Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje wizyt...oj ile dziewczynek bedzie
Lady tak przeczowalam, ze bedzie dziewczynka, pamietam jak wspominalas, ze przed owulacja bylo przytulankonajwazniejsze, zeby dziewczynka byla zdrowa, a jak zobaczysz ciuszki dla malych dam to zakochasz sie w nich
-
Misi@ wrote:Gratuluje wizyt...oj ile dziewczynek bedzie
Lady tak przeczowalam, ze bedzie dziewczynka, pamietam jak wspominalas, ze przed owulacja bylo przytulankonajwazniejsze, zeby dziewczynka byla zdrowa, a jak zobaczysz ciuszki dla malych dam to zakochasz sie w nich
a to ma jakieś znaczenie? -
nick nieaktualnyPodobno jak kocha sie przed owulacja to wieksze szanse na dziewczynke, a jak w dniu owu to na chlopca..u mnie sie sprawdzilo
U mnie wedlug OM 5.09 ale ciagle wydaje mi sie, ze ujrze malego juz w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:36
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Podobno jak kocha sie przed owulacja to wieksze szanse na dziewczynke, a jak w dniu owu to na chlopca..u mnie sie sprawdzilo
U mnie ciężko powiedzieć czy się "sprawdziło" - seks był dwa razy, raz 2 dni przed, raz w dzień owulacji - nie wiadomo kiedy był ten złoty strzał.Lilla My, Misi@, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:Lady masz podobnie jak ja awersję do różu. Postanowiłam nie kupować nic w tym kolorze
a jak malutka coś doatanie, to tylko czasami będzie nosić. Wkurza mnie przebieranie dzoewczynek w róż od sandałów po spinki we włosach wrrr