Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:PannaB wlasnie sie przyczynilas do pierwszych zakupów dla mojego synka.
Pierwsze bodziaki, komplecik tygryska i spodnie dresowe kupione. I wcale malo nie wydalam bo 87 pln i to z rabatamino ale ten jeeeeeeden PIERWSZY raz musialam kupic cos słodkiego, nowego i prześlicznego!!!
Reszta z Second handow jak przejrzę wszystko co juz dostalam i dostane i zrobię remanentpokaz co kupilas
-
Staraczka23 wrote:Oszalalas haha przepisywać
weeez
bym zdjecie zrobila i wam tu dala, skopiowalam bo sciagnelam ze strony
wiem ze mogą odbiegac ale dziewczyny pisaly o podwyższonych limocytach czy cos a ja tez mam podwyzszone, ogolnie chciala bym aby ktoras rzucila okiem bo na moje wyniki sa ok nic nie bede sobie wkrecac
Ja mam różne odchyły w mojej morfologii i ginekolog mówi, że jest ok, także te Twoje chyba też są w porządku:) -
Lady Savage wrote:Wylicytowałam na allegro za 1 zł plus 5 zł przesyłka
ktoś mi musi konto bankowe zablokować
No proszę i znowu różowa
Właśnie zjadlam kolacjke (znów pasta z makreli ;p) i w końcu odpoczywam... cały dzien bylam na nogach, ale taka śliczna pogoda, ze wstyd byłoby siedzieć w domu)
Najper pół dnia spędziłam u koleżanki na plotach i spacerku z Jej synkiem... pozniej wycieczka z mama do fryzjera (robiłam za taxi ;p), drobne zakupy i dzien zlecial... ale lubię takie ciepłe i 'aktywne' dni
-
Hej Kobietki
przepraszam,ze milcze,ale jesteśmy w trakcie przeprowadzki i ciągle coś...USG mam 30.04. I wtedy juz też będziemy na nowym i na pewno dam znać
Jeśli chodzi o wagę to u mnie stoi w miejscu,mimo,że jem mnóstwo lodów,słodyczy i owoców.teraz mam fazę na arbuzy, do tego stopnia,ze o nich snie
Bardzo się cieszę,zw większość z Was zna płeć Maluszków
Zycze Wam wszystkiego dobrego i przesyłam buziaki z moim Wstydnisiem
Córcia
-
Lilla My wrote:Ważne info dla jedzących makrelę - uważajcie: http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,17811068.html#MTstream
Niby ja swoją kupiłam z pss społem, ale troszkę mnie tym wystraszyłas.... no i reszta pasty będzie chyba dla męża... -
Gusiak wrote:http://www.poscieldladzieci.pl/
gdyby, któraś była zainteresowana... koleżanka kupowała i jest zadowolona
Ja pościel dla dzidziusia robię sama, kupiłam bawełnę białą i kolorową, i teraz haftuję -
Gusiak wrote:Niby ja swoją kupiłam z pss społem, ale troszkę mnie tym wystraszyłas.... no i reszta pasty będzie chyba dla męża...
Nie chciałam straszyć, bo sama bardzo lubię wędzoną makrelę - ale czasami lepiej sprawdzić, czy nie macie takiej w domu. Była tu też taka akcja z kwasem foliowym wycofanym ze sprzedaży. Warto się informować.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Dziewczynki a jak widzicie mieszkanie pod jednym dachem z psem i dzieckiem?Chodzi mi o mieszkanie a nie dom gdzie pies siedzi na dworze...
byl by pewnie problem aby wychodzic na dwor, co innego jak w domu sa rodzice a co innego jak same bedziemy z dzieckiem.
Nie wiem czy o to chodzi
A jak o szczekanie psa w domu to z doświadczenia wiem ze u rodzicow pies mogl szcxekac ile chcial, drzwi do pokoiku byly przymkniete i tyle, on mial wtedy 10lat ale byl żywym psem, interesowal sie i pilnowal, dwa razy tylko dziabnal malego jak wyciagal rece z chodzika i ciagnal go za sierscWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 21:00
-
nick nieaktualny
-
PannaB umowiłam się na poniedziałek do dentysty.. trudno trzeba zaryzykować, choć przez telefon sugerowała, że może obejdzie się bez znieczulenia skoro jestem w ciąży
zobaczymy .. na razie nie boli tylko czasem pobolewa na chwile więc może nie będzie tak źle.. -
la_lenka wrote:Czy ktoś używa albo planuje używać stetoskopu?
Mam pytanie do dziewczyn, które mają łożysko na przedniej ścianie: czujecie ruchy? od którego tygodnia?