Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Lenka, mam podobny rozmiar i polecam Ci Freyę. Mają naprawdę świetne modele dla dużych biustów, są niezniszczalne
I estetycznie też dają radę.
polkosia lubi tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:wow.. gdzie je kupujesz? bo ja w sieciówkach ledwo dostanę 75D
Na sieciówki to nawet nie zerkam. Oczywiście ceny zaczynają się od stówy w górę, niestety
Obecnie przerzuciłam się na takie "babcine", bo odkąd jestem w ciąży to nie mogę znieść fiszbin. Biust w nich mniej ładny, nie tak uniesiony, zebrany, mniej okrąglutki, ale za to nie pije w brzuch. Z właściwym rozmiarem miseczki da się nosić.
polkosia wrote:Lenka, mam podobny rozmiar i polecam Ci Freyę. Mają naprawdę świetne modele dla dużych biustów, są niezniszczalne
-
Jestem jestem
I czytam regularnie, czasem nawet po 40 stron dziennie, tyle skrobiecie
Jeśli chodzi o wiszenie na liścieStaram się na bieżąco uzupełniać dokument Wrześniówek więc jeśli długo się nie odzywam można wyszukać tam
W telegraficznym skrócie prenatalne I ok, podczas badania okazało się, że termin nie tylko wrócił na wrzesień ale jeszcze jest wcześniejszy niż to wynika z OM. z OM wychodzi 26 września z USG, że 23Toteż wyliczeniom USG nie ufam już wcale
Przyjmuję, że urodzę gdzieś między 12.09 a 10.10
I to jest jedyny termin którego się trzymam.
Połówkowe będę miała 8 majaA kilka dni temu okazało się, że będę miała synka. Poniżej, dumnie zaprezentowany, dowód
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d6678370694.jpgDżuls, la_lenka, Anitka201, anima, Czarna_88, Wonderland, agatka196, Lady Savage, eM, kasig, Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Bo to jest to samo, co na allegro, tylko wydaje mi się, że na allegro widziałam takie same jak te z Vubu za jakieś 30 zł. I tak jeden Chińczyk robił
-
Anitka201 wrote:Ja mam kilka kolorów tych sukienek (dresówki) i jestem z nich zadowolona. Polski produkt, długość i wymiary tak jak w tabeli rozmiarów
Ostatnio brałam większy rozmiar i będzie na lato
długi rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62927-Jasnozolta-tunika-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html
krótki rękaw: http://www.vubu.pl/product-pol-62960-Morelowa-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html
Tez mam takie sukienki i bardzo sobie chwale... ogólnie brzuszek ładnie w nich wygląda
Tyle, ze moja tez nie 'sklepowa', a allegrowa i za 3/4 tej ceny ... -
la_lenka wrote:Ooo, to ja bym na to była chętna, mniam, mniam!
jak byś musiała patrzeć na to prawie codziennie to po tygodniu dochodzi odruch wymiotny jak już tylko sobie o tym pomyślę
. Plus jest taki, że zjem tego mało bo nie ma się czym delektować
-
marlenak_me wrote:ja właśnie zrobiłam lasagne
pachnie pięknie, a ja muszę czekać 30 min aż się upiecze..
Wyślij mi poczta kawałek
Taaaaaaka mam ochotę lasange, a nie chce mi się robić bo to dużo roboty...)
u mnie dziś spaghetii - mogę się wymienić porcja za ta lasagnemarlenak_me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:On też to może jeść codziennie
jak byś musiała patrzeć na to prawie codziennie to po tygodniu dochodzi odruch wymiotny jak już tylko sobie o tym pomyślę
. Plus jest taki, że zjem tego mało bo nie ma się czym delektować
-
Wiecie 30 maja mamy imprezę firmową i ostatnio usłyszałam od męża, że powinien mi już brzuch urosnąć bo boi się, ze na imprezie pracownicy będą myśleli, że się po prostu za dużo kapusty najadłam..no myślałam, że go zabiję
mimo wszystko śmiać mi się z tego chce
W sumie nikt z pracowników nie wie o ciąży i jak na razie nic się nie domyślają.
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Przyznam, że ja jestem również monotematyczna jedzeniowo. Jak mnie na coś napadnie, to jem dzień w dzień z miesiąc, aż mi się znudzi. Wtedy przerzucam się na coś innego
oo może zrobię sobie łososia z grilla