Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe mamy tu jakąś sport woman chetna podjąć wyzwanie
http://m.plotek.pl/plotek/1,109530,17761742,Modelka_z_szesciopakiem_URODZILA__Syn_wazy____To_chyba.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:38
-
4me wrote:Hehehe mamy tu jakos sport woman chetna podjąć wyzwanie
http://m.plotek.pl/plotek/1,109530,17761742,Modelka_z_szesciopakiem_URODZILA__Syn_wazy____To_chyba.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze
Wow... jestem pod wrażeniem
To się dopiero nazywa forma w ciąży... niestety większość kobiet może o takim brzuszku tylko pomarzyć... zresztą każda ciąża jest inna i chyba nie da się przewidzieć wielkości brzunia
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Myślę, ze nie ma się co tak bardzo martwić, ze wyniki morfologii trochę odbiegają od normy... u mnie od początku ciąży ciągle coś było zawyżone, inne zanizone... Nasze maleństwa w brzuszkach po prostu wysysaja z Nas te witaminki
Dla ciężarnych po prostu są inne normy i często to, co wydaje nam się zawyżone/zaniżone tak naprawdę mieści się w normie. Warto poszukać sobie w necie takich norm (mniej więcej), żeby się uspokoić
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
właśnie wstaje śniadanie posiedzieć chwilę i na praktykę do 10.30 nie wyspałam się wogule i bym jeszcze pospala jutro i niedziele odespie
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze
miłego ranka wszystkim życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Dzuls ciezko powiedziec, ale mysle ze jest rozciagliwa i powinna byc ok.
Ja ostatnio kupilam swietna sukienke w mohito, kolor wsciekly roz. Sukienka i na ciaze i nie bo jest szeroka. Do tego dlugi rekaw. Ludzie sie nia zachwycali. W mohito maja sporo takich sukienek.
A mnie mecza wymioty od jakiegos czasu po sniadaniu. W sumie zaczelo sie od sniadania swiatecznego, ktore zwrocilam od razu. Do 4 miesiaca nie wymiotowalam tyle co teraz. Ehhh smieje sie, ze mlodemu nie podchodzi cos. -
Dzień Dobry mamusie
Piękne słońce w Poznaniu, a ja dziś rano popłakałam się ze szczęścia, wstaję rano głaszczę brzuchol i mówię: dzień dobry dzidziulu, i dostałam takie kopniaki w rękę, i łzy same się w oczku zakręciłyadzia, Gusiak, easymum, bento, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja witam sie w 19tyg
Dalej same bulgotanie słyszę
Lady widzialas zdjecia na beka z forumowych mamus? Wczoraj kilka skanow im dalam bo nie wytrzymalam
Jeśli chcecie zajrzyjcie na profil Anna Dolińska
Szkoda ze nie podala dnia owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 07:59
easymum lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Anima u mnie też z rana pojawiają się zależy co zjem dziś niestety i ja przywitałam się z muszla nie podchodzi młodemu mleko z płatkami
Co prawda nie wymiotuję po płatkach z mlekiem, ale też mnie mdli i mi niedobrze...Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!