Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt lepiej jak z chłopczyka zrobi się dziewczynka niż na odwrót:) Najwyżej by się dokupiło kilka różowych rzeczy i by grało:D Dzisiaj zamówiłam sobie rogala, bo już nie daję rady spać, co chwilę się budzę, a mój Artur już ma dosyć mojego uwalania się na niego:p
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:A i dzięki dziewczyny, macie rację, nie ma co się przejmować, no ale to nie fer że ja tylko dostałam zjebkę ;/ kiedyś któraś z Was kupiła body z reniferem, no oprócz mnie taką sukienkę kupiła La lenka. Masę z nas ma już pół wyprawki, więc ja nie wiem co sobie MADZIA z KOALKĄ myślą, ;/ skoro Wy nie kupujecie ciuszków, to nie psujcie innym radości z tego. Bo to jest fajne, to cieszy.
ja juz pare ciuszkow mam takich uniwersanych, mi chodzilo tylko o to, ze ciezko trafic z rozmiarem a nie zeby nie kupowac ! sie juz tak nie gniewaj
)
-
MadziaRatMed wrote:nie o to mi chodziło absolutnie! tylko chodzi o ciuszki na święta gdzie wiadomo jaki termin, że ciężko to wyczuć i można niepotrzebnie kupić
chyba, ze za grosze to warto zaryzykowac. to samo sie tyczy rozmiaru 56, wiele dzieci po urodzeniu w nie nie wchodzi albo chodzi w nich 2 tygodnie. teraz jest wyprzedaz zimowych ciuszkow i wiele rzeczy kusi, no ale ciezko to przewidziec niestety.
No ok, ale tylko mnie to napisałaś, a wiele dziewczyn tutaj już pokupowało ciuszki i się nie odzywałaś, nie wiem dlaczego tylko do mnie. Może lepiej było tą wiadomość ukierunkować na całe forum
np dziewczyny moim zdaniem nie kupujcie ciuszków świątecznych bo bla bla bla bla. A nie personalnie stricte do mnie. -
MadziaRatMed wrote:sama chcialam kupic cos swiatecznego, pelno teraz tego w lumpie , ale nawet plci nie znam
ja juz pare ciuszkow mam takich uniwersanych, mi chodzilo tylko o to, ze ciezko trafic z rozmiarem a nie zeby nie kupowac ! sie juz tak nie gniewaj
)
Nie gniewam się, tylko zrobiło mi się przykro, bo tu się cieszę i chwalę i ktoś mi zwraca uwagę bo się cieszę, jakby kogoś mierziła moja radość. Tak to odebrałam -> kobieto nie chwal się bo i tak w to dzieciaka nie włożysz, a myslę że mi się uda skoro mała będzie mieć na Zimowe święta 4 miechy, to w sukienkę dla 6 m-c dziecka się zmieści, a jak nie, to tak jak mówią inne dziewczyny
będę mieć radość z kupienia czegoś innego
dla córci a to się sprzeda. Nie odbierajcie radości z tego co nas cieszy
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:No dobrze ale dlaczego tylko mnie się zwraca uwagę, to w ogóle nie powinnyśmy kupować ciuszków, tylko czekac aż dziecko wylezie i dopiero wtedy.
Odebrałyście mi radość z tego kupowania, każda z nas ma frajdę kupując ciuszki dla malucha, ja już nie ;/ dzięki
Lady nie przejmuj sie i ciesz sie z kuppwania. Ja sama kupilam bluzeczke z mikolajem rozm 68 i dopiero w domu przeliczalam. i przeliczylam, ze na mikolajki bedzie ok. Korzystaj z zakupow i ciesz sie nimi. Najwaznieksze zeby Tobie sie podobaly. Aj jak ja Ci zazdroszcze tych sukieneczek
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie urodzinowo 28 lat stuknelo a w prezencie 3 pierwsze wyraznie kopniaki wczoraj:P:P
Dżuls, marlenak_me, easymum, Lady Savage, Czarna_88, snoopy_etka, Paulinek, wiaraczynicuda, Gusiak, Wonderland, chabasse, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Fakt lepiej jak z chłopczyka zrobi się dziewczynka niż na odwrót:) Najwyżej by się dokupiło kilka różowych rzeczy i by grało:D Dzisiaj zamówiłam sobie rogala, bo już nie daję rady spać, co chwilę się budzę, a mój Artur już ma dosyć mojego uwalania się na niego:p
Nancy, gdzie zamówiłaś rogala? Bo też szukam? U mnie noce koszmar... -
dziekuje Wam bardzo:) dzis szaleje urodzinowo lody chipsy zaszalejemy:PP kupilismy tez komode do pokoju narazie na rzeczy dzidka a potem beda graty meza, bo narazie kacik bedzie w duzym i my tam beziemy spac a nasza sypialnia zamieni sie w biurowy a potem my do duzego a maly/mala do pokoju:)i tym sposobem nie bedzie goscinnego ale kombinacje
choc jest plan ze za 2-3 lata sie zamienimy z rodzicami moimi i bedziemy miec 3 pokoje na 4 pietrze a oni 2 na parterzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:34
-
PannaB wrote:dziekuje Wam bardzo:) dzis szaleje urodzinowo lody chipsy zaszalejemy:PP kupilismy tez komode do pokoju narazie na rzeczy dzidka a potem beda graty meza, bo narazie kacik bedzie w duzym i my tam beziemy spac a nasza sypialnia zamieni sie w biurowy a potem my do duzego a maly/mala do pokoju:)i tym sposobem nie bedzie goscinnego ale kombinacje
choc jest plan ze za 2-3 lata sie zamienimy z rodzicami moimi i bedziemy miec 3 pokoje na 4 pietrze a oni 2 na parterze
A komodę znalazłaś w białym kolorze? Tyle tego na rynku, ale ceny zwalają z nóg, dobrze, że jest jeszcze trochę czasu. -
easymum wrote:Nancy, gdzie zamówiłaś rogala? Bo też szukam? U mnie noce koszmar...
Na allegro, ale powiem szczerze, że wzięłam taką, którą najwięcej ludzi kupiło i z przesyłką kosztowała koło 70 zł. Nie patrzyłam na wypełnienia, a tylko na to żeby miała 170 cm długości. Mąż się spisuje wzorowo jako "rogal" chociaż ma twarde wypełnienie hehe, także myślę, że poduszka da radęNajwyżej pazerny straci dwa razy więcej i później inną jeszcze kupię. Nie znam się na tych poduszkach.
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale dziś się rozpisalyscie przez pół dnia
PannaB wszystkiego najcudowniejszego!
Co do ciuszków Lady ja uwazam, ze jak coś się podoba to po porostu nie da sie odmówić - wiem po sobie... wiec nic się nie przejmuj i kupuj... tym bardziej, ze nie kupujesz za jakieś kolosalne ceny, wiec nawet jak nie założysz nie będzie szkoda
my zaczęliśmy zakupy od ciuszków roz.62, w razie czego mniejsze się kupi pod koniec...
a co do stylu ubierania... w domu na pewno luz, a na wyjścia się zobaczy ... lubię takie elegancję ciuszki dla dzieci, ale na sile ich wciskać nie będę