Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowe czy z sh?
Mama dzisiaj byla na targu i mowila ze sa dla dzieci body z myszka mickey za 5zl ale nie kupila bo za szybko z tym ze glos jej sie zmienil jak mowila czyli pewnie kupila -
nick nieaktualnyPaulinek wrote:Staraczka a u mnie piersi większe od brzucha;p
a za 2 dni zaczynam 20?! tydzień
http://wrzucaj.net/images/2015/04/24/20150424134239.jpgPaulinek lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:Lily co jest w boxie ?
))
Oliwka do masażu HiPP Mamasanft
Chicco Physio Soft - smoczek do uspokajania
Hipoalergiczny płyn ginekologiczny Dzidziuś dla mamy
LullaLove pinGo - przyjaciel każdej zabawy (z kompresami ciepłymi i zimnymi)
Dove Gentle Exloating
Próbki: japońskie pieluszki od MIOKI i podkłady higieniczne Sopelek babyPaulinek lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wszystko z sh, ale już czekam, aż wybiorę się na sklepy aby poszaleć trochę z nowymi ciuszkami
Moja mama jeszcze się trzyma z kupowaniem ciuszków dla Filipa ale myślę, że jak już zacznie to będzie prawdziwy szałOstatnio poinformowała mnie, ze ledwo dała radę wyjść z dziecięcej Zary i Benettona i nic nie kupić
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ale zazdroszczę Wam tych dziewczęcych ciuszków..w sumie od razu oboje mieliśmy przeczucie, że będzie chłopak ale w sumie mam nadzieję, że kolejna będzie dziewczynka
Nie zazdrosc synkowi wystarcza bluzki z koparka a dziewczynkom to i kitka trzeba zrobic i kolorystykę dobrac jak sie uprze na jakies ciuchy rozowe o innym odcieniu
Ktos fajnie kiedys napisal ' przy corce trzeba pilnowac całe osiedle, przy synku tylko syna "Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Wszystko z sh, ale już czekam, aż wybiorę się na sklepy aby poszaleć trochę z nowymi ciuszkami
Moja mama jeszcze się trzyma z kupowaniem ciuszków dla Filipa ale myślę, że jak już zacznie to będzie prawdziwy szałOstatnio poinformowała mnie, ze ledwo dała radę wyjść z dziecięcej Zary i Benettona i nic nie kupić
w wakacje cos nowego bede szukac. -
Staraczka23 wrote:Nie zazdrosc synkowi wystarcza bluzki z koparka a dziewczynkom to i kitka trzeba zrobic i kolorystykę dobrac jak sie uprze na jakies ciuchy rozowe o innym odcieniu
Ktos fajnie kiedys napisal ' przy corce trzeba pilnowac całe osiedle, przy synku tylko syna "bo fryzura musi być ułożona (wszyscy mali chłopcy to w końcu piłkarze
) bo musi mieć takie buty aby się dziewczynom podobać (to samo tyczy się spodni i innych gadżetów)
więc może nie będzie tak lekko
-
Hej
mój mężuś też zachwycony powiększającymi się piersiamiach ci nasi faceci:D
ja korzystając z dnia wolnego rano zrobiłam badanie (morfologia, mocz, HIV i coś jeszcze jednego), posprzątałam chwila odpoczynku i zabieram się za biszkopt do tortu na niedzielne urodziny męża:)
dziś też kupiłąm sobie 2 sukienki na lato w bardzo dobrej cenie bo była likwidacja sklepu więc każda po 20 złWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 21:37
Staraczka23, Paulinek, Anitka201, wiaraczynicuda, adzia, chabasse, monaaa85, Lady Savage, Wonderland, agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Wiecie co ostatnio powiedział 8 letni chrześniak mojego małża swojej mamie? Że jest W ZWIĄZKU i czasami się z tą dziewczyną całuje. Na co jego przerażone matka zapytała czy jego koledzy też mają dziewczyny i się całują, a on odpowiedział "mamo, oni są już dalej". Jakieś pytania?
W maju idziemy do jego na komunięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:04
Staraczka23, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Jak będzie jak większość facetów z mojej i męża rodziny to nie będzie tak łatwo
bo fryzura musi być ułożona (wszyscy mali chłopcy to w końcu piłkarze
) bo musi mieć takie buty aby się dziewczynom podobać (to samo tyczy się spodni i innych gadżetów)
więc może nie będzie tak lekko
-
snoopy_etka wrote:Ślicznie kupujecie te ciuszki w ciuchlandach... Ja niestety mam taką awersję do zapachów, że minuta w ciuchlandzie wystarczy i od razu mi nie dobrze... Dobrze, że teściowa uwielbia po nich buszować, bo patrząc po tym, jak w zeszłym roku obkupiła swoją wnuczkę, to o wyprawkę raczej nie muszę się martwić
Mam też pytanie do tych z was, które mają w domu detektor tętna - wiecie jak często można podsłuchiwać swoje maleństwo, żeby mu to nie szkodziło?
Mam podobnie, z tym że ja wyczuję jak ciuch jest z ciucholandu, nawet po wypraniu, śmierdzą mi trupem te ciuchy. Już kilka razy się zdarzyło że mama mi jakąś bluzkę kupiła, i próbowała wmówić że ze sklepu, ale się potem przyznała że faktycznie z ciucholandu. Mam strasznie wyczulony nos na ciuchy stamtąd, i też nawet minutki nie mogę wytrzymać w takim sklepie