Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Witajcie dołączam się do wątku i mam nadzieje ze zostanę tu do 16 września. Dzisiaj powinnam być w 4 tygodniu i 5 dniu. Przy pierwszej becie dostałam małego kopa bo w 14 dpo beta wyniosła 166,3 Gin mnie nastraszyla że za niska i może dojść do poronienia. Beta po 46 godzinach 330,6 wiec chyba ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:50
-
nick nieaktualny
-
Ufff wróciłam do domku. Trochę mi to zajęło, bo najpierw lekarz, później pojechałam na chwilę do pracy, kuzynki i na zakupy.
Mój kochany dzidziuś ma 1 cm:) serduszko: 141 uderzeń na minutę Wszystko jest w porządku. Dostałam l4 do 16 lutego i też 16 lutego mam badania prenatalne:) Ponoć usg trwa 30 minut i kobieta wchodzi nawet po 4 razy, jak dzieciątko jest źle ułożone. Termin porodu mam na 28 sierpnia:)Misi@, Sigma, eM, skabarka, Lady Savage, KathleenPL, adzia, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dziś weszłam na wagę i +2 kg...jak ja w takim tempie będe tyć to hoho jak będzie we wrzesniu...pewnie dostane w grudniu etat zc-y mikołaja ;p
Skarbka w umie mnie również taki brzszek wyskoczył i zwłaszcza wieczorem muszę spódniczkę dyskretnie rozpiać :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:58
kasiuleks lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ufff wróciłam do domku. Trochę mi to zajęło, bo najpierw lekarz, później pojechałam na chwilę do pracy, kuzynki i na zakupy.
Mój kochany dzidziuś ma 1 cm:) serduszko: 141 uderzeń na minutę Wszystko jest w porządku. Dostałam l4 do 16 lutego i też 16 lutego mam badania prenatalne:) Ponoć usg trwa 30 minut i kobieta wchodzi nawet po 4 razy, jak dzieciątko jest źle ułożone. Termin porodu mam na 28 sierpnia:) -
Dziewczyny... powiedzcie mi proszę.. bo pewnie lepiej ode mnie się orientujecie.. Jeśli będę chodzić na prywatne wizyty to także dostanę tą kartę ciąży, jakieś zaświadczenie do becikowego oraz skierowanie na badania, za które ni będę musiała płacić w każdym trymestrze...??? Kurcze, bo już rozpacz mnie ogarnia z tą służbą zdrowia.. terminy takie, że ho ho.. a tu chyba trzeba w miarę szybko działać.. no nie wiem:(
-
Misi@ wrote:Gratuluję...ja ide jutro ciekawe jak u mnie...serduszka jeszcze nie zobaczę...szkoda...a jak rozmowa z kierownikiem?
Bardzo pozytywnie. Gratulował, polecał dobrych lekarzy i zgłosił się na ochotnika do przecinania pępowiny hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:06
Misi@, Anitka201, adzia, kasiuleks, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChabasse - dostaniesz kartę ciąży i zaświadczenia, ale badania będą płatne.
Skabarka - ładny brzuszek, już widać
Anitka - a to głupia ci.a z tej lekarki moja beta w 14 dpo wynosiła 92,5 i lekarka powiedziała mi, że urodzę piękne i zdrowe dziecko. W 16 dpo miałam betę 222, w bodajże 23 dpo 5569 i w tym samym dniu na USG było widoczne dziecko i prawidłowa akcja serca. Naprawdę niektórzy lekarze minęli się z powołaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:12
-
Anitka201 nie potrzebnie gin Cię nastraszyła, taka beta w 14dpo jest całkiem spoko, niektóre z nas mają połowe z tego a przyrost śliczny.
Skabarka a ja już pisałam Ci instrukcję ale dobrze że sobie poradziłaśskabarka lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ufff wróciłam do domku. Trochę mi to zajęło, bo najpierw lekarz, później pojechałam na chwilę do pracy, kuzynki i na zakupy.
Mój kochany dzidziuś ma 1 cm:) serduszko: 141 uderzeń na minutę Wszystko jest w porządku. Dostałam l4 do 16 lutego i też 16 lutego mam badania prenatalne:) Ponoć usg trwa 30 minut i kobieta wchodzi nawet po 4 razy, jak dzieciątko jest źle ułożone. Termin porodu mam na 28 sierpnia:)
Moja Tasiula miala byc z 28 sierpnia, a jest z 9 września -
nick nieaktualny