Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chcebycmama wrote:czasem do Was zajże, ale się już nie udzielam. Udzielałam się na początku, potem atmosfera się u Was zepsuła i sobie poszłam.
Ale jakoś se dajemy rade, wyjścia nie ma.
Ja za to codziennie na bieżąco czytuje wątek sierpniówek.
chcebycmama, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Wizyta
długa, Pani wszystko pomierzyła, zważyła, przytyłam od początku ciąży 7,5 kg, ciężko było z płcią powiedziałam że mam gruby brzuszek i ciężko będzie kręciła kręciła, mała się ruszała, i stwierdziła że to wargi sromowe są, ale też powiedziała że głowy nie daje uciąć że za nóżką nie ma penisa. Ale na 70% dziewczynka
No i ten uśmiech. No pięknie się uśmiecha, całą wizytę się śmiała
radosne dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:00
skabarka lubi tę wiadomość
-
Nadrobić nawet pół dnia to jest niezły wyczyn... kilka stron do przeczytania
Nancy super wiadomosc o tym rossmanie - akurat potrzebuje tusz do rzęs, a jak mam dać normalnie 40 zl to jakoś mi tak szkoda i zawsze czekam na promocję
Staracza, a musisz koniecznie brać tamto żelazo?
mnie lekarz polecil BIOFER - ponoć najlepiej przyswajalne i nie widzę po nim żadnych niechcianych objawów... może spróbuj -
Ja już na początku forum mówiłam do Nancy że ale jaja będą jak ona (chcąca córkę) będzie mieć synka, a ja chcąca synka, będę mieć córkę
i los się do nas uśmiechnął przekornie
jak przeczuwałam
Nancy87, Misi@ lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Haha, coś w tym jest - u nas bywa gorąco.
Ale jakoś se dajemy rade, wyjścia nie ma.
Ja za to codziennie na bieżąco czytuje wątek sierpniówek.
Heh jak się w jednym miejscu spotka tyle różnych bab i to w dodatku w ciąży to nie sposób, zeby nie zdarzały się momenty kiedy jest gorąco)
Grunt, ze sobie z tym doskonale radzimyeasymum lubi tę wiadomość
-
Ja początkowo też tak bardziej w kierunku chłopca, ale w tej chwili jestem przeszczęśliwa, że będzie dziewuszka i trzymam kciuki, żeby się nic nie zmieniło (znaczy jakby się zmieniło to też bym się cieszyła, ale musiałabym się na nowo ostro przyzwyczajać
)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Witam,
u mnie chłopak, i doktor powiedział ze nie ma szans na zmiany- bedzie Szymon. Wszystko jest ok i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Kolejne podglądanie 11.05Lady Savage, Gusiak, Lilla My, adzia, skabarka, Misi@, Wonderland, easymum, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
My też się nastawialiśmy na córeczkę, mąż cały czas do brzucha jak do dziewczynki mówił, więc trzeba się przestawić
Chociaż ja coś czułam ostatnio w kościach i zaczęłam "synuś" mówićGusiak lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!