X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym powiedziała, że ok.

polkosia lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja bym powiedziała, że ok.
    A te wyniki jak ujemne to znaczy ze nie przechodzilam tak?
    Mi tez sie podobaja ale chcialam jak wyzej pisalam aby ktoras ogarnieta dala znac hehe

• PannaB Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    PannaB wlasnie sie przyczynilas do pierwszych zakupów dla mojego synka.
    Pierwsze bodziaki, komplecik tygryska i spodnie dresowe kupione. I wcale malo nie wydalam bo 87 pln i to z rabatami :( no ale ten jeeeeeeden PIERWSZY raz musialam kupic cos słodkiego, nowego i prześlicznego!!!
    Reszta z Second handow jak przejrzę wszystko co juz dostalam i dostane i zrobię remanent :)
    ups sorki:P mi wyszlo malo ale kupilam 2 rzeczy :P pokaz co kupilas

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jerunku ale mnie ścięło, zasnęłam tak nagle, już dawno mi się tak nie zdarzyło :3

skabarka lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Oszalalas haha przepisywać :D weeez :D bym zdjecie zrobila i wam tu dala, skopiowalam bo sciagnelam ze strony :D
    wiem ze mogą odbiegac ale dziewczyny pisaly o podwyższonych limocytach czy cos a ja tez mam podwyzszone, ogolnie chciala bym aby ktoras rzucila okiem bo na moje wyniki sa ok nic nie bede sobie wkrecac :)

Ja mam różne odchyły w mojej morfologii i ginekolog mówi, że jest ok, także te Twoje chyba też są w porządku:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Wylicytowałam na allegro za 1 zł plus 5 zł przesyłka :) ktoś mi musi konto bankowe zablokować XD
    10icw91.jpg

No proszę i znowu różowa ;D
    Właśnie zjadlam kolacjke (znów pasta z makreli ;p) i w końcu odpoczywam... cały dzien bylam na nogach, ale taka śliczna pogoda, ze wstyd byłoby siedzieć w domu =))

Najper pół dnia spędziłam u koleżanki na plotach i spacerku z Jej synkiem... pozniej wycieczka z mama do fryzjera (robiłam za taxi ;p), drobne zakupy i dzien zlecial... ale lubię takie ciepłe i 'aktywne' dni =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne info dla jedzących makrelę - uważajcie: http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,17811068.html#MTstream

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.poscieldladzieci.pl/

gdyby, któraś była zainteresowana... koleżanka kupowała i jest zadowolona =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :) przepraszam,ze milcze,ale jesteśmy w trakcie przeprowadzki i ciągle coś...USG mam 30.04. I wtedy juz też będziemy na nowym i na pewno dam znać :) Jeśli chodzi o wagę to u mnie stoi w miejscu,mimo,że jem mnóstwo lodów,słodyczy i owoców.teraz mam fazę na arbuzy, do tego stopnia,ze o nich snie :D Bardzo się cieszę,zw większość z Was zna płeć Maluszków :) Zycze Wam wszystkiego dobrego i przesyłam buziaki z moim Wstydnisiem :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Ważne info dla jedzących makrelę - uważajcie: http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,17811068.html#MTstream

Niby ja swoją kupiłam z pss społem, ale troszkę mnie tym wystraszyłas.... no i reszta pasty będzie chyba dla męża...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    http://www.poscieldladzieci.pl/

gdyby, któraś była zainteresowana... koleżanka kupowała i jest zadowolona =)

Ja pościel dla dzidziusia robię sama, kupiłam bawełnę białą i kolorową, i teraz haftuję

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Niby ja swoją kupiłam z pss społem, ale troszkę mnie tym wystraszyłas.... no i reszta pasty będzie chyba dla męża...

Nie chciałam straszyć, bo sama bardzo lubię wędzoną makrelę - ale czasami lepiej sprawdzić, czy nie macie takiej w domu. Była tu też taka akcja z kwasem foliowym wycofanym ze sprzedaży. Warto się informować.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę a ja właśnie postanowiłam przed chwilą zrobić pastę z makreli

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś używa albo planuje używać stetoskopu?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:

Ja używam :) - jedyne, co słyszę póki co, to tuż pod pępkiem takie bulgotanie jak przelewanie się czegoś :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a jak widzicie mieszkanie pod jednym dachem z psem i dzieckiem?Chodzi mi o mieszkanie a nie dom gdzie pies siedzi na dworze...

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Dziewczynki a jak widzicie mieszkanie pod jednym dachem z psem i dzieckiem?Chodzi mi o mieszkanie a nie dom gdzie pies siedzi na dworze...
    Mój na szczęście od szczeniaka sika na balkonie w taka kuwete :D byl by pewnie problem aby wychodzic na dwor, co innego jak w domu sa rodzice a co innego jak same bedziemy z dzieckiem.
    Nie wiem czy o to chodzi :)
    A jak o szczekanie psa w domu to z doświadczenia wiem ze u rodzicow pies mogl szcxekac ile chcial, drzwi do pokoiku byly przymkniete i tyle, on mial wtedy 10lat ale byl żywym psem, interesowal sie i pilnowal, dwa razy tylko dziabnal malego jak wyciagal rece z chodzika i ciagnal go za siersc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 21:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam psa gdy iza sie urodzila i teraz tez mamy psa. podstawa dla mnie jest oduczenie psa wchodzenia na lozko. No i musi on byc lagodny. W momencie raczkowania wiadomo ze odkurzacz codziennie idzie w ruch.

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB umowiłam się na poniedziałek do dentysty.. trudno trzeba zaryzykować, choć przez telefon sugerowała, że może obejdzie się bez znieczulenia skoro jestem w ciąży :/
    zobaczymy .. na razie nie boli tylko czasem pobolewa na chwile więc może nie będzie tak źle..

720fbe94f2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    również testowałam, słychać tylko jelita, może jak dzidzia będzie większa, to coś usłyszymy.

Mam pytanie do dziewczyn, które mają łożysko na przedniej ścianie: czujecie ruchy? od którego tygodnia?

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ