Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sweetcherrypie fantastyczne wieści
super, że się do tego lekarza wybrałaś
to teraz nie pozostaje nic jak tylko odpoczywać i się cieszyć z wszystkiego dookoła
SweetCherryPie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySweet swietne wiadomości super usg
Teraz mysle sobie dobrze ze nie poszlam na genetyczne bo miala bym to samo, imbecyl i tak zrobil odwet za to i zaczal straszyc zagrożeniami. Ciesze sie ze jest wszystko dobrze i oby tak bylo u Misi@
Widzę słoneczko przez roletyMialam isc ba pobranie krwi i mocz oddac ale zaspalam w pewnym sensie, chcialam isc przed 7 zeby uniknac kolejek .
Nancy juz jest ok z twoja mama?Misi@ lubi tę wiadomość
-
Cześć! Za mną ciężka noc, druga z rzędu. Najpierw dziecko dość intensywnie się ruszało, a potem jak próbowałam się przekręcić z boku na bok, to złapał mnie taki ból kręgosłupa, że myślałam, że to nerka
I tak trzyma z 5 minut, że się prawie ruszyć nie mogę, a potem przechodzi... Brzuch nie boli, a mnie lekarka uczulała tylko na bóle podobne do miesiączkowych.
Miałyście tak może?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:http://www.limone.pl/sukienki/sukienka-ciazowa-helen-fuksja/1021
co myślicie o takiej sukience na śluby w czerwcu ?
też szukam sukienki na ślub w czerwcu, ładna ta fuksjowaale ja chyba będę jakiejś długiej szukała ale też w takim zwiewnym stylu właśnie
Paulinek lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:http://www.limone.pl/sukienki/sukienka-ciazowa-helen-fuksja/1021
co myślicie o takiej sukience na śluby w czerwcu ?Paulinek lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Cześć! Za mną ciężka noc, druga z rzędu. Najpierw dziecko dość intensywnie się ruszało, a potem jak próbowałam się przekręcić z boku na bok, to złapał mnie taki ból kręgosłupa, że myślałam, że to nerka
I tak trzyma z 5 minut, że się prawie ruszyć nie mogę, a potem przechodzi... Brzuch nie boli, a mnie lekarka uczulała tylko na bóle podobne do miesiączkowych.
Miałyście tak może? -
Witam z rana
A ja jakoś się boję używać dezodorantów w kulce... używałam kiedyś, ale od czasu, gdy rok temu miałam w piersi włókniaka (strachu się najadałam co tam w ogóle mam co niemiara) to przestałam cokolwiek z takich rzeczy używać. Wolę się na ciuch, na szyję psiknąć
A co do skóry, moja skóra w tej ciąży jest strasznie sucha, strasznie... jak się gdzieś nie posmaruję to się normalnie aż sypie
Sweet - cieszę się bardzoOdpoczywaj póki możesz!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyMoja nocka tez do fajnych nie nalezy, ciagle na prawym boku sie budzilam i glupie myslenie ze powietrze do dziecka nie dociera i tak kilka razy, chyba czas zamienic sie miejscami z mężem niewiem czy cos pomoze ale spróbuję.
Uzywam kulek z nivea juz kilka lat i jestem zadowolona