Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Całkiem ładne te z Vubu, ale na mnie nie będzie rozmiaru w biuście - maks jest 100cm, a ja mam ponad 120cm
-
Anitka201 wrote:Modelka ma ogólnie amniejszy rozmiar więc jest dosyć krótka ale ja biorę większy rozmiar i długość mam przed kolano, a mam 178 cm wzrostu.
-
Staraczka23 wrote:Korzystacie z komputera?
Ja siedze max 20min i zaczybaja plecy bolec i tak dziwnie brzuch
Juz ktorys raz tak sie trafilo i jestem skazana na telefon hehe
karolcia87 wrote:la_lenka to zmienia postać rzeczy
także brałabym pod uwagę -
Anitka201 wrote:Ciekawe ile ja mam bo wcześniej brałam ten środkowy rozmiar i nadal się w niego mieszczę. Teraz na przyszłość wzięłam ten największy i w sumie nawet nieźle się naciąga ta sukienka (piersi, brzuch itp)
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Anitka nawet fajne te sukienki. Czyli jaki rozmiar bierzesz?a nie masz wtedy za nisko kieszeni?
Często robię tak, że daję do krawcowej i ta likwiduje mi te kieszenieW niektórych zostawiam bo fajnie się układają. Kieszenie mam na wysokości bioder.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:25
4me lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Ja kupiłam ostatnio na allegro taką dresówkę:
http://allegro.pl/sukienka-dresowa-tuba-kieszenie-bawelna-603-l-xl-i5044702166.html
Na razie czekam, aż mi przyślą. Mam w ten weekend imprezkę rodzinną, trochę szkoda mi kasy na specjalną sukienkę ciążową, celuję w zwykłe kiecki, żebym w razie czego jeszcze mogła w nich potem pochodzić jak będą fajnefajna i cena bardzo niska
Daj znać jak z jakością jak do Ciebie przyjdzie
-
Anitka201 wrote:Te z Vubu są identyczne i nawet długość dla mnie ok
fajna i cena bardzo niska
Daj znać jak z jakością jak do Ciebie przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:32
Anitka201 lubi tę wiadomość