X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Bardzo dobrze, ze sie przyczynilas bo jeszcze nic nie kupilam- nawet po sklepach z ciuchami dla dzieci jeszcze nie chodzę, wózka nie mam, łóżeczko nie wiem jakie, nic nie mam wiec choc pierwsze ciuszki wypadolo kupic, żeby wyrodna matka nie byc ;)

Takie o wzielam. Od razu na rozmiar 62- za male nie będą i albo bedzie od razu do szpitala albo miesiac po :)
    Ogólnie spotkałam sie z opinia, ze te najmniejsze h&m ma naprawde! male!

Te same pidzamki co Ty- sorry ;)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0247803001.html

Taki komplecik slodki :)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0219342013.html

I takie spodnie dresowe

http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0240842003.html

Cos tam wyszlo taniej bo kod zadzialal.
    to sie ciesze ja wzielam na 56 i 62 i czapeczki dokupilam wyszly 2 za 11 zl:)ogolnie staram sie kupowac juz na 62 ale pare na 56 chyba musi byc :)

4me lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa małe psy w domu i dwa husky na podwórku. Małe pieski lubią dzieci, często do mnie ktoś zagląda z maluchami i jedna jest baaardzo uległa i od razu kładzie się przy dziecku na plecy, daje zrobić ze sobą wszystko, więc jestem spokojna, a drugi to piesek, który szczeka straszliwie, ale po 1-2h do dziecka już się przyzwyczaja i potem chyba nawet ze strachu ignoruje, więc myślę, że szybko załapie :) Husky też są pozytywnie nastawione, tylko od razu rzucają się z językiem na twarz, ale nad tym można popracować :) Może warto zaprosić kogoś z maluchem i zobaczyć jak pies reaguje? :) Mojej przyjaciółki york to śpi nawet z małą w łóżeczku, pilnuje jej jak swojego dziecka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:33

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, nadrobić poranne czytanie i życzyć Wam miłego dnia =)
    Lecę korzystać z kolejnego ciepluskiego dnia - póki jeszcze daje rade ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem podłamana, mam ostanie 3 tygodnie na kupienie sukienki. Albo wymyślenie jakiegoś bardziej eleganckiego stroju z tego co mam w domu. Nic mi się nie podoba, albo kosztuje mnóstwo kasy - której mi szkoda tylko na kilkugodzinną okazję. Ciążowej sukienki już raczej potem nie założę, a w takich bardziej uniwersalnych, po prostu luźniejszych, wyglądam jak w namiocie - niby się mieszczę, ale źle się czuję. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek w tak piekna pogode :-)
    Sliczne te ciuszki kupujecie dla swoich pociech :-) ja sie przyznam ze jeszcze ani jednego ciuszka nie mam ale obiecalam sobie ze od maja juz zaczynam brac sie za kupowanie rzeczy dla mojego synusia <3
    Co do psiakow to ja mam yorka ktora jest bardzo rozpieszczona przez mojego meza, ale powoli zaczynamy nad nia troche pracowac :-) milego dnia kochane :-)
    My znowu uciekamy z mieszkania na ogrod do moich rodzicow ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o psiaki, to w domu nie mamy, ale jest jamnik u rodziców. Raczej uległy w stosunku do dzieci i zalizałby na śmierć. Ale... dziecko to zawsze ktoś nowy i obcy, a takie zwierzę może poczuć, że jego pozycja "w stadzie" ;) jest zagrożona, dlatego ja mimo wszystko podchodziłabym do zwierząt z dużą dozą zaufania. Oczywiście nie wydałabym go komuś obcemu albo nie oddała do schroniska, ale raczej nie odważyłabym się na kładzenie dziecka z psem na kanapie.

monaaa85 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do psów i dzieci to po prostu nie zostawiac ich samych nigdy i nauczyć jednych i drugich jak sie w stosunku do siebie zachowywać.

monaaa85, polkosia lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Co do psów i dzieci to po prostu nie zostawiac ich samych nigdy i nauczyć jednych i drugich jak sie w stosunku do siebie zachowywać.
    Popieram w zuuuupełności :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:08

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda piękna chyba w całej Polsce :) u nas też ciepło od rana wietrze wszystkie okna pootwierane mam , teraz coś słoneczko zaszło za chmurki :/ ale mam nadzieję, że będzie ciepło, nie będzie padać i po południu wyciągnę męża na spacer. Czuję kopniaki i wiem , że to to bo to takie fajne uczucie :) mąż też poczuł wczoraj :) ale jeszcze często ich nie czuję.

Misi@ lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam, radości z słońca, nawet jak bym chciała, to potwornie się czuję, 2 godziny zakupów w taki upał, i ledwo co się trzymam :( jak ja mam takie problemy w 24 stopniach to co będzie jak temperatury dojdą do 30, chyba zostanie mi tylko siedzenie w domu :(

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    pogoda piękna chyba w całej Polsce :) u nas też ciepło od rana wietrze wszystkie okna pootwierane mam , teraz coś słoneczko zaszło za chmurki :/ ale mam nadzieję, że będzie ciepło, nie będzie padać i po południu wyciągnę męża na spacer. Czuję kopniaki i wiem , że to to bo to takie fajne uczucie :) mąż też poczuł wczoraj :) ale jeszcze często ich nie czuję.

Mnie się mała od wczorajszego ranka jeszcze nie odezwała :( trochę mnie to martwi :( ale jestem przekonana że wszystko jest ok, pewnie śpi, albo czuje że mi tak gorąco i niedobrze że jakoś się ułożyła dziwnie, że nie czuję ruchów,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj jeszcze nie poczułam :( od rana czekam i czekam, może się ułożyło tak , że nie czuć. Też zaczynam się martwić. W środę mam wizytę jeszcze tak długo mam czekać ehh...

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.. dziewczyny mam problem. Wczoraj odebrałam wyniki posiewu z kanału szyjki, które zrobiłam sobie prywatnie, bo zaniepokoiła mnie wydzielina na wkładkach. W moczu natomiast jak już wczoraj wspominałam wyszły mi liczne bakterie, z którymi moja ginka nic nie zrobiła. Z tego posiewu szyjki wyszły mi jakieś paciorkowce a-hemolizujące i candida albicans. Wizytę mam umówioną we wtorek ale do tego czasu osiwieję, bo naczytałam sie oczywiście od razu o tych paciorkowcach i nie za wesoło z tym. Zadzwoniłam do ginki ale ona powiedziała, że to pewnie naturalna flora pochwy i bardziej ją interesuje candida. czy któraś z was miała coś podobnego.. i czy lekarz coś z tym zrobił..?? Chodzi mi oczywiście o paciorkowca.. Jestem lekko przerażona, bo wyczytałam, że paciorkowiec owszem należy do flory organizmu, ale bytuje w śluzuwce nosa, gardła, czy jelita.. natomiast w pochwie nie powinno go chyba być.. Sorki za taki temat w ten letni"dzień, ale ja jak zwykle czymś muszę się zamartwiać..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie udzielam sie ale Was cały czas podczytuje ;) U mnie sie okazało ,że córci urosły dżadra więc będzie fistach.Jeśli mozecie to zmieńcie na syna w formularzu
    Ps.Może mu już parówa nie odpadnie ...
    Pozdrawiam ;)

Anitka201, Lady Savage, Sigma, kasig, karolcia87, Wonderland, agatka196, justysss lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam w sh wydalam na to wszystko 10zl :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66c529c91a90.jpg

http://naforum.zapodaj.net/549fabd1119e.jpg.html

la_lenka, adzia, Lady Savage, Anitka201, Wonderland, agatka196, easymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f76426ff2a1.jpg

adzia, kasig, Lady Savage, agatka196, easymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie W ten cudowny weekend. Dziewczyny mam do Was pytanie czy którejś z Was bolało spojenie łonowe. B Ból jest nie przyjemny jak chodzę, obracam się. Mam nadzieję że to przejdzie bo wizja leżenia w taką piękną pogodę dołuje mnie jeszcze bardziej.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie po obiadku a na obiadek miałam ziemniaczki, kotlecik mielony, surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i kukurydzy mmm pycha :) i na 2 michałki sobie pozwoliłam po obiedzie, bo to moje ulubione cukierki :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Witajcie W ten cudowny weekend. Dziewczyny mam do Was pytanie czy którejś z Was bolało spojenie łonowe. B Ból jest nie przyjemny jak chodzę, obracam się. Mam nadzieję że to przejdzie bo wizja leżenia w taką piękną pogodę dołuje mnie jeszcze bardziej.
    Mnie to bolalo ale kilka tygodni wcześniej teraz tylko przy chodzeniu prawa pachwina rwie do nogi, polez troszke i oby przeszlo :)

Zaraz tez zrobie cos ba szybko i wyruszam na spacer

‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ