Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:Ja tez bym połowe tego wykupiła serio ja planuje kupowac dosc wczesnie zeby sie rozlozylo, choc jak bedzie dziewczynka to dostane mnostwo od kolezanek, co do chlopca gorzej bo wszyscy w okol maja dziewuszki:P
-
Dżuls wrote:Kurcze, jakiś felerny ten dzień. Nie dość, że to plamienie, to teraz rozkłada mnie coś grypopodobnego - temperatura 38 stopni, lodowate ręce i nogi, czerwona piekąca twarz, łamanie w kościach i ból mięśni, już o totalnym braku sił nie wspominając.... wtf?!
To są oznaki ciąży, a nie grypy, -
agatka196 wrote:A czy jest któraś z Was, która ma problem z tradzikiem w ciaży i co stosuje aby zmiejszyć lub zapobiec kolejnym wypryskom?
Ja od zapłodnienia mam problem z cerą, to stąd wiedziałąm ze sie udało, bo zawsze mnie wysypywało na 2 dni przed miesiączką a tu już tydzień wcześniej. I mam problemy do dziś, ja używam kosmetyków z yves roche i nie pomagają (a zawsze pomagały) wiec sobie odpuszczę kosmetyki -
nick nieaktualny
-
patrycja87 wrote:Och jak tu Was dużo wygląda na to ,że i ja mogę się do Was przyłaczyć
Misi@, patrycja87 lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe brzuchatki.ale nas duzo. Nie jestem w stanie wszystkiego doczytac i odpisac.
Ja mam ciuchy po corce, ale jak sie okaze ze to chlopiec to bede zmuszona wystawic je na allegro. Juz wiem ze z sezonowymi ciuchami nie trafimy w pore roku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy i Lady gratuluję serduszek. Super wieści Wspaniale było widzieć bijące serduszko prawda
Witam się wieczorkiem...
Matko ale naskrobałyście ledwo was doczytałam No ja niestety ale nie będę miała tyle czasu na czytanie, bo wróciłam do pracy pobudka 5:20 i 35 min samochodem. No ale nie jest tak źle...u mnie w pracy wie tylko psiapsióła, która ze mną siedzi reszta dowie się za 2 miesiące jak będę po prenatalnym USG.
Oczywiście witam wszystkie nowe mamusie Robi się z nas niezły gang
Co do trądziku...to ja tak jak w ciąży z synkiem od razu wiedziałam, że jestem w ciąży bo zaczął mi właśnie znikać trądzik a skóra robi się powoli gładka S synkiem w ciąży nie dość, że twarz miałam super to jeszcze ciało było super gładkie dlatego podejrzewam, iż tym razem znowu będzie chłopak
Ciuszki dla chłopca oczywiście mam a dla dziewczynki też się coś znajdzie Bo koleżanka ma córeczkę
Dobra kochane ja zmykam, bo te poranne wstawania dają mi w kość przy mojej senności w ciągu dnia, jak w weekend robię sobie drzemki tak teraz kaszana -
Dziewczyny jutro ja idę do gina, skrabaka i reszta dziewczyn trzymajcie kciuki! Wizyta o 17.00 przypomnę ze ostatnio widziałam tylko pecherzyk ciazowy 0,95 cm. Jutro minie 11 dni od zeszłego usg. Mam nadzieje, ze juz będzie zarodek i serduszko. Boje się strasznie!
eM, skabarka, kasiuleks lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.