Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:Lady wlasnie spojrzalam na znaki zodiaku, jesli Twoja Zuzia urodzi sie 27.08 to bedzie panna
panny sa super, moja siostra jest spod tego znaku i mam nadzieje, ze synus urodzi sie w dniu jej urodzin..ale by miala prezent
Nie wiem czemu ale mam przeczucie że urodzę wcześniej niż ten 27 -
Ja chciałabym wytrzymać jak najdłużej, bo lekarka mi dzisiaj powiedziała, że w Łodzi otwiera się 1.09. nowa klinika położniczo-ginekologiczna o 3. stopniu referencyjności NFZ, czyli coś porównywalnego do naszej słynnej Matki Polki.
Misi@ lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/body-dl-rek-fajne-napisy-nowe-wzoryduzy-wybor-68-i5076149516.html
A ja zamowilam te body
Zielony nr 5, niebieski nr12 i zolty nr 14.
Jakosc wydaje mi sie ok. W pepko sa jednak mniej przyjemne w dotyku.
Szukam teraz cos z napisem o mamie, ale zazwyczaj sa dla dziewczynek, a chlopcy maja o tatusiu...to nie jest fer...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:09
-
ja też bym chciała tak po 20 sierpnia urodzić i by na spacerki wychodzić jeszcze jak ciepło będzie. Ale ten syn niedobry jak usiądę albo chodzę to tak mi nie dobrze i dziwnie na żołądku chyba mały uciska mi żołądek. Jak leże jest o niebo lepiej ale dalej to samo. A jak mi naciśnie na pęcherz to tak dziwnie jest , że mi sikać się chce pomimo , że przed 10minutami byłam. Jak już teraz tak mam to co dopiero będzie później. A ja się z wami zżyłam i nie przeszkadza mi to , że jest wymiana zdań (wtedy tylko czytam i się nie udzielam ).
-
Misi@ wrote:http://allegro.pl/body-dl-rek-fajne-napisy-nowe-wzoryduzy-wybor-68-i5076149516.html
A ja zamowilam te body
Zielony nr 5, niebieski nr12 i zolty nr 14.
Jakosc wydaje mi sie ok. W pepko sa jednak mniej przyjemne w dotyku.
Szukam teraz cos z napisem o mamie, ale zazwyczaj sa dla dziewczynek, a chlopcy maja o tatusiu...to nie jest fer... -
nick nieaktualnyTez juz wypatrzyłąm sobie ubranka 100%bawełna polski produkt na allegro ale czekam az dowiem sie jaka płeć..
jeszcze równo tydzień..
Lady gratuluje córci:) Juz chce wiedziec czy bede miała Lilcie czy NoelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAz mi sie przypomniala rozmowa z kolezanka jak mowilam ze dziewczynka bedzie, tak dosadnie powiedziala MA BYC LILIANA KONIEC KROPKA myslalam ze ją strzele, powiedzialam aby sobie zrobila i niech swoje tak nazwie..
I nie chodzi o to czy imie sie podoba czy nie ale o to ze to moje i męża dziecko i nikt inienia nie bedzie narzucal. -
nick nieaktualnyPannaB wrote:Ja chcialam Lila tylko to niby skrot od Liliany i sie waham ale chyba jednak zostane przy tym ze pelne imie bedzie poprostu LILA :)choc ja czuje ze bede miec chlopca i wtedy klopot bo ja chce Ignacy a maz Julian
Jeszcze mamy czas do ostatecznej decyzji:) Jak bedzie chlopczyk to powiedz męzowi ze Ty masz pierwszeństwo do nadania imienia bo to Ty jestes w ciazy i Ty rodzisz i cierpisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Dla mnie ogólnie za pstrokate, ale 12 mnie rozwaliła
U mnie bedzie duzo kontrastu. Sama mam kiepski wzrok wiec bede cwiczyc oczka dziecka