Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już wróciłam, niestety nie wydrukowała mi zdjęcia, bo nie miała możliwości, dzidzia ma 6 milimetrów, to co pokazuje suwak to prawda, tak mi obliczyła, a co najważniejsze dzidzia ma serduszko! Jejku to był najpiękniejszy widok na świecie chyba będę musiała zmienić miesiąc poród -> 20 sierpnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:40
skabarka, Misi@, Sigma, kasig, agata83 lubią tę wiadomość
-
Lady86 i agatka196,bardzo dziękuję Wam za szybką odpowiedź,od razu mi ulżyło. A panikować nie mogę bo na codzień jestem sama w domu,mąż w pracy na delegacji i to jest najlepszy czas żeby snuć różne czarne scenariusze3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
Lady Savage wrote:Już wróciłam, niestety nie wydrukowała mi zdjęcia, bo nie miała możliwości, dzidzia ma 2 centymetry, to co pokazuje suwak to prawda, tak mi obliczyła, a co najważniejsze dzidzia ma serduszko! Jejku to był najpiękniejszy widok na świecie chyba będę musiała zmienić miesiąc poród -> 20 sierpnia
Ej, czy to oznacza, że nas opuszczasz? Skandal!!
Super, ale wspaniałe wieści :)Gratulacje[/url] -
Nancy87 wrote:Lady no co Ty, nie uciekaj:p Ja mam termin na 28 sierpnia:) Mój suwak też ok pokazuje. Faaajnie mieć już kartę ciąży i zdjęcie:) Chyba w ramkę oprawię
Nancy masz zdjęcie? Ja nie mam Pani dr mówiła że od kiedy drukarka się popsuła nikt nie kupił nowej -
Lady Savage wrote:Nancy masz zdjęcie? Ja nie mam Pani dr mówiła że od kiedy drukarka się popsuła nikt nie kupił nowej
Mam:) nawet wrzuciła na 3D obraz ale słabo tam było widać to druknęła czarno białe. Lady powiedz, że nie uciekasz:p Sierpniówki już zaawansowane:pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:raz rób zdjęcie ekranu usg telefonem ja tak zrobiłam ostatnio, bo też drukarki nie było
no faktycznie ;/ tak mogłam zrobić, ale gdy zobaczyłam serduszko to przestał istnieć cały świat -
kasig wrote:Lady Savage super, że zobaczyłaś serduszko. Ależ Ci zazdroszczę, to musi być fantastyczne przeżycie
Oj jest też się doczekasz
No i dostałam l-4 aż do 9 lutego, aaa Nancy kiedy kolejna wizyta, bo ja mam 9 lutego o 15.30 w ogóle skierowała mnie na całą masę badań O.O -
A masz już kartę jak ja
i dostałam masę jakiś ulotek, próbek dla przyszłych mama, jakieś kremy, żele do higieny nawet próbki kaw dla kobiet w ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:02