Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Bardzo dobrze, ze sie przyczynilas bo jeszcze nic nie kupilam- nawet po sklepach z ciuchami dla dzieci jeszcze nie chodzę, wózka nie mam, łóżeczko nie wiem jakie, nic nie mam wiec choc pierwsze ciuszki wypadolo kupic, żeby wyrodna matka nie byc
Takie o wzielam. Od razu na rozmiar 62- za male nie będą i albo bedzie od razu do szpitala albo miesiac po
Ogólnie spotkałam sie z opinia, ze te najmniejsze h&m ma naprawde! male!
Te same pidzamki co Ty- sorry
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0247803001.html
Taki komplecik slodki
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0219342013.html
I takie spodnie dresowe
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0240842003.html
Cos tam wyszlo taniej bo kod zadzialal.4me lubi tę wiadomość
-
Ja mam dwa małe psy w domu i dwa husky na podwórku. Małe pieski lubią dzieci, często do mnie ktoś zagląda z maluchami i jedna jest baaardzo uległa i od razu kładzie się przy dziecku na plecy, daje zrobić ze sobą wszystko, więc jestem spokojna, a drugi to piesek, który szczeka straszliwie, ale po 1-2h do dziecka już się przyzwyczaja i potem chyba nawet ze strachu ignoruje, więc myślę, że szybko załapie
Husky też są pozytywnie nastawione, tylko od razu rzucają się z językiem na twarz, ale nad tym można popracować
Może warto zaprosić kogoś z maluchem i zobaczyć jak pies reaguje?
Mojej przyjaciółki york to śpi nawet z małą w łóżeczku, pilnuje jej jak swojego dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:33
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dziś jestem podłamana, mam ostanie 3 tygodnie na kupienie sukienki. Albo wymyślenie jakiegoś bardziej eleganckiego stroju z tego co mam w domu. Nic mi się nie podoba, albo kosztuje mnóstwo kasy - której mi szkoda tylko na kilkugodzinną okazję. Ciążowej sukienki już raczej potem nie założę, a w takich bardziej uniwersalnych, po prostu luźniejszych, wyglądam jak w namiocie - niby się mieszczę, ale źle się czuję.
-
Dzien doberek w tak piekna pogode
Sliczne te ciuszki kupujecie dla swoich pociechja sie przyznam ze jeszcze ani jednego ciuszka nie mam ale obiecalam sobie ze od maja juz zaczynam brac sie za kupowanie rzeczy dla mojego synusia
Co do psiakow to ja mam yorka ktora jest bardzo rozpieszczona przez mojego meza, ale powoli zaczynamy nad nia troche pracowacmilego dnia kochane
My znowu uciekamy z mieszkania na ogrod do moich rodzicow -
Jeśli chodzi o psiaki, to w domu nie mamy, ale jest jamnik u rodziców. Raczej uległy w stosunku do dzieci i zalizałby na śmierć. Ale... dziecko to zawsze ktoś nowy i obcy, a takie zwierzę może poczuć, że jego pozycja "w stadzie"
jest zagrożona, dlatego ja mimo wszystko podchodziłabym do zwierząt z dużą dozą zaufania. Oczywiście nie wydałabym go komuś obcemu albo nie oddała do schroniska, ale raczej nie odważyłabym się na kładzenie dziecka z psem na kanapie.
monaaa85 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
pogoda piękna chyba w całej Polsce
u nas też ciepło od rana wietrze wszystkie okna pootwierane mam , teraz coś słoneczko zaszło za chmurki
ale mam nadzieję, że będzie ciepło, nie będzie padać i po południu wyciągnę męża na spacer. Czuję kopniaki i wiem , że to to bo to takie fajne uczucie
mąż też poczuł wczoraj
ale jeszcze często ich nie czuję.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam, radości z słońca, nawet jak bym chciała, to potwornie się czuję, 2 godziny zakupów w taki upał, i ledwo co się trzymam
jak ja mam takie problemy w 24 stopniach to co będzie jak temperatury dojdą do 30, chyba zostanie mi tylko siedzenie w domu
-
anulka20 wrote:pogoda piękna chyba w całej Polsce
u nas też ciepło od rana wietrze wszystkie okna pootwierane mam , teraz coś słoneczko zaszło za chmurki
ale mam nadzieję, że będzie ciepło, nie będzie padać i po południu wyciągnę męża na spacer. Czuję kopniaki i wiem , że to to bo to takie fajne uczucie
mąż też poczuł wczoraj
ale jeszcze często ich nie czuję.
Mnie się mała od wczorajszego ranka jeszcze nie odezwałatrochę mnie to martwi
ale jestem przekonana że wszystko jest ok, pewnie śpi, albo czuje że mi tak gorąco i niedobrze że jakoś się ułożyła dziwnie, że nie czuję ruchów,
-
hej.. dziewczyny mam problem. Wczoraj odebrałam wyniki posiewu z kanału szyjki, które zrobiłam sobie prywatnie, bo zaniepokoiła mnie wydzielina na wkładkach. W moczu natomiast jak już wczoraj wspominałam wyszły mi liczne bakterie, z którymi moja ginka nic nie zrobiła. Z tego posiewu szyjki wyszły mi jakieś paciorkowce a-hemolizujące i candida albicans. Wizytę mam umówioną we wtorek ale do tego czasu osiwieję, bo naczytałam sie oczywiście od razu o tych paciorkowcach i nie za wesoło z tym. Zadzwoniłam do ginki ale ona powiedziała, że to pewnie naturalna flora pochwy i bardziej ją interesuje candida. czy któraś z was miała coś podobnego.. i czy lekarz coś z tym zrobił..?? Chodzi mi oczywiście o paciorkowca.. Jestem lekko przerażona, bo wyczytałam, że paciorkowiec owszem należy do flory organizmu, ale bytuje w śluzuwce nosa, gardła, czy jelita.. natomiast w pochwie nie powinno go chyba być.. Sorki za taki temat w ten letni"dzień, ale ja jak zwykle czymś muszę się zamartwiać..
-
Dziewczyny nie udzielam sie ale Was cały czas podczytuje
U mnie sie okazało ,że córci urosły dżadra więc będzie fistach.Jeśli mozecie to zmieńcie na syna w formularzu
Ps.Może mu już parówa nie odpadnie ...
PozdrawiamAnitka201, Lady Savage, Sigma, kasig, karolcia87, Wonderland, agatka196, justysss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie W ten cudowny weekend. Dziewczyny mam do Was pytanie czy którejś z Was bolało spojenie łonowe. B Ból jest nie przyjemny jak chodzę, obracam się. Mam nadzieję że to przejdzie bo wizja leżenia w taką piękną pogodę dołuje mnie jeszcze bardziej.
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Witajcie W ten cudowny weekend. Dziewczyny mam do Was pytanie czy którejś z Was bolało spojenie łonowe. B Ból jest nie przyjemny jak chodzę, obracam się. Mam nadzieję że to przejdzie bo wizja leżenia w taką piękną pogodę dołuje mnie jeszcze bardziej.
Zaraz tez zrobie cos ba szybko i wyruszam na spacer