Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po obiadku , pierś z kurczaka ziemniaczki i sałata - mąż robił przed pracą
a teraz wybieram się na spotkanie z koleżanką i idziemy na pyyyszne lody
Miłego popołudnia wam życzę brzuchatki -
nick nieaktualny
-
Lubię za tego kebaba .... gdybym już nie zrobiła sosu pewnie skończyłoby się tak samo... ale nic straconego, jutro też jest dzień
Zrobiłam dziś aktualną fotkę brzuszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cb97b03a3bc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 13:58
agatka196, karolcia87, Anitka201, adzia, la_lenka, Dżuls, aldonaa, skabarka, Wonderland, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Lubię za tego kebaba .... gdybym już nie zrobiła sosu pewnie skończyłoby się tak samo... ale nic straconego, jutro też jest dzień
Zrobiłam dziś aktualną fotkę brzuszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cb97b03a3bc.jpgGusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzuls no i wlasnie to był błąd haha 1,5 kg na plusie w szafce zostaly 3 sztuki w sumie haha przypomnialas mi to sobie zjem jednego
wizytuje 4maja a na majowke grill planujemy to dopiero bedzie skok na wadze
Nancy nie wiem dlaczego dziewczyn nie pokazalo , na laptopa nie siadam juz bo plecy bola a w tel ciężko. -
Anitka201 wrote:Dziewczyny jakie macie pomysły na obiad? U mnie pustka w głowie i z tego co pamiętam to pustka w lodówce ;-( nie chce mi się nic gotować
Ja miałam pyzy ziemniaczaneMniam. Dużo się nie napracowałam, bo wyjęłam je z torebki i ugotowałam
. Kompletnie nic mi się dzisiaj nie chciało robić na obiad. Zrobiłam za to dziecku chleb
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me wrote:A ja dzis naleśniczki wlasnie wszamalam i tyle wyszlo, ze jeszcze na jutro bedzie
jutro chyba na slodko... Z truskawkami i jogurtem- nie mogę się doczekać mniaaam
Lubię, bo naleśniki uwielbiam
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:Prawda! Mnie też do szału doprowadzają dziewczynki ubrane od góry do dołu w róż, ale trochę różowego nie zaszkodzi
A najbardziej to mnie wnerwiają taki białe skarpetki z falbanką wokół, żeby przypadkiem nie przegapić, że dziewczyńskie