Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jajecznicy z glutami też nie lubię, i jedyne czego nie umiem zrobić to właśnie jajecznica mąż mi robi pyszną
a jajko sadzone hmm musi być podsmażone , ale żółtko po przebiciu musi się wylewać
też uwielbiam ziemniaki w nim maczać . Nie zawsze mi wyjdzie takie sadzone.
-
nick nieaktualny
-
Wonderland najlepszego
Sadzone tez uwielbiam takie z plynacym zoltkiem, zeby maczac ziemniaczki
U mnie aktualnie znow powrót pomidorów... musze je jeść codziennie, tak mi smakują
Byłam dziś tez w pepco kupiłam sobie jakieś większe koszulki, żeby jakoś wyglądaćWonderland lubi tę wiadomość
-
Aaa, jakby ktoś potrzebował laktulozy, to polecam taką http://www.doz.pl/apteka/p48076-Lactulose-MIP_975_g__15_ml_syrop_1000_ml
Jest jakaś mocniejsza niż taka jaką miałam poprzednio i smak ma dużo lepszy (lekko kwaskowy, daje się pić). -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A i dzięki dziewczyny, macie rację, nie ma co się przejmować, no ale to nie fer że ja tylko dostałam zjebkę ;/ kiedyś któraś z Was kupiła body z reniferem, no oprócz mnie taką sukienkę kupiła La lenka. Masę z nas ma już pół wyprawki, więc ja nie wiem co sobie MADZIA z KOALKĄ myślą, ;/ skoro Wy nie kupujecie ciuszków, to nie psujcie innym radości z tego. Bo to jest fajne, to cieszy.
Współczuje Twojemu facetowi jak tak łatwo Cię zdenerwować i popsuć ci humor...
Poza tym piszesz, że nie tylko Ty coś tam coś tam...no wybacz, ale ja codziennie nie siedzę tu na forum i nie śledzę wszystkich wpisów wszystkich dziewczyn i zdjęć, bo mam również życie prywatne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:14
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:P.S Lady wyluzuj, bo nic takiego dziewczyny nie napisały a nastrój psujesz. Powiedziały tylko co myślą, każdy może mieć swoje zdanie, a w zły sposób jakiś oczerniający czy coś tego nie przekazały..
A co do wózka Paulinek też się nad nim zastanawiamPaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:przyszly mi pizamki i czapeczki i body z h&m sa cuuudne
)
Nie zaluje żadnej zlotowki na nie wydanych i chyba zaraz znów pójdę je obejrzećKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Mi właśnie tez- dwa bodziaki, spodnie dresowe i jeden komplecik- są cuuuudddne
Nie zaluje żadnej zlotowki na nie wydanych i chyba zaraz znów pójdę je obejrzećKasiarzynka, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj dziewczyny zaczal sie szal.kupowania
oh ja tez mam ubrania na dlugi czas do 86, ale mam hopla. Na swoje usprawiedliwienie moge ppwiedziec, ze kupuje tylko w promocjo
i poprostu by nie kuppwac samych 62-68 to zaczelam te wieksze nabywac. Swoja drohlga w tesco maja fajne ciuszki. Wczoraj zakupila body muppety i pizamki i pajacyki w super wzory ( w promocji).
-
nick nieaktualny