Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Teraz zerknełam i mi się IKEA PS VÅGÖ spodobało. Ale musialabym przetestować. Typowego leżaka się trochę boję - że jak już kiedys usiade, to z brzuchem sama nie wstanę i zostanę jak żuczek na plecach
Ostatnio właśnie testowaliśmy w IKEI ten fotel. Wbrew pozorom bardzo wygodny.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
ja mam nowy wielki balkon z drewna, ale dopiero w maju będę robić balustradę - a to spory wydatek, więc pewnie jakieś małe mebelki drewniane również zakupimy. Na razie wynoszę puf z pokoju i czytam książkę w słoneczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:53
-
Właśnie oddzwoniła lekarka. Mam zrobić badanie moczu jeszcze dziś, a jutro pokazać się u niej na wizycie. Podejrzewa infekcję dróg moczowych, kolkę nerkową albo zastój w nerce, który powoduje takie kłucie. Także lecę pić wodę i zmusić się do siusianiaSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
To właśnie cos czego mnie bardzo brakuje... balkon
Niestety ja nie posiadam nawet takiego malenkiego, żeby chociaż troszkę na łapać słoneczka...
Za to mam dodatkową mobilizację, zeby się ruszyć z mieszkania na spacer, bo zza okna wydaje się bardzo ladna pogoda -
Jak myślicie, czy któraś z tych sukienek nada się na ciążę? Czy jednak będzie się za bardzo unosić z przodu? Potrzebuje głównie na za miesiąc, więc brzuch nie będzie jeszcze bardzo duży.
http://www.danvera.pl/pl/p/PR26/7147
http://www.danvera.pl/pl/p/SK28/666 -
właśnie dzwoniłam rejestrować się do lekarza (mój ma urlop i muszę na zastępstwo iść do innego po l4 )i mam normalną wizytę z usg więc zobaczę mojego szkraba kochanego już 30 kwietnia między 9 a 11 rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:08
Misi@ lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Teraz zerknełam i mi się IKEA PS VÅGÖ spodobało. Ale musialabym przetestować. Typowego leżaka się trochę boję - że jak już kiedys usiade, to z brzuchem sama nie wstanę i zostanę jak żuczek na plecach
No z normalnymi lezakami to prawda niestety ja sie ze swojego juz podnoszę jak sierota a do dużego brzucha mi jeszcze daleko.
Vago fajny ale mam wątpliwości czy z dużym brzuchem plecy przy nim nie wysiada z tak małym podparciem. No i wyglada na niski. Jak ja bym miala kupować leżak typowo pod ciaze to bym kupiła takie bardziej krzesło z regulowanym oparciem- są takie drewniane na przykład.
Co do sukienki to mysle, ze będzie sie podnosić za bardzo do góryzwłaszcza jesli brzuch duży nie wiem jaki masz i nie mam pojecia jakie nam za miesiac wyskoczą
-
Brzucha to ja mam nadal tyle co nic
Choć mąż twierdzi, że ja go po prostu nie widzę przez wielkość cycków, które jednak przodują.
Kuszą mnie te sukienki, zwłaszcza ta z kieszeniami. Ale właśnie boje się, że za miesiąc to z przodu się zrobi 20cm krótsza, a z tyłu ogon. Znaczy na pewno brałabym dłuższą niż na fotce, ale mimo wszystko może to głupio wyglądać. Ech, chyba szukam dalej. -
marlenak_me wrote:la_lenka charnowa super, ale z moim brzuchem wyglądałabym zaraz w niej, jak w namiocie. Jeśli masz malutki to krój fajny.
-
.ona. wrote:Witam z rana
A ja jakoś się boję używać dezodorantów w kulce... używałam kiedyś, ale od czasu, gdy rok temu miałam w piersi włókniaka (strachu się najadałam co tam w ogóle mam co niemiara) to przestałam cokolwiek z takich rzeczy używać. Wolę się na ciuch, na szyję psiknąć
A co do skóry, moja skóra w tej ciąży jest strasznie sucha, strasznie... jak się gdzieś nie posmaruję to się normalnie aż sypie
Sweet - cieszę się bardzoOdpoczywaj póki możesz!
-
nick nieaktualnyNancy już Ci mówię kto nas opuścił
08.Marynka90
11. matylda08
17. agata83 jest na wątku Ciąża w Norwegi
22. Ewik23 ( chyba usunęła konto )
31. kasiulekks ( również konto nie aktywne)
40. szczęśliwa2015 ( nie aktywne konto)
51. JustiSia ( nie aktywne)
63. beata83 ( jest na wątku Brzuszki na które czeka rodzeństwo )
72. olenaj ( chyba nie aktywne )
Cyferki są z pierwszej strony listy żebyś nie musiała szukać wpisałam dziewczyny które nie mają płci wpisanej na liście reszta nie obecnych ma konto ale były aktywne do lutego/marca , a teraz idę zjeść coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:42
-
la_lenka mi się wydaje, że za miesiąc to już na bank będzie się podwijać sporo
poza tym stosunkowo krótka jest ogólnie więc na prawdę może się podnosić. Przymierzałam ostatnio podobną ale właśnie w "klacie" się nie zmieściłam -
karolcia87 wrote:la_lenka mi się wydaje, że za miesiąc to już na bank będzie się podwijać sporo
poza tym stosunkowo krótka jest ogólnie więc na prawdę może się podnosić. Przymierzałam ostatnio podobną ale właśnie w "klacie" się nie zmieściłam -
Widzę, że nie tylko ja się dzisiaj nie wyspałam. W nocy też mnie złapał ból brzucha - jak wstawałam do wc.
Nie wiem czy zauważyłyście ale często jest tak,że na raz łapią nas pewne dolegliwości (bóle, kolki, złe samopoczucie ochota na pewne jedzenie - np gołąbki, botwinkaitp itd). Dziwne to jest
-
Ja mam kilka kolorów tych sukienek (dresówki) i jestem z nich zadowolona. Polski produkt, długość i wymiary tak jak w tabeli rozmiarów
Ostatnio brałam większy rozmiar i będzie na lato
długi rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62927-Jasnozolta-tunika-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html
krótki rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62960-Morelowa-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html