WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt lepiej jak z chłopczyka zrobi się dziewczynka niż na odwrót:) Najwyżej by się dokupiło kilka różowych rzeczy i by grało:D Dzisiaj zamówiłam sobie rogala, bo już nie daję rady spać, co chwilę się budzę, a mój Artur już ma dosyć mojego uwalania się na niego:p

Lady Savage lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A i dzięki dziewczyny, macie rację, nie ma co się przejmować, no ale to nie fer że ja tylko dostałam zjebkę ;/ kiedyś któraś z Was kupiła body z reniferem, no oprócz mnie taką sukienkę kupiła La lenka. Masę z nas ma już pół wyprawki, więc ja nie wiem co sobie MADZIA z KOALKĄ myślą, ;/ skoro Wy nie kupujecie ciuszków, to nie psujcie innym radości z tego. Bo to jest fajne, to cieszy.
    sama chcialam kupic cos swiatecznego, pelno teraz tego w lumpie , ale nawet plci nie znam :( ja juz pare ciuszkow mam takich uniwersanych, mi chodzilo tylko o to, ze ciezko trafic z rozmiarem a nie zeby nie kupowac ! sie juz tak nie gniewaj :))

relgio4pxlxziakh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:46

Paulinek, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    nie o to mi chodziło absolutnie! tylko chodzi o ciuszki na święta gdzie wiadomo jaki termin, że ciężko to wyczuć i można niepotrzebnie kupić :) chyba, ze za grosze to warto zaryzykowac. to samo sie tyczy rozmiaru 56, wiele dzieci po urodzeniu w nie nie wchodzi albo chodzi w nich 2 tygodnie. teraz jest wyprzedaz zimowych ciuszkow i wiele rzeczy kusi, no ale ciezko to przewidziec niestety.

No ok, ale tylko mnie to napisałaś, a wiele dziewczyn tutaj już pokupowało ciuszki i się nie odzywałaś, nie wiem dlaczego tylko do mnie. Może lepiej było tą wiadomość ukierunkować na całe forum
    np dziewczyny moim zdaniem nie kupujcie ciuszków świątecznych bo bla bla bla bla. A nie personalnie stricte do mnie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz, wszystkie na trzy-cztery przegryzamy snickersa!
    Żeby był święty spokój, w tej świątyni babskich hormonów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:46

Paulinek, monaaa85, snoopy_etka, 4me lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    sama chcialam kupic cos swiatecznego, pelno teraz tego w lumpie , ale nawet plci nie znam :( ja juz pare ciuszkow mam takich uniwersanych, mi chodzilo tylko o to, ze ciezko trafic z rozmiarem a nie zeby nie kupowac ! sie juz tak nie gniewaj :))

Nie gniewam się :), tylko zrobiło mi się przykro, bo tu się cieszę i chwalę i ktoś mi zwraca uwagę bo się cieszę, jakby kogoś mierziła moja radość. Tak to odebrałam -> kobieto nie chwal się bo i tak w to dzieciaka nie włożysz, a myslę że mi się uda skoro mała będzie mieć na Zimowe święta 4 miechy, to w sukienkę dla 6 m-c dziecka się zmieści, a jak nie, to tak jak mówią inne dziewczyny :) będę mieć radość z kupienia czegoś innego :) dla córci a to się sprzeda. Nie odbierajcie radości z tego co nas cieszy

Paulinek lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    No dobrze ale dlaczego tylko mnie się zwraca uwagę, to w ogóle nie powinnyśmy kupować ciuszków, tylko czekac aż dziecko wylezie i dopiero wtedy.

Odebrałyście mi radość z tego kupowania, każda z nas ma frajdę kupując ciuszki dla malucha, ja już nie ;/ dzięki

Lady nie przejmuj sie i ciesz sie z kuppwania. Ja sama kupilam bluzeczke z mikolajem rozm 68 i dopiero w domu przeliczalam. i przeliczylam, ze na mikolajki bedzie ok. Korzystaj z zakupow i ciesz sie nimi. Najwaznieksze zeby Tobie sie podobaly. Aj jak ja Ci zazdroszcze tych sukieneczek

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to ja w sh kupilam rozowy spiworek za pierwszym razem taki dosyc dlugi a w sobote polowe krotszy typowo dla niemowlaka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jak glupia nakupowalam body chyba z 60 szt od 56 do 80 rozm i wszystkie na dlugi rekaw ale teraz mysle ze bede dziecie gotowac w domu w nich. Chyba dlatego, ze u nas ciagle okna otwarte i nie jeat duszno nigdy.

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:09

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    Masz na poprawę humoru :P i zaznaczam, że te ciuszki maja rozmiar 50 ! a sa duuuzo za duże, a co dopiero 56 :P także nie utrafisz z rozmiarem w żadna strone, więc tak jak pisałam szalej - najwyżej odsprzedasz :P

j6h1xl.jpg
    ibwebc.jpg
    21l4pph.jpg

Cudek maly.

• PannaB Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie urodzinowo 28 lat stuknelo a w prezencie 3 pierwsze wyraznie kopniaki wczoraj:P:P

Dżuls, marlenak_me, easymum, Lady Savage, Czarna_88, snoopy_etka, Paulinek, wiaraczynicuda, Gusiak, Wonderland, chabasse, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Fakt lepiej jak z chłopczyka zrobi się dziewczynka niż na odwrót:) Najwyżej by się dokupiło kilka różowych rzeczy i by grało:D Dzisiaj zamówiłam sobie rogala, bo już nie daję rady spać, co chwilę się budzę, a mój Artur już ma dosyć mojego uwalania się na niego:p

Nancy, gdzie zamówiłaś rogala? Bo też szukam? U mnie noce koszmar...

gg64rl68s121551a.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    witam sie urodzinowo 28 lat stuknelo a w prezencie 3 pierwsze wyraznie kopniaki wczoraj:P:P
    Kochana wszystkiego dobrego ☺i szczęśliwego rozwiązywania ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB - no to sto lat! Dużo zdrowia i spokoju dla Ciebie i maleństwa!

U mnie właśnie zaczęło lać i lekko grzmi ... No to dołączyłam do reszty towarzystwa ;) żeby już nikt nie zazdrościł ;)

gg64rl68s121551a.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam bardzo:) dzis szaleje urodzinowo lody chipsy zaszalejemy:PP kupilismy tez komode do pokoju narazie na rzeczy dzidka a potem beda graty meza, bo narazie kacik bedzie w duzym i my tam beziemy spac a nasza sypialnia zamieni sie w biurowy a potem my do duzego a maly/mala do pokoju:)i tym sposobem nie bedzie goscinnego ale kombinacje :)
    choc jest plan ze za 2-3 lata sie zamienimy z rodzicami moimi i bedziemy miec 3 pokoje na 4 pietrze a oni 2 na parterze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:34

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziekuje Wam bardzo:) dzis szaleje urodzinowo lody chipsy zaszalejemy:PP kupilismy tez komode do pokoju narazie na rzeczy dzidka a potem beda graty meza, bo narazie kacik bedzie w duzym i my tam beziemy spac a nasza sypialnia zamieni sie w biurowy a potem my do duzego a maly/mala do pokoju:)i tym sposobem nie bedzie goscinnego ale kombinacje :)
    choc jest plan ze za 2-3 lata sie zamienimy z rodzicami moimi i bedziemy miec 3 pokoje na 4 pietrze a oni 2 na parterze

A komodę znalazłaś w białym kolorze? Tyle tego na rynku, ale ceny zwalają z nóg, dobrze, że jest jeszcze trochę czasu.

gg64rl68s121551a.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Nancy, gdzie zamówiłaś rogala? Bo też szukam? U mnie noce koszmar...

Na allegro, ale powiem szczerze, że wzięłam taką, którą najwięcej ludzi kupiło i z przesyłką kosztowała koło 70 zł. Nie patrzyłam na wypełnienia, a tylko na to żeby miała 170 cm długości. Mąż się spisuje wzorowo jako "rogal" chociaż ma twarde wypełnienie hehe, także myślę, że poduszka da radę:) Najwyżej pazerny straci dwa razy więcej i później inną jeszcze kupię. Nie znam się na tych poduszkach.

easymum lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm jak mi głowa pęka dzisiaj :/

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś się rozpisalyscie przez pół dnia =)

PannaB wszystkiego najcudowniejszego! =)

Co do ciuszków Lady ja uwazam, ze jak coś się podoba to po porostu nie da sie odmówić - wiem po sobie =) ... wiec nic się nie przejmuj i kupuj... tym bardziej, ze nie kupujesz za jakieś kolosalne ceny, wiec nawet jak nie założysz nie będzie szkoda =)

my zaczęliśmy zakupy od ciuszków roz.62, w razie czego mniejsze się kupi pod koniec...=)
    a co do stylu ubierania... w domu na pewno luz, a na wyjścia się zobaczy ... lubię takie elegancję ciuszki dla dzieci, ale na sile ich wciskać nie będę =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
‹‹ 846 847 848 849 850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ