Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Całą noc się budziłam co pół godziny. Dalej czekam na wiadomości, mama miała stan przedzawałowy, leżała całą noc na sorze. Mieli jechać do mamy kardiologa ale coś się nie odzywają. Aż mi szkoda mojego dziecka, że się tyle nastresował ze mną. Boli mnie głowa.
-
Dzień dobry
Nancy wiem, ze.to nie jest łatwe ale spróbuj się jak najmniej denerwować żeby maluch tego nie odczuwal... z mama na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze ze jest w szpitalu... tam ma profesjonalna opiekę i mame podkuruja i wypuszcza do domku...
Co do spania to ja śpię różnie... zasypiam na lewym boku, ale się krece... a to na prawy, a to na plecy... nie umiała bym tak przespać calej nocy na jadnym boku... zaraz bola mnie kości -
no nie da się na jednym boku, czasem budz się w nocy i aż mnie boli lewy, bo staram się jak najdłużej na nim spać i ciało ma dość..
Nancy będzie dobrze. Stres jest najgorszy dla Ciebie i dziecka, a mamie na pewno pomogą. To jeszcze nie zawał, jak sama mówisz. Teraz dostanie dużo leków, będzie odpoczywać. A Ty się wyluzuj dziewczyno, wiem, że łątwo się mówi, ale musisz dbać przede wszystkim o dzidzie. A jak będziesz spokojna, to mama też nie będzie się Tobą martwić dodatkowoDużo zdrówka dla niej!
-
A u mnie wyjątkowo dobra noc, wyspałam się pomimo, ze wieczorem bolał mnie brzuch. Ale po nospie i espumisanie chyba przeszło, bo spałam bez większych problemów. Kilka razy się budziłam, trochę koty szalały, ale raz dwa zasypiałam ponownie. Jutro wieczorem wizyta, już się nie mogę doczekać, choć lekki stres mnie łapie. Chyba po południu pójdę po wyniki moczu, jestem ciekawa czy wyjdzie dobrze czy jednak coś jest na rzeczy
-
nick nieaktualny
-
U mnie niby robią w Diagnostyce, ale tylko współpracują - nie da się założyć karty. Może gdybym założyła kartę gdzieś tam, to i tu bym mogła, ale do prawdziwej Diagnostyki mam daleko i jakoś się nie składa. Za to do przychodni mam jakieś 250m, dam radę.
W Alabie dają numer do netu, ale sam punkt pobrań mam dużo dalej (albo drugi blisko, ale za to robią też na NFZ, więc kolejki są straszne!). Chyba już wolę przejść się po wyniki. -
nick nieaktualny
-
A ja postanowiłam wejść na wyższe obroty zostało mi 20 tyg z tego wydaje mi się ze 14 tyg jako takiego poruszania się bez dużego brzuszka i upału i zaczynam genialne porządki z myciem okien malowaniem i ogóle dokanczaniem rzeczy na ktora wcześnie niemiałam czas,a jest tego sporo bo m dosyć duże mieszkanie
-
la_lenka wrote:Też właśnie kombinuje jak się zainstalować na wiosnę i lato na balkonie. Tylko mój balkon jest malutki, bardzo wąski i nie ma nawet gdzie postawić jakiegoś wygodnego fotela. Może za czymś składanym się zakręce?
Na to kocyk i jest naprawde wygodnie
takie leżaki są np w ikea- chyba takie w pasy maja
-
4me wrote:Ja mam taki zwykly leżak drewniany z pasem materiału na dwóch belkach- trzy pozycje. Do tego jak dla mnie jest desinersko ladny
Na to kocyk i jest naprawde wygodnie
takie leżaki są np w ikea- chyba takie w pasy maja
-
Cześć dziewczyny .... widzę że nie tylko ja miałam ciężką noc ..
koło 4 rano złapała mnie kolka jelitowa ból z lewej strony jak... ale wzięłam esspumisan trochę pochodziłam po mieszkaniu i powoli przechodziła...
Jak udało mi się zasnąć to śnił mi się jakiś spadający samolot który spłoną, a później śniło mi się że zaczęłam krwawić i że z dzidziusiem coś nie tak ;-( .... masakra jakaś teraz to się będę stresować do wizyty już na pewno a jeszcze dwa tygodnie
Mam taki humor dzisiaj że chce mi się ryczeć ...