Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Kurcze najgorsze jest to, że jak odzież jest specjalnie dedykowana kobietom w ciąży to od razu cena idzie do góry.. zwykła bluzka w normalnym sklepie kosztuje 20-30 zł, a na działach mama 60-80 zł..
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Dziewczyny, macie juz jakies rozstepy?
Boje sie o cycki, bo one to juz przesadzaja. Z wiekszego stanika juz uciekaja mi bokiem. Tam w okolicy pachy miska juz ich nie miesci. Obwod jest taki jaki byl, ale miseczka robi sie za mala... a juz raz zwiekszalam rozmiar..rozstepow jeszcze nie widze, ale jak tak dalej pojdzie to chyba mi te cycki pekna -
Boje sie o cycki, bo one to juz przesadzaja. Z wiekszego stanika juz uciekaja mi bokiem. Tam w okolicy pachy miska juz ich nie miesci. Obwod jest taki jaki byl, ale miseczka robi sie za mala... a juz raz zwiekszalam rozmiar..rozstepow jeszcze nie widze, ale jak tak dalej pojdzie to chyba mi te cycki pekna
Ja na szczęście jeszcze nie mam ale bacznie się obserwuję. Myślę, że dopadną mnie prędzej czy później. -
Aaa zapomniałam podzielić sie z Wami informacja ze lekarz na IP poinformował mnie że,ze wzgledu na cukrzyce ciążową wieksze prawdopodobieństwo CC mam i ,że rozwiazanie będa planować jak najszybciej po 36tc już...troszke sie przeraziłam ale w rozmowie lekarz oświadczył,że zrobią tak aby dla dziecka było najlepiej i najbezpieczniej...czyli termin porodu teoretycznie przesuwa mi sie z 30.09 na początek albo połowe września
-
pralinek2 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała np. na allegro kolorowe pasy ciążowe, np.takie:
http://allegro.pl/uniwersalny-pas-ciazowy-kolory-i5146723511.html
bo zastanawiam się czy są wygodne w noszeniu. Fajnie by taki pas wyglądał do obcisłego t-shirtu
-
Paulinek wrote:Anitka201 a jak z rozmiarami tych biustonoszy?;p
Bo mi by się jakiś 75 E co najmniej przydał;p są może? Czy największe to B ?;[) Przed ciążą nosiłam 70-75 B teraz mam takie 75 C-D! Tęsknię za moim małym biustem bo go w każdym staniku wyglądał fajnie.
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Aaa zapomniałam podzielić sie z Wami informacja ze lekarz na IP poinformował mnie że,ze wzgledu na cukrzyce ciążową wieksze prawdopodobieństwo CC mam i ,że rozwiazanie będa planować jak najszybciej po 36tc już...troszke sie przeraziłam ale w rozmowie lekarz oświadczył,że zrobią tak aby dla dziecka było najlepiej i najbezpieczniej...czyli termin porodu teoretycznie przesuwa mi sie z 30.09 na początek albo połowe września
moja 1 ciąża rozwiązana cc w 35 tyg a młody chłopak w 100 % zdrowy
2790 waga, 53 cm długi i 9/10 pkt
tyle niekiedy ważą i mierzą dzieci donoszone
lekarze wiedzą co robić
Trzymajcie kciuki o 17 wizytaoby mojej córci nie wyrósł siusiak bo jak czytałam Was wczoraj to zaczęłam wątpić
-
Boje sie o cycki, bo one to juz przesadzaja. Z wiekszego stanika juz uciekaja mi bokiem. Tam w okolicy pachy miska juz ich nie miesci. Obwod jest taki jaki byl, ale miseczka robi sie za mala... a juz raz zwiekszalam rozmiar..rozstepow jeszcze nie widze, ale jak tak dalej pojdzie to chyba mi te cycki pekna
Oj takod 15 roku życia i się nie przejmuje
-
Alutka trzymam kciuki za wizytę i żeby córka pozostała córka
U mnie poki co też jeszcze żadnych rozstępów nie ma (i marzy mi się, żeby tak zostało ;p) ale to pewnie dlatego, ze jeszcze jest po prostu wcześnie i ta największą faza wzrostu brzuszka jeszcze przed Nami -
nick nieaktualny