Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lily co jest w boxie ?;)))

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Garderoba Filipa :-) za wszystko zapłaciłam 20 zł:
    a2f9e746a0a04a2em.jpg

16f94ae7a69d7fbbmed.jpg

af4e43e2ab0f9129m.jpg

54dbf6acd88224e7m.jpg

6ed16ae956237b56m.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chabasse, Lady Savage, Wonderland, nick nieaktualny, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zazdroszczę Wam tych dziewczęcych ciuszków..w sumie od razu oboje mieliśmy przeczucie, że będzie chłopak ale w sumie mam nadzieję, że kolejna będzie dziewczynka ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka a u mnie piersi większe od brzucha;p

a za 2 dni zaczynam 20?! tydzień ;)

http://wrzucaj.net/images/2015/04/24/20150424134239.jpg

nick nieaktualny, Anitka201, Lady Savage, Wonderland, nick nieaktualny, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Garderoba Filipa :-) za wszystko zapłaciłam 20 zł:
    a2f9e746a0a04a2em.jpg

16f94ae7a69d7fbbmed.jpg

af4e43e2ab0f9129m.jpg

54dbf6acd88224e7m.jpg

6ed16ae956237b56m.jpg
    Nowe czy z sh?
    Mama dzisiaj byla na targu i mowila ze sa dla dzieci body z myszka mickey za 5zl ale nie kupila bo za szybko z tym ze glos jej sie zmienil jak mowila czyli pewnie kupila :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:

Haha ale patrz jaka ty chuda jestes, nie pamietam ktory to u mnie tydzien byl chyba cos miedzy 9-12 i jak zdjecie sie przekrecilo to nie wiadomo bylo ktora górka to brzuch bo byl na rowno haha

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Lily co jest w boxie ?;)))

Oliwka do masażu HiPP Mamasanft
    Chicco Physio Soft - smoczek do uspokajania
    Hipoalergiczny płyn ginekologiczny Dzidziuś dla mamy
    LullaLove pinGo - przyjaciel każdej zabawy (z kompresami ciepłymi i zimnymi)
    Dove Gentle Exloating
    Próbki: japońskie pieluszki od MIOKI i podkłady higieniczne Sopelek baby

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko z sh, ale już czekam, aż wybiorę się na sklepy aby poszaleć trochę z nowymi ciuszkami :-)
    Moja mama jeszcze się trzyma z kupowaniem ciuszków dla Filipa ale myślę, że jak już zacznie to będzie prawdziwy szał :-) Ostatnio poinformowała mnie, ze ledwo dała radę wyjść z dziecięcej Zary i Benettona i nic nie kupić :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ale zazdroszczę Wam tych dziewczęcych ciuszków..w sumie od razu oboje mieliśmy przeczucie, że będzie chłopak ale w sumie mam nadzieję, że kolejna będzie dziewczynka ;-)

Nie zazdrosc synkowi wystarcza bluzki z koparka a dziewczynkom to i kitka trzeba zrobic i kolorystykę dobrac jak sie uprze na jakies ciuchy rozowe o innym odcieniu :D
    Ktos fajnie kiedys napisal ' przy corce trzeba pilnowac całe osiedle, przy synku tylko syna " :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:

Kurcze nasze brzuchy w bluzkach są bardzo podobne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Wszystko z sh, ale już czekam, aż wybiorę się na sklepy aby poszaleć trochę z nowymi ciuszkami :-)
    Moja mama jeszcze się trzyma z kupowaniem ciuszków dla Filipa ale myślę, że jak już zacznie to będzie prawdziwy szał :-) Ostatnio poinformowała mnie, ze ledwo dała radę wyjść z dziecięcej Zary i Benettona i nic nie kupić :-)
    Ja chyba jutro pojade na sh cos znowu kupic 2zl sztuka to akurat :)
    w wakacje cos nowego bede szukac.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nie zazdrosc synkowi wystarcza bluzki z koparka a dziewczynkom to i kitka trzeba zrobic i kolorystykę dobrac jak sie uprze na jakies ciuchy rozowe o innym odcieniu :D
    Ktos fajnie kiedys napisal ' przy corce trzeba pilnowac całe osiedle, przy synku tylko syna " :)
    Jak będzie jak większość facetów z mojej i męża rodziny to nie będzie tak łatwo :-) bo fryzura musi być ułożona (wszyscy mali chłopcy to w końcu piłkarze :-) ) bo musi mieć takie buty aby się dziewczynom podobać (to samo tyczy się spodni i innych gadżetów) :-) więc może nie będzie tak lekko :-)

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

mój mężuś też zachwycony powiększającymi się piersiami :D ach ci nasi faceci:D

ja korzystając z dnia wolnego rano zrobiłam badanie (morfologia, mocz, HIV i coś jeszcze jednego), posprzątałam chwila odpoczynku i zabieram się za biszkopt do tortu na niedzielne urodziny męża:)

dziś też kupiłąm sobie 2 sukienki na lato w bardzo dobrej cenie bo była likwidacja sklepu więc każda po 20 zł:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 21:37

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anitka201, nick nieaktualny, adzia, chabasse, monaaa85, Lady Savage, Wonderland, agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ostatnio powiedział 8 letni chrześniak mojego małża swojej mamie? Że jest W ZWIĄZKU i czasami się z tą dziewczyną całuje. Na co jego przerażone matka zapytała czy jego koledzy też mają dziewczyny i się całują, a on odpowiedział "mamo, oni są już dalej". Jakieś pytania?
    W maju idziemy do jego na komunię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:04

nick nieaktualny, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Jak będzie jak większość facetów z mojej i męża rodziny to nie będzie tak łatwo :-) bo fryzura musi być ułożona (wszyscy mali chłopcy to w końcu piłkarze :-) ) bo musi mieć takie buty aby się dziewczynom podobać (to samo tyczy się spodni i innych gadżetów) :-) więc może nie będzie tak lekko :-)
    gadżet schowasz do torebki a my haha dziecko z wozka wyrosnie i bedzie chcialo swoj chcialo pchac :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Ślicznie kupujecie te ciuszki w ciuchlandach... Ja niestety mam taką awersję do zapachów, że minuta w ciuchlandzie wystarczy i od razu mi nie dobrze... Dobrze, że teściowa uwielbia po nich buszować, bo patrząc po tym, jak w zeszłym roku obkupiła swoją wnuczkę, to o wyprawkę raczej nie muszę się martwić :)

Mam też pytanie do tych z was, które mają w domu detektor tętna - wiecie jak często można podsłuchiwać swoje maleństwo, żeby mu to nie szkodziło?

Mam podobnie, z tym że ja wyczuję jak ciuch jest z ciucholandu, nawet po wypraniu, śmierdzą mi trupem te ciuchy. Już kilka razy się zdarzyło że mama mi jakąś bluzkę kupiła, i próbowała wmówić że ze sklepu, ale się potem przyznała że faktycznie z ciucholandu. Mam strasznie wyczulony nos na ciuchy stamtąd, i też nawet minutki nie mogę wytrzymać w takim sklepie

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylicytowałam na allegro za 1 zł plus 5 zł przesyłka :) ktoś mi musi konto bankowe zablokować XD
    10icw91.jpg

chabasse, adzia, aldonaa, Wonderland, Gusiak lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a w Rossmannie na razie ta promocja obejmuje podkłady, pudry i bronzery? Bo czekam na tusze i nie wiem kiedy powinnam szturmować sklep.

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:07

l22nhdge5b933eoh.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od następnego czwartku tusze i wszystko inne do oczu :-)

720fbe94f2.png
‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ