i łono jak mała piłka -
wiaraczynicuda wrote:to widzę ta sama sytuacja tylko ze ja mam takie delikatne jasno brazowe plamienia drugi dzień i nie wiem co lekarz mi powie,ale czuje ze bedzie wszystko dobrze kolejny dzien z rzedu czuje sie fatalnie caly dzien mdlosci tak ze jesc mi sie nie chce ale z drugiej strony glod i sama nie wiem co jesc..
Takie plemienia zdarzają się na tym etapie ciąży. Dobrze, że jutro to skonsultujesz, ale myślę, że to nic takiego. Symptomy mam podobne - jadłowstręt, mdłości i ssanie w żołądku. Mieszanka niezbyt przyjemna... -
nick nieaktualnysowa28 wrote:Takie plemienia zdarzają się na tym etapie ciąży. Dobrze, że jutro to skonsultujesz, ale myślę, że to nic takiego. Symptomy mam podobne - jadłowstręt, mdłości i ssanie w żołądku. Mieszanka niezbyt przyjemna...
mam tylko nadzieje ze te objawy dlugo trwac nie bede u nas i szybko zaczniemy sie cieszyc z ciazy bez zlego samopoczucia