Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję za ospowiedzi i pocieszające słowa... O 12.30 mam wizytę to się wszystko powinno wyjaśnić. Pierwsze usg miałam tydzień temu a betę wtedy zrobioną miałam tylko raz więc ginka nie miała się jak ustosunkować do tego.. Tak czy inaczej... musi być dobrze..
edit.. badania robiłam w diagnostyce.. i wg ich zakresów mieszczę się w normach..
oprócz tego mam 35 lat i ryzyko ciąży jest większe niż u młodszych..
Są tu w ogóle dziewczyny w takim wieku.. lub zbliżonym.. czy jestem jedyna..??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:12
agatka196, eM lubią tę wiadomość
-
4,6 mm ma mój junior! I jest serduszko bijące, o mamuniu! Aż mi mdłości przeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:06
chabasse, wiaraczynicuda, eM, agatka196, adzia, Lady Savage, Anitka201, skabarka, Misi@, kasiuleks, kasig, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL świetne wieści
ja dzis pierwsze co obudzialm sie i znowu blee niedobrze mi mysle sobie zjem wafle ryzowe jadlam na pol z psem hehe i od razu do kibelka wszystko zwymiotowalam .... nie lubie takich poranków zreszta to cale dnie mam takie mulace -
Wiecie co... Czy lekarz w nfz zalozy kartę ciazy bez usg? Potrzebuje tego zaświadczenia do pracy, a nie wiem czy mu wyniki badań, które robilam prywatnie, pokazywac czy nie. Jak nie pokaże to dostane skierowania i sobie jeszcze raz zrobie Ale z drugiej strony chcialabym mieć juz ten papierek...
-
nick nieaktualnyWitam się z wami wrześniówkami W sobotę dowiedzieliśmy się o ciąży, udało się po roku, cały czas nie możemy w to uwierzyć, bo lekarze twierdzili, że nie mamy szans na ciążę… Beta około 24 dpo 32250, a z USG dowiem się dokładnie w czwratek u mojej gin bo w szpitalu był jakiś marudny baran
Ale belly wyznacza mi termin porodu akurat w moje urodziny - 9 wrześniaagatka196, eM, chabasse, skabarka, adzia, Sigma lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:cały czas nie możemy w to uwierzyć, bo lekarze twierdzili, że nie mamy szans na ciążę… Beta około 24 dpo 32250
-
nick nieaktualny