Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
snoopy_etka wrote:Wy tu o takich pysznościach piszecie, a ja od początku ciąży męczę się z jelitami i na przemian tylko gotowaną pierś z kurczaka i lekkie zupki z gotowanych warzyw
-
PannaB wrote:weszlam przypadkiem-zakochalam sie....ale ceny kosmos bo zwykle sosnowe z mozliwoscia tapczanika upatrzylam za 380 zl a tutaj...ehhh
http://babydeco.eu/pl/c/Lozeczka-70x140-z-opcja-tapczanika/65
Ładne te ceny.... nie ma co...
Ja jednak pozostanę przy tych tańszych wersjach łóżeczka ;p -
Forum źle na mnie wpływa - kupiłam sobie loda. To już chyba drugi w czasie ciąży, szok!
Kupiłam też sobie sukienkę. Do ideału jej daleko, jest trochę za krótka i gdzieś rozmiar za duża - ale zapłaciłam tylko 8zł, więc w razie nieznalezienia niczego lepszego niech sobie leży, zawsze w lato się przyda choćby do legginsów. -
Czesc wszystkim !
Troszke pozno ale zawszeTak Was podczytuje i postanowilam tez tu dolaczyc
Wlasnie zaczal mi sie 19 tydzien i dzis dowiedzialam sie ze bede miala coreczke
brzuszka jeszcze jako takiego nie mam , chociaż ja juuz go widzeale takie geny widocznie . No i ruchow tez jeszcze nie czuje ale na USG dzidzia byla tak ruchliwa ze lekarz powiedzial ze lada dzien ma to nastapic
a no i termin mam na 16 września
pozdrawiam wrzesniowe mamusie
Dżuls, Gusiak, Lilla My, adzia, la_lenka, Misi@, easymum, kasig, Wonderland, karolcia87, monaaa85, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Tez bylam dzis w ciucholandzie. Kupilam nowy komplet ciuszkow . Mysle ze do szpitala go wezme, oprocz sliniaczka
. Dalam za niego 20 zl. Jest nowy i mieciutki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcfdc58e157f.jpg
Przecudny ten Twój komplecik i pomyśleć, ze takie cuda można znaleźć w ciuszkualdonaa, .ona. lubią tę wiadomość
-
My juz po lodach po hamburgerach i po spacerze
maly fikal po lodach i przed chwila
sliczne brzuszki dziewczyny i sliczne ciuszki.
-
Ja wróciłam z uczelni
i wiecie co
spodobało mi się kilka sukienek
chyba jutro kupię chociaż jedną
kicham najwyzej jak sie okaże za miesiac że to jednak chłopak to go w kiecki będę ubierać
aldonaa, Carolline, Misi@, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny