Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRzeczywiscie Inflancka ma kiepskie opinie, moja bratowa ktora pod niebiosa zacjwalala Inflancka przed porodem po porodzie powiedziala ze nigdy juz tam nie pojdzie. Niezly tam przemial jest
Sw. Zofia tak jak Dzuls napisala glownoe porody sn, ale poza tym jest tam super i coraz latwiej dostac sie z ulicy.
Bielanski u mnie odpadl bo rodzilam tam i chcialam zobaczyc jak jest gdzie indziej, nie bylam zachwycona nim ale to bylo 11 lat temu.
Kolezanka polecala mi Praski, i rzrczywiscie ma dobre opinie ale ja jestem dla nich zbyt patologiczna z powodu cukrzycy i nawet nie chcieli mnie prowadzic.
Ja bede rodzic na Karowej, tam chodze do lekarza zw. z cukrzyca i tam zostane, chociaz opinie tez sa raczej na nie. Ale maja bardzo dobra opieke nad noworodkami i to jest dla mnie priorytet. -
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:właśnie oglądam Panią gadżet i nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest...ekspres do mleka dla dzieci;) Widziałyście?
http://urbanbaby.pl/przygotowywanie-posilkow/291-ekspres-do-mleka-bib-expresso-beaba-gipsy.html#.VTC-RiHtmko
Ten ekspres jest do podgrzewania mleka tak? Czy ma jeszcze jakieś inne funkcje? -
Cytuje
"Bib’Expresso to nowy, rewolucyjny sposób przygotowywania posiłków dla dziecka. Urządzenie wielofunkcyjne, które oprócz przygotowywania posiłku pełni również rolę podgrzewacza do butelek i słoiczków, a ponadto sterylizuje butelki w kuchence mikrofalowej i przechowuje je w specjalnym pojemniku."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:16
-
nick nieaktualny
-
Dziwnie mi ten brzuch rośnie, zamiast się zaokrąglać, to dzidzia mi teraz żołądek do góry podnosi i oponka pod piersiami mi rośnie, no i dzięki temu nie mieszczę się już w żadną bluzkę z krótkim rękawem, wiec szukam sobie coś ładnego na allegro iiii ... o zgrozo albo wszystko małe albo czarne ;/ kurde czarno na lato, czy laski już całkiem porąbało, jak można w czarnej bluzce łazić w lato ;/
-
Lady Savage wrote:Dziwnie mi ten brzuch rośnie, zamiast się zaokrąglać, to dzidzia mi teraz żołądek do góry podnosi i oponka pod piersiami mi rośnie, no i dzięki temu nie mieszczę się już w żadną bluzkę z krótkim rękawem, wiec szukam sobie coś ładnego na allegro iiii ... o zgrozo albo wszystko małe albo czarne ;/ kurde czarno na lato, czy laski już całkiem porąbało, jak można w czarnej bluzce łazić w lato ;/
Ja właśnie mam postanowienie, że będę kupować dla siebie kolorowe ubrania na tegoroczne lato. W związku z tym, że lata nie spędzę w pracy, to będzie opcja full colorChce się cieszyć moim stanem
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Ale mi od rana burczy w brzuchu... tzn. Tak jakby burczy... zupełnie jakbym była jakaś strasznie głodna, a przecież raptem godzinę temu jadlam sniadanie
U mnie wstępnie myslalam o szpitalu Bielanskim... chociaż blizej mam do szpitala w Pruszkowie i gdyby nagle coś się zaczęło dziać to pewnie właśnie tam bym się kierowala...
Ogólnie jesli wszystko będzie planowo i bez problemów to jako szpital mamy wybrana klinikę u arciszewskich w Białymstoku... kawał drogi, ale mam nadzieje ze damy rade -
Gusiak wrote:
Ogólnie jesli wszystko będzie planowo i bez problemów to jako szpital mamy wybrana klinikę u arciszewskich w Białymstoku... kawał drogi, ale mam nadzieje ze damy rade
tzn. daleko? Pytam z ciekawości, bo ja sobie wybrałam klinikę 200 km od domu- na szczęście w okolicach moich rodziców, więc najwyżej przy końcówce u nich sobie trochę pomieszkam... ale wolałabym być jednak u siebie
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Lady Savage wrote:Dziwnie mi ten brzuch rośnie, zamiast się zaokrąglać, to dzidzia mi teraz żołądek do góry podnosi i oponka pod piersiami mi rośnie, no i dzięki temu nie mieszczę się już w żadną bluzkę z krótkim rękawem, wiec szukam sobie coś ładnego na allegro iiii ... o zgrozo albo wszystko małe albo czarne ;/ kurde czarno na lato, czy laski już całkiem porąbało, jak można w czarnej bluzce łazić w lato ;/
Lady zobaczysz teraz na usg, że te nasze dzidziusie już rozłożone na cały brzuch sąKiedy wizyta? Poniedziałek? Ja mam kolejną 14 maja.
A w ogóle jak tam waga? Dalej nie tyjesz? Ja mam już 6 kg na plusie i wczoraj ginekolog się śmiała, że o 800 gram za dużo ale pewnie dobre śniadanie było:D Chciałabym do 14 maja przytyć maksymalnie 2 kg, ciekawe co mi z tego wyjdzie. -
.ona. wrote:tzn. daleko? Pytam z ciekawości, bo ja sobie wybrałam klinikę 200 km od domu
- na szczęście w okolicach moich rodziców, więc najwyżej przy końcówce u nich sobie trochę pomieszkam... ale wolałabym być jednak u siebie
Podobnie, bo cos kolo 230 km
Bliżej zdecydowanie mam od teściów, bo jakieś niecałe 100km, wiec ewentualnie jakieś parę dni kiedy może zaczne juz coś czuć, ze ten moment jest blisko spędzę tam -
pralinek2 wrote:Ja właśnie mam postanowienie, że będę kupować dla siebie kolorowe ubrania na tegoroczne lato. W związku z tym, że lata nie spędzę w pracy, to będzie opcja full color
Chce się cieszyć moim stanem
Jakieś sukienki nowe bym chciała, najlepiej takie które i po ciąży się da nosić.
Dziś spałam dosłownie jak zabita. Po wczorajszych zakupach (choć ja nie kupiłam właściwie nic poza powerbankiem) jestem zmęczona, mięśnie mnie bolą jak wściekłe. Widać, że kondycja licha.
Za to w końcu waga mi podskoczyła. Ponad 1kg w górę. Jednak wcale mnie to nie cieszy, muszę zastopować z wyskokami, których ostatnio było sporawo i wrócić do czysto zdrowej diety. -
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała np. na allegro kolorowe pasy ciążowe, np.takie:
http://allegro.pl/uniwersalny-pas-ciazowy-kolory-i5146723511.html
bo zastanawiam się czy są wygodne w noszeniu. Fajnie by taki pas wyglądał do obcisłego t-shirtu -
nick nieaktualny
-
Ja planowałam pasy, ale chyba zrezygnuję. Teraz mam spodnie z pasem, więc nawet jak bluzka jest krótka to goły brzuch nie będzie wyłazić.
Mozjaka, w C&A można teraz zamówić ciuchy ze strony internetowej z odbiorem osobistym w sklepie za 0zł. Można od razu podczas odbioru przymierzyć i oddać jeśli coś nie pasuje. Więc jak Ci się coś podoba to możesz spróbować zamówienia. -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Lady zobaczysz teraz na usg, że te nasze dzidziusie już rozłożone na cały brzuch są
Kiedy wizyta? Poniedziałek? Ja mam kolejną 14 maja.
A w ogóle jak tam waga? Dalej nie tyjesz? Ja mam już 6 kg na plusie i wczoraj ginekolog się śmiała, że o 800 gram za dużo ale pewnie dobre śniadanie było:D Chciałabym do 14 maja przytyć maksymalnie 2 kg, ciekawe co mi z tego wyjdzie.
Nie wiem, ja się ważę na wizytach, ostatnio było 3 kg na plusie, i wizytę mam w ten poniedziałek o 16.30, już się doczekać nie mogę. Rafał teżoboje mamy nadzieje zobaczyć co ma między nogami
haha