Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:A tak w ogóle to dzis ja wymiekam- caluski dzien boli mnie głowa. Walczę by nie wziac paracetamolu ale chyba się poddam- nie mogę juz dluzej
Ciekawe czy ten paracetamol tak naprawde bezpieczny jest
A próbowałaś się zdrzemnąć? Mnie wczoraj tak bolała, położyłam się i jak wstałam to już było po bólu. -
Nancy no chyba tak ale wytrzymam , najwyżej pójdę spać o 22 , ale przynajmniej jak będę mocno zmęczona to prześpię noc. Przedostatnia noc całą przespałam o 5 się obudziłam dopiero na WC i to dlatego , że kot zrzucił mi kwiatka i stłukł doniczkę, ostatnia noc budzenie od 3 co godzinę , aż do budzika.
-
Nancy87 wrote:A próbowałaś się zdrzemnąć? Mnie wczoraj tak bolała, położyłam się i jak wstałam to już było po bólu.
W ogóle ja na zwolnieniu wiec sie nie przemeczam, w nocy zazwyczaj śpię dobrze a i tak godzien drzemka przynajmniej godzinna mnie łapie- to mi nie przeszlo od początku ciąży
-
anulka20 wrote:4me moja siostrę często w ciąży głowa bolała i urodziła zdrowa córeczkę a brała paracetamol często. Zachciało mi się spa jejku chyba się zdrzemnę, ale później usnąć nie będę mogła.
wypije kawe moze to niskie ciśnienie a jak nie to sprobuje jeszcze wietrzenia na dworze- moze sie uda bez paracetamolu.
Ja juz tez bralam bo glowa, bo żeby... Ale w zeszłym tygodniu mialam znieczulenie zęba, w przyszlym czeka mnie kolejne wiec sie wstrzymuje juz z tymi prochami
-
4me wrote:Ehe prawie dwie godziny drzemalam
W ogóle ja na zwolnieniu wiec sie nie przemeczam, w nocy zazwyczaj śpię dobrze a i tak godzien drzemka przynajmniej godzinna mnie łapie- to mi nie przeszlo od początku ciąży
A próbowałaś czekoladę? -
wiecie co, tak przeglądam swojego fb i albo mam wrażenie, albo dużo dzieci się w tym roku urodzi u mnie dużo znajomych koleżanek urodziło w tym roku lub jest w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyZnowu nakupowałam dzisiaj ubranek
głównie spodenki i jeden sweterek, ale zrobiłam interes życia
Najpierw 5 gaciochów z ciucholandu:
Mega cieniutkie, rajstopkowe getry, na ciepły wrześniowy dzień albo po domu
Welurki w niezłym stanie, przybrudzone
Getry średniej grubości, bawełniaki
Znowu ciepłe welurki w super stanie, tylko trochę kurzu
Dresiki trochę podniszczone, ale mega cieplutkie i grube.
Iii najlepsza wiadomość - za to, co powyżej, zapłaciłam łącznie... 8 zł
A potem pojechaliśmy jeszcze do lubelskiego centrum outletowego szukać mężowi casualowej marynary, tej oczywiście nie znaleźliśmy, ale sobie kupiłam długą limonkową spódnicę z Reserved za 25 zł, a dzieciakowi to:
Znowu rajstopowe geterki
Cieplejsze bawełniaki
I sweterek
I za te 3 sztuki powyżej zapłaciłam 19.99 zł łącznie
Mega, nie?
Już chyba powinnam dać sobie na wstrzymanie, bo raczej już wszystko mamy. Może tylko jeszcze jakieś skarpety małe, bo mamy takie 0-6 mcy
la_lenka, Lady Savage, Dżuls, aldonaa, 4me, adzia, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
anulka20 wrote:wiecie co, tak przeglądam swojego fb i albo mam wrażenie, albo dużo dzieci się w tym roku urodzi u mnie dużo znajomych koleżanek urodziło w tym roku lub jest w ciąży
Nie wydaje Ci się bo u mnie to samojak opowiadałam mojej mamie o tym to ona się zaczęła śmiać:
mówi ale z naszych polityków to totalni kretynioni szkoły zamykają, nauczycieli zwalniają a tu baby boom nam się szykuje
ja tam się cieszę
może znajdę pracę jako nauczyciel historii
jak sie tyle dzieci urodzi
-
nick nieaktualny
-
A u mnie ani nikt znajomy (no może jedna znajoma, ale nie mam z nią dużego kontaktu) ani z rodziny nie spodziewa się dzidziusia. Aaa! Bym zapomniała, siostra męża siostry się spodziewa miesiąc po mnie ale mieszka w Irlandii, także lipa. Chciałabym mieć z kim chodzić na spacery:)