X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ile mam się jeszcze ukrywa :) Hej mamusiki wyskakiwać :P co się ukrywacie, my nie gryziemy :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do listy na 1 stronie można dopisać imiona ;) jak ktoś już jest pewien ;)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Do listy na 1 stronie można dopisać imiona ;) jak ktoś już jest pewien ;)

Chyba bym wolała dopisać już imię przy urodzonych dzieciaczkach:)Imiona na razie można w excelu wpisywać. A co na to inne mamy? Nie ukrywam, że już przy takiej liście jest troszkę pracy, bo to trzeba tym bbcodem(?) robić, a ja średnio to ogarniam.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Wow ile mam się jeszcze ukrywa :) Hej mamusiki wyskakiwać :P co się ukrywacie, my nie gryziemy :P

No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak...

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    No właśnie dużo osób się tylko wpisało, ale już się nie pojawia. Mamy dziewczynę o nicku estaraka co nic się nie odzywa, a na sierpniówkach ją widuję i nie wiem czy zrezygnowała całkiem z naszego wątku czy jak...
    Byc moze niektóre dziewczyny stracily dziecko i sie nie wypisaly...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Byc moze niektóre dziewczyny stracily dziecko i sie nie wypisaly...

Też o tym pomyślałam przepisują tę listę z excela...Ale nie dam rady prześledzić nawet początku naszego tematu, także gdyby ktoś kogoś pamiętał to dajcie znać.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek ja zamawiam bonbon o jrstem bardzo zadowolona, teraz dokupilam pakiet na kolejne 3 mce.

Paulinek lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiącu a dziś dla zaznaczenia chyba jakiś pan mi w kolejce miejsce siedzące ustąpił :p usg 29.04 i mam nadzieje, ze sie dowiemy kto to u mnie zamieszkuje :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:36

Misi@, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..ja podczytuję cały czas..prawie.. :-)
    Monika, termin porodu 29.09 synek.
    Przepraszam , że mało się udzielam ale w sumie nie mam nic pilnego do napisania :-) Jeszcze nie mogę uwierzyć że dzidźka tam w brzusiu mi rośnie.. Dosyć długo się staraliśmy.. I marzenie się spełniło <3 Oby nasz kochany dzidziol rósł zdrowo.
    Pozdrawiam wszystkie wrześniowe brzuchatki :-)

Misi@, kasig, adzia, Luna1, Czarna_88, agatka196, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia na 2gich prenatalnych lekarz potwierdzil plec na 100% pokazal wargi sromowe, wiec chlopca na pewno nie bedzie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:47

polkosia lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:31

Nancy87 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczynki a ja dzis z takim pytaniem- polecicie jakis dobry tusz do rzes podkrecajacy?mam dlugie i geste rzes ale niestety proste jak druty (nie lubie zalotki), moze znacie dobre podkrecajace tusze??

Dla mnie dobrym tuszem, który podkręcał, wydłużał i pogrubiał był max factor false lash efect, a drugi podobny to max factor masterpiece max.

A w ogóle nie wiem czy słyszałyście, teraz od 22 kwietnia ma być -49% w rossmannie na kolorówkę.

lkjlj.png

marlenak_me, Anitka201 lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

U mnie ciąża prowadzona tez tak pół prywatnie... do gina prowadzącego chodzę na pakiet lux med, wiec za nic nie płacę ale ze przyjmuje w przychodni to sprzęt ma niekoniecznie najlepszy...
    Ważniejsze badania robie na prywatnych wizytach w koinice... ogólnie znam dziewczyny, które prowadziły ciążę jedynie państwo i maja zdrowiuskie dzieciaczki... kwestia chyba lekarza =)

a co do ruchów... ja dalej nie mogę się pochwalić zadnymi wyraznymi ruchami... ale staram się nie panikować i pocieszać, ze chyba jeszcze maluszek da o sobie znać... bo sa dni kiedy juz sama zaczynam się denerwować czy wszystko jest w porządku, a wizyta dopiero 11.05...
    ja tez nie czuje, a wszystko jest ok gin mowil ze za okolo 3 tyg powinnam czuc wyraznie, wizyte mi wyznaczyl na 19 maja i wtedy moze wreszcie poznam plec:)

poki co mecze sie bo biore zellazo ascofar i mam okropne bole zoladka po nim:(((

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dla mnie dobrym tuszem, który podkręcał, wydłużał i pogrubiał był max factor false lash efect, a drugi podobny to max factor masterpiece max.

A w ogóle nie wiem czy słyszałyście, teraz od 22 kwietnia ma być -49% w rossmannie na kolorówkę.

lkjlj.png
    dzieki:))

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Bardzo lubie żółty tusz z Lovely, Pump Up. Ale też moje rzęsy są naturalnie całkiem nieźle wywiniete.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos ludzkich porodów :(
    Znam taki przypadek ale sprzed 10 lat, jak widać dzieje sie dalej:(

http://kafeteria.tv/Brutalna-praktyka-zamienia-porod-w-koszmar-Choc-za-cSgztWCUeUq

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A propos ludzkich porodów :(
    Znam taki przypadek ale sprzed 10 lat, jak widać dzieje sie dalej:(

http://kafeteria.tv/Brutalna-praktyka-zamienia-porod-w-koszmar-Choc-za-cSgztWCUeUq

4me czytałam o tym też ostatnio i słyszałam, że wciąż stosują go na porodówkach. Na to na pewno trzeba uważać przy porodzie...

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Nancy. Poki co dziewczynki gora :-)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie możecie wpisać synka :) - wypiął się dzisiaj tak, że od razu lekarka powiedziała, że widać siusiaka :)

polkosia, la_lenka, Paulinek, monaaa85, adzia, kasig, Wonderland, Nancy87, aldonaa, Dżuls, agatka196, Gusiak, skabarka, easymum, Sigma, karolcia87 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ