Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje wizyt...oj ile dziewczynek bedzie

Lady tak przeczowalam, ze bedzie dziewczynka, pamietam jak wspominalas, ze przed owulacja bylo przytulanko
najwazniejsze, zeby dziewczynka byla zdrowa, a jak zobaczysz ciuszki dla malych dam to zakochasz sie w nich
-
Misi@ wrote:Gratuluje wizyt...oj ile dziewczynek bedzie

Lady tak przeczowalam, ze bedzie dziewczynka, pamietam jak wspominalas, ze przed owulacja bylo przytulanko
najwazniejsze, zeby dziewczynka byla zdrowa, a jak zobaczysz ciuszki dla malych dam to zakochasz sie w nich 
a to ma jakieś znaczenie? -
nick nieaktualnyPodobno jak kocha sie przed owulacja to wieksze szanse na dziewczynke, a jak w dniu owu to na chlopca..u mnie sie sprawdzilo

U mnie wedlug OM 5.09 ale ciagle wydaje mi sie, ze ujrze malego juz w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:36
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Tylko, że to się sprawdza wyłącznie w środowisku laboratoryjnymMisi@ wrote:Podobno jak kocha sie przed owulacja to wieksze szanse na dziewczynke, a jak w dniu owu to na chlopca..u mnie sie sprawdzilo

U mnie ciężko powiedzieć czy się "sprawdziło" - seks był dwa razy, raz 2 dni przed, raz w dzień owulacji - nie wiadomo kiedy był ten złoty strzał.
Lilla My, Misi@, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie ;/ i jaka bieda na zabawkach, wchodzisz do chłopców to masz wszystkie kolory, a dziewczynki to biały i różowy wszędzie róż ;/ chłopcy rowerki żółte, czarne, niebieskie, czerwone, dziewczęcy rowerek -> róż i tylko róż ;/marlenak_me wrote:Lady masz podobnie jak ja awersję do różu. Postanowiłam nie kupować nic w tym kolorze
a jak malutka coś doatanie, to tylko czasami będzie nosić. Wkurza mnie przebieranie dzoewczynek w róż od sandałów po spinki we włosach wrrr

jerunku jak ja nie lubię tego koloru 

ale przesadnie nie bede ubierac na rozowo jak takiego cukierka bo sama w sobie bedzie slodziutka