Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak sie lezy w domu prawie caly czas to z nudow mozna probowac;) niestety jeszcze nie, a juz bym chciala ale za dwa tygodnie usg to pewnie sie dowiemy;) chociaz mam przeczucie ze dziewczynka bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:43
-
Hej dziewczęta
kiedyś tu już pisałam ale ostatnio tylko podczytuję. Jeżeli można nas też wpisać na listę
termin porodu na 24.09 a płeć poznam 30 kwietnia, o ile znów nie wypnie tyłeczka.
Misi@, Gusiak, Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi tez tak macie ze czujecie nacisk na pecherz juz ? Ja ostatnio zaczelam czuc nie wiem czy to dzidzia juz mi naciska czy jak ale ide do toalety bo cisnie a tam bardzo malo leci.. kurcze jak juz teraz mam tak to boje sie co bedzie potem chyba non stop bede w toalecie...
-
wiaraczynicuda wrote:Powiedzcie mi tez tak macie ze czujecie nacisk na pecherz juz ? Ja ostatnio zaczelam czuc nie wiem czy to dzidzia juz mi naciska czy jak ale ide do toalety bo cisnie a tam bardzo malo leci.. kurcze jak juz teraz mam tak to boje sie co bedzie potem chyba non stop bede w toalecie...
Tak, czuję i ucisk i kopniaki w pęcherz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:Czasami mam tak, że przez 5 minut czuję silny ucisk na pęcherz i aż ból w pęcherzu, ale mama wytłumaczyła mi, że tak może być jeśli dziecko się akurat tak ułoży albo w ogóle ociera się o pęcherz
to by się u mnie zgadzało bo mam tak czasami ze strasznie mnie uciska na pecherzu przez pare minut a potem przestaje i juz mi sie nie chce sikac.. -
wiaraczynicuda wrote:Pocieszyłaś mnie że nie jestem sama z tym pecherzem:) Ale bedzie ciężko niedługo wyjśc na zakupy spacer czy gdzies pojechać..
Ja przez to nie wiem czy mam chory pęcherz, czy to po prostu syn mi uciska na niego, a mi się wydaje, że nie mogę zrobić siku. -
Ja tam mam ucisk na pęcherz od baaardzo dawna. Czasem są dni, ze to mija ale pozniej maaly sie tak uklada, ze znów wraca.
Przyzwyczaisz sie i poznasz wszystkie toalety w centrach handlowych
Ja u swojego ginekologa robią zwykle polowkowe. On mnie wysyła na wszystkie dodatkowe badania a 3D to tylko taki bajerwole te kasę przeznaczyć na cos innego:)
-
nick nieaktualny