Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??
Ja mam z Yves rocher -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:
Dzieki. Co roku sie obkupuje w ta promocje glownie w tusze i podklady. Mam potem na caly rok albo i dluzej
-
Dziewczyny, czy wasi lekarze mówili coś o USG 3d/4d połówkowym? Ponieważ do mojego lekarza czeka się 3 tygodnie, więc już powinnam się zapisywać i do tej pory nie wiem na jakie ;/ Bratowa, która właśnie urodziła mówi, że jej sam lekarz doradził połówkowe 3d, bo ponoć wtedy lepiej można wymierzyć maleństwo i uniknąć innych badań.
Sama już nie wiem, co robić...
-
Właśnie zbieram się do czytania na jutro na zaliczenie, ale mi się nie chce. Dzisiaj w nocy koło 4 obudziłam się i zasnąć nie mogłam , bo tak mnie pośladek bolał coś mnie kuło , że ani chodzić ani leżeć ani nic
trzymam kciuki Lady i cieszę się z reszty udanych wizyt
-
Mi lekarz jak byłam dwa tygodnie temu robił normalne Usg i przełączył na 3D i w sumie tak mi robi co wizytę i nawet mam dwa zdjęcia 3D. Było widać jak mój synuś rusza ustami rączkami
a połówkowe dopiero u niego mam 14 majaale na szczęście tydzień wcześniej jadę do znajomej na usg podejrzeć moje cudo
-
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Dziewczyny, czy wasi lekarze mówili coś o USG 3d/4d połówkowym? Ponieważ do mojego lekarza czeka się 3 tygodnie, więc już powinnam się zapisywać i do tej pory nie wiem na jakie ;/ Bratowa, która właśnie urodziła mówi, że jej sam lekarz doradził połówkowe 3d, bo ponoć wtedy lepiej można wymierzyć maleństwo i uniknąć innych badań.
Sama już nie wiem, co robić...
Tez slyszalam ze 3d to tylko bajer. Do pomiarow tylko normalne. Zazwyczaj na polowkowym (o ile lekarz ma taki sprzet) poprostu przelaczaja na chwile na 3d bardziej dla rodzicow
Bo juz w 20tc ladnie widac takiego szkraba
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny.
Wlasnie znalazlam to forum i postanowilam zalozyc konto (w sumie troche z nudow, ale co tam)ja aktualnie jestem w 17 tyg i termin z usg mam na 30 wrzesnia:)
snoopy_etka, agatka196, Misi@, Gusiak, Mozjaka, Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość