Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Do listy na 1 stronie można dopisać imiona
jak ktoś już jest pewien
Chyba bym wolała dopisać już imię przy urodzonych dzieciaczkach:)Imiona na razie można w excelu wpisywać. A co na to inne mamy? Nie ukrywam, że już przy takiej liście jest troszkę pracy, bo to trzeba tym bbcodem(?) robić, a ja średnio to ogarniam.
-
Lady Savage wrote:Wow ile mam się jeszcze ukrywa
Hej mamusiki wyskakiwać
co się ukrywacie, my nie gryziemy
No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak... -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak...
-
Staraczka23 wrote:Byc moze niektóre dziewczyny stracily dziecko i sie nie wypisaly...
Też o tym pomyślałam przepisują tę listę z excela...Ale nie dam rady prześledzić nawet początku naszego tematu, także gdyby ktoś kogoś pamiętał to dajcie znać. -
Witam sie w 5 miesiącu a dziś dla zaznaczenia chyba jakiś pan mi w kolejce miejsce siedzące ustąpił :p usg 29.04 i mam nadzieje, ze sie dowiemy kto to u mnie zamieszkuje :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:36
Misi@, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
..ja podczytuję cały czas..prawie..
Monika, termin porodu 29.09 synek.
Przepraszam , że mało się udzielam ale w sumie nie mam nic pilnego do napisaniaJeszcze nie mogę uwierzyć że dzidźka tam w brzusiu mi rośnie.. Dosyć długo się staraliśmy.. I marzenie się spełniło
Oby nasz kochany dzidziol rósł zdrowo.
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe brzuchatkiMisi@, kasig, adzia, Luna1, Czarna_88, agatka196, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
PannaB wrote:dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??
Dla mnie dobrym tuszem, który podkręcał, wydłużał i pogrubiał był max factor false lash efect, a drugi podobny to max factor masterpiece max.
A w ogóle nie wiem czy słyszałyście, teraz od 22 kwietnia ma być -49% w rossmannie na kolorówkę.
marlenak_me, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Dzień dobry
U mnie ciąża prowadzona tez tak pół prywatnie... do gina prowadzącego chodzę na pakiet lux med, wiec za nic nie płacę ale ze przyjmuje w przychodni to sprzęt ma niekoniecznie najlepszy...
Ważniejsze badania robie na prywatnych wizytach w koinice... ogólnie znam dziewczyny, które prowadziły ciążę jedynie państwo i maja zdrowiuskie dzieciaczki... kwestia chyba lekarza
a co do ruchów... ja dalej nie mogę się pochwalić zadnymi wyraznymi ruchami... ale staram się nie panikować i pocieszać, ze chyba jeszcze maluszek da o sobie znać... bo sa dni kiedy juz sama zaczynam się denerwować czy wszystko jest w porządku, a wizyta dopiero 11.05...
poki co mecze sie bo biore zellazo ascofar i mam okropne bole zoladka po nim:((( -
dzieki:))
-
PannaB wrote:dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??
-
4me wrote:A propos ludzkich porodów
Znam taki przypadek ale sprzed 10 lat, jak widać dzieje sie dalej:(
http://kafeteria.tv/Brutalna-praktyka-zamienia-porod-w-koszmar-Choc-za-cSgztWCUeUq
4me czytałam o tym też ostatnio i słyszałam, że wciąż stosują go na porodówkach. Na to na pewno trzeba uważać przy porodzie... -
nick nieaktualny
-
To u mnie możecie wpisać synka
- wypiął się dzisiaj tak, że od razu lekarka powiedziała, że widać siusiaka
polkosia, la_lenka, Paulinek, monaaa85, adzia, kasig, Wonderland, Nancy87, aldonaa, Dżuls, agatka196, Gusiak, skabarka, easymum, Sigma, karolcia87 lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!