WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, czekam na recenzje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:33

720fbe94f2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Lenka, mam podobny rozmiar i polecam Ci Freyę. Mają naprawdę świetne modele dla dużych biustów, są niezniszczalne :)
    Potwierdzam! Bardotki też mają niezłe, jedyna bardotka, która udźwignęła mój biust i wszystko było cały czas na swoim miejscu :) I estetycznie też dają radę.

polkosia lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka dzieki za info :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    wow.. gdzie je kupujesz? bo ja w sieciówkach ledwo dostanę 75D
    W sklepach ze stanikami :P Na sieciówki to nawet nie zerkam. Oczywiście ceny zaczynają się od stówy w górę, niestety :/
    Obecnie przerzuciłam się na takie "babcine", bo odkąd jestem w ciąży to nie mogę znieść fiszbin. Biust w nich mniej ładny, nie tak uniesiony, zebrany, mniej okrąglutki, ale za to nie pije w brzuch. Z właściwym rozmiarem miseczki da się nosić.
    polkosia wrote:
    Lenka, mam podobny rozmiar i polecam Ci Freyę. Mają naprawdę świetne modele dla dużych biustów, są niezniszczalne :)
    Chyba kiedyś miałam, ale bez szału. Nie ma stanika dobrego dla każdego, bo poza wielkością miski ważna jest jeszcze np szerokość fiszbin itp. Niestety, trzeba mierzyc i znaleźć pod siebie. Całkiem lubiłam KrisLine Brillant, ale zmieniłam rozmiar i przestał pasować. Bardzo wygodne dla mnie były M&S.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem :) I czytam regularnie, czasem nawet po 40 stron dziennie, tyle skrobiecie :)

Jeśli chodzi o wiszenie na liście :D Staram się na bieżąco uzupełniać dokument Wrześniówek więc jeśli długo się nie odzywam można wyszukać tam :)

W telegraficznym skrócie prenatalne I ok, podczas badania okazało się, że termin nie tylko wrócił na wrzesień ale jeszcze jest wcześniejszy niż to wynika z OM. z OM wychodzi 26 września z USG, że 23 ;) Toteż wyliczeniom USG nie ufam już wcale :D Przyjmuję, że urodzę gdzieś między 12.09 a 10.10 :D I to jest jedyny termin którego się trzymam.

Połówkowe będę miała 8 maja :) A kilka dni temu okazało się, że będę miała synka. Poniżej, dumnie zaprezentowany, dowód ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d6678370694.jpg

Dżuls, la_lenka, Anitka201, anima, Czarna_88, Wonderland, agatka196, Lady Savage, eM, kasig, Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Witam w nowym dniu, moje konto jest ciągle aktywne i nie mam najmniejszego zamiaru opuszczać forum ;)
    A to przepraszam :)
    W wyszukiwarce nie ma twoich postów i dlatego tak wpisalam juz robie edycje

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Bo to jest to samo, co na allegro, tylko wydaje mi się, że na allegro widziałam takie same jak te z Vubu za jakieś 30 zł. I tak jeden Chińczyk robił :P
    Haha pewnie tak ale te z allegro ma znajoma i niestety mimo obietnic co do długości to ostatecznie wychodzi, że nosi tunikę, a nie sukienkę. Ta tabela rozmiarów z Vubu jest obiektywna :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie macie pomysły na obiad? U mnie pustka w głowie i z tego co pamiętam to pustka w lodówce ;-( nie chce mi się nic gotować :-(

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zrobiłam lasagne :-) pachnie pięknie, a ja muszę czekać 30 min aż się upiecze..

Anitka201 lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pustka. :( Mam jeszcze resztkę sosu do makaronu dla męża, ale co ja zjem?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie skończy się tak, że zjem to co mąż..grillowana pierś z indyka, warzywa na parze i ryż..blllee

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Pewnie skończy się tak, że zjem to co mąż..grillowana pierś z indyka, warzywa na parze i ryż..blllee
    Ooo, to ja bym na to była chętna, mniam, mniam!

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja mam kilka kolorów tych sukienek (dresówki) i jestem z nich zadowolona. Polski produkt, długość i wymiary tak jak w tabeli rozmiarów :-) Ostatnio brałam większy rozmiar i będzie na lato :-)
    długi rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62927-Jasnozolta-tunika-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html
    krótki rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62960-Morelowa-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html

Tez mam takie sukienki i bardzo sobie chwale... ogólnie brzuszek ładnie w nich wygląda =)
    Tyle, ze moja tez nie 'sklepowa', a allegrowa i za 3/4 tej ceny ... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ooo, to ja bym na to była chętna, mniam, mniam!
    On też to może jeść codziennie :-( jak byś musiała patrzeć na to prawie codziennie to po tygodniu dochodzi odruch wymiotny jak już tylko sobie o tym pomyślę :-). Plus jest taki, że zjem tego mało bo nie ma się czym delektować :-)

• Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ja właśnie zrobiłam lasagne :-) pachnie pięknie, a ja muszę czekać 30 min aż się upiecze..

Wyślij mi poczta kawałek ;D
    Taaaaaaka mam ochotę lasange, a nie chce mi się robić bo to dużo roboty... =))

u mnie dziś spaghetii - mogę się wymienić porcja za ta lasagne =)

marlenak_me lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a ja inaczej :D na obiad jajecznica troche bigosu do tego zapite pepsi, mężowi bede gotowac pomidorową :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    On też to może jeść codziennie :-( jak byś musiała patrzeć na to prawie codziennie to po tygodniu dochodzi odruch wymiotny jak już tylko sobie o tym pomyślę :-). Plus jest taki, że zjem tego mało bo nie ma się czym delektować :-)
    Przyznam, że ja jestem również monotematyczna jedzeniowo. Jak mnie na coś napadnie, to jem dzień w dzień z miesiąc, aż mi się znudzi. Wtedy przerzucam się na coś innego :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie 30 maja mamy imprezę firmową i ostatnio usłyszałam od męża, że powinien mi już brzuch urosnąć bo boi się, ze na imprezie pracownicy będą myśleli, że się po prostu za dużo kapusty najadłam..no myślałam, że go zabiję :-) mimo wszystko śmiać mi się z tego chce :-) W sumie nikt z pracowników nie wie o ciąży i jak na razie nic się nie domyślają.

karolcia87 lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Przyznam, że ja jestem również monotematyczna jedzeniowo. Jak mnie na coś napadnie, to jem dzień w dzień z miesiąc, aż mi się znudzi. Wtedy przerzucam się na coś innego :P
    A ja właśnie jednego dnia mam ochotę na mięso, drugiego na słodki obiad, a 3 najchętniej zjadłabym rybę :-) oo może zrobię sobie łososia z grilla :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, to mnie tak znajoma podsumowała. Że wyglądam jakbym talerz fasolki zjadła :P

Anitka201 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ