Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:No ok, ale tylko mnie to napisałaś, a wiele dziewczyn tutaj już pokupowało ciuszki i się nie odzywałaś, nie wiem dlaczego tylko do mnie. Może lepiej było tą wiadomość ukierunkować na całe forum
np dziewczyny moim zdaniem nie kupujcie ciuszków świątecznych bo bla bla bla bla. A nie personalnie stricte do mnie.
Ziew, ale mnie ta pogoda zabiła. Położyłam się na moment i zasnęłam snem kamiennym, dopiero odległe grzmoty mnie obudziły. Teraz muszę szybko jakiś obiad wykombinować, chyba skończy się na makaronie z jajkiem, bo to najszybciej. -
Też bardzo lubię, choć część ludzi patrzy na mnie jak na wariatkę kiedy o tym wspominam
Najwyraźniej nie każdy zna
Najczęściej gotując makaron wrzucam od razu trochę więcej żeby mieć na następny dzień do jajka, ale dziś muszę od zera, woda już się gotuje
-
Nancy87 wrote:A jak się robi ten makaron z jajkiem:)?
-
nick nieaktualnyA mi lodow sie zachcialo maz na powrocie kupil litr lodów
Jecie salami? Ja uwielbiam ale na początku brzuch mnie troche bolal jak zjadlam i znowu mam ochotę niewoem czy ryzykować, moze czytalyscie o nim? Wiem ze to podpada pod surowe .
Ja na jutro planuje zrobic makaron zapiekany z serem i warzywami pychaaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:08
-
PannaB wszystkiego najcudowniejszego!!!
Mnie dziś stuknęło 26. Chociaż nie wiedzieć czemu mój mąż był zdziwiony, bo myślał że 28 (może to ja nie wiem ile mam lat)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:08
Paulinek, Kasiarzynka, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś zrobiłam zupę ogórkową i wyszła mi przepyszna
, zjadłam lody i dzisiaj pierwszy raz czuję mocniejsze kopnięcia i jestem pewna, że to one na 100%
zjadłam loda i jogurt przed chwilą z płatkami , a po 19 kolacja
i myć się i czekać na męża
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
Wonderland lubi tę wiadomość