Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
pralinek2 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała np. na allegro kolorowe pasy ciążowe, np.takie:
http://allegro.pl/uniwersalny-pas-ciazowy-kolory-i5146723511.html
bo zastanawiam się czy są wygodne w noszeniu. Fajnie by taki pas wyglądał do obcisłego t-shirtu
nie, nawet nie miałabym pomysłu co z takim czymś zrobić -
Wy piszecie o wyborach szpitali a u mnie tylko 1
5 min drogi od domu
w lipcu zaczynam szkołe rodzenia-ciekawe jak to bedzie
a propo ciuchów w c&a ja kupowalam na zwyklym stoisku nie "mama" i bralam wieksze, fajne sa te ciuchy, a lato tez chce spedzic na kolorowo:)
kupilam sukienke w pepco ktora polecalyscie-genialna wzielam granat:) -
Lady Savage wrote:Nie wiem, ja się ważę na wizytach, ostatnio było 3 kg na plusie, i wizytę mam w ten poniedziałek o 16.30, już się doczekać nie mogę. Rafał też
oboje mamy nadzieje zobaczyć co ma między nogami
haha
Trzymam kciuki, żeby się dzidziuś nie zasłoniłSama jestem ciekawa, kto tam rośnie u Ciebie w brzuszku:)
-
Hej dziewczynki :)dziekuje za rady udzielone 15.04..co do finału tej sytuacji byłam tak przerazona tymi bólami ze podskoczyl mi z nerwów cukier i nie mogłam go zbic mimo ze nic nie jadłam...wystraszylam sie o nasza perełeczke nie na zarty...i poszłam na IP przyjął nas przemily lekarz ,zrobił usg dopochowowe,przez brzuch.uspokoił ze wszystko jest w porzadku serduszko bije,dziecko rusza sie,szyjka macicy pozamykana itp...mimo to zapropnowal hospitalizacje ale po rozmowie z nim odmowilam bo uznalismy ze nie jest to konienieczne ale ze wzgledu na wymogi musi zaproponowac.Naprawde swietny lekarz,przepisal nospe i magnez i uswiadomił ze to ból rozciagajacych sie mięsni...wyszlam szcześliwa bo wiem ze mojej kruszynce nic sie nie dzieje .Dziekuje za Wasze rady naprawde jestescie mega wsparciem !!! Uwielbiam Was i juz nadrabiam zaleglosci w postach :*
eM, Anitka201, adzia lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:nie, nawet nie miałabym pomysłu co z takim czymś zrobić
-
Ja wczoraj kupiłam sobie genialny stanik właśnie w h&m (mój w kolorze czarnym)
szkoda, że nie było w tym wzorze
Jest bardzo miękki, nic nie uciska i biust mimo tego, że jest dużo większy to bardzo ładnie w nim się układa
I mierzyłam te spodnie co zamówiłam online i też będą rewelacyjne na lato bo są cienki i przewiewne -
Anitka wygląda na bardzo wygodny. Też muszę jakiś kupić, bo znowu chyba te wredne cycki urosły hehe. Nie wiem w czym ja będę chodzić w 9 miesiącu i po porodzie, jak mleko będzie:D
Mój synu tak mocno od wczoraj kopie, że aż czasami się wystraszę. Mały łobuziak:)przyszła mama, Lady Savage, adzia lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny co dzisiaj planujecie na obiad? Bo ja się zastanawiam pomiędzy grillowaną rybką albo naleśnikami
Ja dzisiaj kończę jeszcze swoją pracę magisterską, bo chcę ją wysłać w poniedziałek do promotorki dlatego chyba będą parówki hehe. Męża nie ma to co ja będę sobie sama gotować -
Anitka201 wrote:Dziewczyny co dzisiaj planujecie na obiad? Bo ja się zastanawiam pomiędzy grillowaną rybką albo naleśnikami
Wybrałabym chyba naleśniki
My dziś wybywamy z domku, wiec robienie obiadku mam z głowy.. -
Nancy87 wrote:Ja dzisiaj kończę jeszcze swoją pracę magisterską, bo chcę ją wysłać w poniedziałek do promotorki dlatego chyba będą parówki hehe. Męża nie ma to co ja będę sobie sama gotować
ja sama dla siebie nie lubię gotować i jak wiem, że obiad będę jadła sama to albo idę do baru mlecznego albo zjem jakąś kanapkę i mi wystarczy
-
Nancy87 wrote:Anitka wygląda na bardzo wygodny. Też muszę jakiś kupić, bo znowu chyba te wredne cycki urosły hehe. Nie wiem w czym ja będę chodzić w 9 miesiącu i po porodzie, jak mleko będzie:D
Mój synu tak mocno od wczoraj kopie, że aż czasami się wystraszę. Mały łobuziak:)
Hahaha nie dawno żeśmy się doczekać nie mogły tych kopniakówteraz Cię straszą one
jeszcze 1-2 miesiące i będziemy narzekać na ból
->np: a znów mnie łobuz kopnął w żebra
ała dostałam w żołądek
-
Lady Savage wrote:Hahaha nie dawno żeśmy się doczekać nie mogły tych kopniaków
teraz Cię straszą one
jeszcze 1-2 miesiące i będziemy narzekać na ból
->np: a znów mnie łobuz kopnął w żebra
ała dostałam w żołądek
Hehe no pewnie tak będzie. Ale niech kopie, to chyba najwspanialsze uczucie w ciąży:)Lady Savage lubi tę wiadomość