WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ile mam się jeszcze ukrywa :) Hej mamusiki wyskakiwać :P co się ukrywacie, my nie gryziemy :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do listy na 1 stronie można dopisać imiona ;) jak ktoś już jest pewien ;)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Do listy na 1 stronie można dopisać imiona ;) jak ktoś już jest pewien ;)

Chyba bym wolała dopisać już imię przy urodzonych dzieciaczkach:)Imiona na razie można w excelu wpisywać. A co na to inne mamy? Nie ukrywam, że już przy takiej liście jest troszkę pracy, bo to trzeba tym bbcodem(?) robić, a ja średnio to ogarniam.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Wow ile mam się jeszcze ukrywa :) Hej mamusiki wyskakiwać :P co się ukrywacie, my nie gryziemy :P

No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak...

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak...
    Byc moze niektóre dziewczyny stracily dziecko i sie nie wypisaly...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Byc moze niektóre dziewczyny stracily dziecko i sie nie wypisaly...

Też o tym pomyślałam przepisują tę listę z excela...Ale nie dam rady prześledzić nawet początku naszego tematu, także gdyby ktoś kogoś pamiętał to dajcie znać.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek ja zamawiam bonbon o jrstem bardzo zadowolona, teraz dokupilam pakiet na kolejne 3 mce.

Paulinek lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiącu a dziś dla zaznaczenia chyba jakiś pan mi w kolejce miejsce siedzące ustąpił :p usg 29.04 i mam nadzieje, ze sie dowiemy kto to u mnie zamieszkuje :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:36

Misi@, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..ja podczytuję cały czas..prawie.. :-)
    Monika, termin porodu 29.09 synek.
    Przepraszam , że mało się udzielam ale w sumie nie mam nic pilnego do napisania :-) Jeszcze nie mogę uwierzyć że dzidźka tam w brzusiu mi rośnie.. Dosyć długo się staraliśmy.. I marzenie się spełniło <3 Oby nasz kochany dzidziol rósł zdrowo.
    Pozdrawiam wszystkie wrześniowe brzuchatki :-)

Misi@, kasig, adzia, Luna1, Czarna_88, agatka196, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia na 2gich prenatalnych lekarz potwierdzil plec na 100% pokazal wargi sromowe, wiec chlopca na pewno nie bedzie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:47

polkosia lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:31

Nancy87 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??

Dla mnie dobrym tuszem, który podkręcał, wydłużał i pogrubiał był max factor false lash efect, a drugi podobny to max factor masterpiece max.

A w ogóle nie wiem czy słyszałyście, teraz od 22 kwietnia ma być -49% w rossmannie na kolorówkę.

lkjlj.png

marlenak_me, Anitka201 lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

U mnie ciąża prowadzona tez tak pół prywatnie... do gina prowadzącego chodzę na pakiet lux med, wiec za nic nie płacę ale ze przyjmuje w przychodni to sprzęt ma niekoniecznie najlepszy...
    Ważniejsze badania robie na prywatnych wizytach w koinice... ogólnie znam dziewczyny, które prowadziły ciążę jedynie państwo i maja zdrowiuskie dzieciaczki... kwestia chyba lekarza =)

a co do ruchów... ja dalej nie mogę się pochwalić zadnymi wyraznymi ruchami... ale staram się nie panikować i pocieszać, ze chyba jeszcze maluszek da o sobie znać... bo sa dni kiedy juz sama zaczynam się denerwować czy wszystko jest w porządku, a wizyta dopiero 11.05...
    ja tez nie czuje, a wszystko jest ok gin mowil ze za okolo 3 tyg powinnam czuc wyraznie, wizyte mi wyznaczyl na 19 maja i wtedy moze wreszcie poznam plec:)

poki co mecze sie bo biore zellazo ascofar i mam okropne bole zoladka po nim:(((

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dla mnie dobrym tuszem, który podkręcał, wydłużał i pogrubiał był max factor false lash efect, a drugi podobny to max factor masterpiece max.

A w ogóle nie wiem czy słyszałyście, teraz od 22 kwietnia ma być -49% w rossmannie na kolorówkę.

lkjlj.png
    dzieki:))

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Bardzo lubie żółty tusz z Lovely, Pump Up. Ale też moje rzęsy są naturalnie całkiem nieźle wywiniete.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos ludzkich porodów :(
    Znam taki przypadek ale sprzed 10 lat, jak widać dzieje sie dalej:(

http://kafeteria.tv/Brutalna-praktyka-zamienia-porod-w-koszmar-Choc-za-cSgztWCUeUq

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A propos ludzkich porodów :(
    Znam taki przypadek ale sprzed 10 lat, jak widać dzieje sie dalej:(

http://kafeteria.tv/Brutalna-praktyka-zamienia-porod-w-koszmar-Choc-za-cSgztWCUeUq

4me czytałam o tym też ostatnio i słyszałam, że wciąż stosują go na porodówkach. Na to na pewno trzeba uważać przy porodzie...

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Nancy. Poki co dziewczynki gora :-)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie możecie wpisać synka :) - wypiął się dzisiaj tak, że od razu lekarka powiedziała, że widać siusiaka :)

polkosia, la_lenka, Paulinek, monaaa85, adzia, kasig, Wonderland, Nancy87, aldonaa, Dżuls, agatka196, Gusiak, skabarka, easymum, Sigma, karolcia87 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ