Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Nancy co masz zrobić za badania bo ja mam: morfologię, glukozę, tsh,toxo coś nie umiem przeczytac i VDR i coś czego nie umiem przeczytać
Mocz, morfologia, VDRL, glukoza na czczo, grupa krwi ale przeciw ciała cos takiego (bo wyniki grupy krwi robiłam 4 lata temu), Ag HBS, HCV, HIV, toxo IgM ( IgG już robiłam). -
Teraz to sie nie martwcie. Mam koleżankę, którą jak zaszla w ciążę, to ciągle narzekała, ze jej tylek rosnie, ze gruba itp. Nie ma co teraz myslec o takich sprawach. Najwazniejsze jest teraz zdrowie maluchów:D
agatka196, Misi@, eM lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze juz tych wizyt i zdjec:) hihi
a ja jutro dopiero na bete 2 raz a na wizyte sama nie wiem kiedy, tez planuje isc do dwóch prywatnie i nfz.
a tak z innej bajeczki kiedy kupicie pierwsza rzecz dla malucha?
eM lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Mocz, morfologia, VDRL, glukoza na czczo, grupa krwi ale przeciw ciała cos takiego (bo wyniki grupy krwi robiłam 4 lata temu), Ag HBS, HCV, HIV, toxo IgM ( IgG już robiłam).
aha masz inny zestaw niż ja -
PannaB wrote:Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze juz tych wizyt i zdjec:) hihi
a ja jutro dopiero na bete 2 raz a na wizyte sama nie wiem kiedy, tez planuje isc do dwóch prywatnie i nfz.
ja myślę
że zacznę coś kupować po 24 tyg ciąży
-
nick nieaktualnyJa tak naprawde narazie nie muszę. Mam już pełno ciuszków zachowanych od mojej siostry, od mojej kolezanki, no i teściowa od roku co chwile coś kupuje...obawiam się, że nie bede miała gdzie tego trzymać ;pPannaB wrote:Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze juz tych wizyt i zdjec:) hihi
A tak na serio to napewno nie będe mogła sie powstrzymać i będe kupowac, ale myślę, że najwczesniej wiosną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:32
-
nick nieaktualnyA teraz wyprzedaże, więc tym bardziej kusi. Ja ostatnio byłam na zakupach...to nie wiedziałam co sobie kupić. Normalnie szkoda mi było pieniędzy, bo stwierdziłam, ze za dwa miesiące bedde zmieniać garderobę, wówczas zaszaleję ;pPannaB wrote:tak sie zastanawiam wlasnie, dzis byłam w tesco iprzechodzilam obok ciuchów f&f no boskie sa az sie chce juz kupowac hehe:)
-
nick nieaktualnyPołóż sie do łóżka...choć nie wiem czy ja dla spokoju nie jechałabym na Twoim miejscu na IP.Dżuls wrote:Kurcze, jakiś felerny ten dzień. Nie dość, że to plamienie, to teraz rozkłada mnie coś grypopodobnego - temperatura 38 stopni, lodowate ręce i nogi, czerwona piekąca twarz, łamanie w kościach i ból mięśni, już o totalnym braku sił nie wspominając.... wtf?!