WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całą noc się budziłam co pół godziny. Dalej czekam na wiadomości, mama miała stan przedzawałowy, leżała całą noc na sorze. Mieli jechać do mamy kardiologa ale coś się nie odzywają. Aż mi szkoda mojego dziecka, że się tyle nastresował ze mną. Boli mnie głowa.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Nancy wiem, ze.to nie jest łatwe ale spróbuj się jak najmniej denerwować żeby maluch tego nie odczuwal... z mama na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze ze jest w szpitalu... tam ma profesjonalna opiekę i mame podkuruja i wypuszcza do domku...

Co do spania to ja śpię różnie... zasypiam na lewym boku, ale się krece... a to na prawy, a to na plecy... nie umiała bym tak przespać calej nocy na jadnym boku... zaraz bola mnie kości =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie da się na jednym boku, czasem budz się w nocy i aż mnie boli lewy, bo staram się jak najdłużej na nim spać i ciało ma dość..

Nancy będzie dobrze. Stres jest najgorszy dla Ciebie i dziecka, a mamie na pewno pomogą. To jeszcze nie zawał, jak sama mówisz. Teraz dostanie dużo leków, będzie odpoczywać. A Ty się wyluzuj dziewczyno, wiem, że łątwo się mówi, ale musisz dbać przede wszystkim o dzidzie. A jak będziesz spokojna, to mama też nie będzie się Tobą martwić dodatkowo :-) Dużo zdrówka dla niej!

720fbe94f2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wyjątkowo dobra noc, wyspałam się pomimo, ze wieczorem bolał mnie brzuch. Ale po nospie i espumisanie chyba przeszło, bo spałam bez większych problemów. Kilka razy się budziłam, trochę koty szalały, ale raz dwa zasypiałam ponownie. Jutro wieczorem wizyta, już się nie mogę doczekać, choć lekki stres mnie łapie. Chyba po południu pójdę po wyniki moczu, jestem ciekawa czy wyjdzie dobrze czy jednak coś jest na rzeczy :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wynikami, jeśli ktoś robi w diagnostyce, jest o tyle fajnie, że mają 'kartę stałego klienta' czy jakoś tak, to po kilku h można sprawdzić swoje wyniki w necie ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niby robią w Diagnostyce, ale tylko współpracują - nie da się założyć karty. Może gdybym założyła kartę gdzieś tam, to i tu bym mogła, ale do prawdziwej Diagnostyki mam daleko i jakoś się nie składa. Za to do przychodni mam jakieś 250m, dam radę.
    W Alabie dają numer do netu, ale sam punkt pobrań mam dużo dalej (albo drugi blisko, ale za to robią też na NFZ, więc kolejki są straszne!). Chyba już wolę przejść się po wyniki. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja i życzę milego dnia!
    U nas słońce, schowam sie wiec na balkonie z ksiazka- kolejny cuuudny dzień. Jak świeci słońce to moje życie ma lepsza jakość ;)

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie kombinuje jak się zainstalować na wiosnę i lato na balkonie. Tylko mój balkon jest malutki, bardzo wąski i nie ma nawet gdzie postawić jakiegoś wygodnego fotela. Może za czymś składanym się zakręce?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dmuchaną pufę na balkonie ;) http://olx.pl/oferta/welurowa-rozowa-pufa-fotel-hit-dmuchana-CID628-ID5fnQW.html#188d5c65db

a balkon ma jakiś metr na półtora ;p

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To raczej nie kolka nerkowa, bo raz bolało mnie z lewej, a drugiej nocy z prawej strony. Chociaż to też była moja pierwsza myśl. Właśnie napisałam sms-a do ginekologa i czekam na odpowiedź albo telefon.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam wejść na wyższe obroty zostało mi 20 tyg z tego wydaje mi się ze 14 tyg jako takiego poruszania się bez dużego brzuszka i upału i zaczynam genialne porządki z myciem okien malowaniem i ogóle dokanczaniem rzeczy na ktora wcześnie niemiałam czas,a jest tego sporo bo m dosyć duże mieszkanie

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Też właśnie kombinuje jak się zainstalować na wiosnę i lato na balkonie. Tylko mój balkon jest malutki, bardzo wąski i nie ma nawet gdzie postawić jakiegoś wygodnego fotela. Może za czymś składanym się zakręce?
    Ja mam taki zwykly leżak drewniany z pasem materiału na dwóch belkach- trzy pozycje. Do tego jak dla mnie jest desinersko ladny :) Na to kocyk i jest naprawde wygodnie :) takie leżaki są np w ikea- chyba takie w pasy maja ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój balkon to taka długa, wąska kiszka - może z 60cm. Ale cieszę się, że jest - zawsze da się kiedyś wózek wystawić :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:50

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja mam taki zwykly leżak drewniany z pasem materiału na dwóch belkach- trzy pozycje. Do tego jak dla mnie jest desinersko ladny :) Na to kocyk i jest naprawde wygodnie :) takie leżaki są np w ikea- chyba takie w pasy maja ;)
    Teraz zerknełam i mi się IKEA PS VÅGÖ spodobało. Ale musialabym przetestować. Typowego leżaka się trochę boję - że jak już kiedys usiade, to z brzuchem sama nie wstanę i zostanę jak żuczek na plecach ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny .... widzę że nie tylko ja miałam ciężką noc .. :/
    koło 4 rano złapała mnie kolka jelitowa ból z lewej strony jak... ale wzięłam esspumisan trochę pochodziłam po mieszkaniu i powoli przechodziła...
    Jak udało mi się zasnąć to śnił mi się jakiś spadający samolot który spłoną, a później śniło mi się że zaczęłam krwawić i że z dzidziusiem coś nie tak ;-( .... masakra jakaś teraz to się będę stresować do wizyty już na pewno a jeszcze dwa tygodnie :-(
    Mam taki humor dzisiaj że chce mi się ryczeć ...

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam cztery strony z wczoraj , wiecej nie dałam rady bo juz oczy mnie bola ,
    lady gratulejszyn dziewuszki
    a swettcherry pisała coś po wizycie?? bo nie doczytałam

km5se6ydozmkg5fc.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - napisałam i nawet fotkę wstawiłam na 807 stronie ;)

in8vzdb.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje udanych wizyt :-D

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co się szykuje skoro hurtowo miałyśmy ciężkie noce

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 798 799 800 801 802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ