Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba wszystkie nasze dzieci tak mają
Mój kopie, kopie i kopie, mąż położy rękę na brzuchu i cisza. Zabierze to ten znowu zaczyna, tak samo jest z odsłoniętym brzuszkiem. Chcę nagrać filmik jak kopie ale co zaczynam nagrywać, to przestaje.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Grr kolejną mamę znalazłam na sierpniówkach i nie wiem co z nimi. Już napisałam tam posta żeby dały znać gdzie będą, bo szkoda, że u nas tak wiszą na liście i nic o nich nie wiemy. Szaleje dzisiaj z tą listą hehe.
Lilla My, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ursę kojarzę, że się udziela. Chcebycmama i esteraaakaaa piszą na sierpniówkach, więc może dadzą nam znać co z nimi. Nie mam nic przeciwko żeby były i tu i tu ale widziałam, że chcebycmama czeka na Frania, a u nas się nie pochwaliła, czyli chyba już omija ten wątek.
-
nick nieaktualny
-
Ale się najadłam, zrobiłam sobie na szybko placki ziemniaczane i teraz pękam.
Wiatr trochę mniejszy, od razu się lepiej czuję. Chyba powinnam trochę poprzeglądać klamotów w szafie, bo już tam tylko dziada z babą brakuje. Tyle, że jakoś nie bardzo mi się chce.Ale muszę, bo gdzieś zgubiłam świetną tunikę, byłby idealna na teraz... ale nigdzie nie mogę jej znaleźć w tym bałaganie.
-
Nancy hahahaha
Przedstawiam Wam Zuzannę Zofięhaha
ma przepiękny uśmiech, najpiękniejsze zdjęcie USG do tej pory
Mała ma 340 gramobjętość główki, brzuszka i kości udowej idealnie 22 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 18:50
agatka196, Anitka201, la_lenka, aldonaa, Lilla My, Gusiak, Nancy87, Wonderland, Dżuls, Terazsięuda:-), chabasse, adzia, skabarka, sweety, Kasiarzynka, easymum, wiaraczynicuda, eM, Sigma, karolcia87, .ona., Luna1, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Grr kolejną mamę znalazłam na sierpniówkach i nie wiem co z nimi. Już napisałam tam posta żeby dały znać gdzie będą, bo szkoda, że u nas tak wiszą na liście i nic o nich nie wiemy. Szaleje dzisiaj z tą listą hehe.
Zróbcie ze mną co chcecietermin mam na 27.08, nie wykluczone, że urodze we wrześniu, ale korzystam z forum sierpniowek.
czasem do Was zajże, ale się już nie udzielam. Udzielałam się na początku, potem atmosfera się u Was zepsuła i sobie poszłam.
Ja będę mieć syna.Staraczka23 lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.