Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM- nie wiem... nawet nie powiedziała.. widziałam tylko takie wolne pulsowanko na monitorze
skabarka- cieszę się, że maluszek jest i rośnie jako tako.. ale wiesz.. jak się słyszy od lekarza, że troszkę za mało no to już nie wiadomo co myśleć.. Na opisie us mam tak:
crl-4,8
Ys 3,1 mm
GS - 20 mm, co odp. 5+6
czynność serca widocznaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 16:33
-
tego włąśnie nie wiem, ale chyba dzidzi.. pęcherzyk to chyba gs..?
edit: hmm.. no to coś się nie zdadza z opisem na suwaczku... kurde już zgłupiałam... chyba, że to chodzi o to, że zarodek mały w stos. do pęcherzyka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:00
-
No właśnie to zależy co lekarz mierzył. Jeżeli dzidzia ma 4mm to super i jesteś w odpowiednim tygodniu, lekarz może inaczej liczyć. Np od owu albo coś...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
no cieszę się bardzo.. ale jeszcze bardziej bym się cieszyła, gdyby ginka nie powiedziała, że malutko jest.. tak czy siak , muszę myśleć pozytywnie i czekać na następną wizytę.. Wam też życzę wszystkiego dobrego i przede wszystkim bądźcie dobrej myśli...)))
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak maluch miał 3,5mm to doktorek stwierdzał, że serduszko pika ale na razie wolno. Dziś - 7mm i serducho już 150.
Mam juz wypis, czekam na męża, jeszcze ze 2h pewnie, ale potem do domu, juupii!skabarka, eM, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Dziewczyny nie ma co sie martwić u mnie jest 6tc i 4dni ostatnia miesiaczke mialam 27.11 a owulacje 19. 12. Czyli od owulacji moja dzidzia ma 3tygodnie i pare dni. Nam zawsze wylicza kazdy kalkulator tydzien od ostatniej miesiaczki z tad taka rożnica. Wiec glowa do gory dziewczyny bedzie dobrze. Grunt to pozytywne nadtawienie.
Mnie dzis plecy łupia i skurcze w pachwinach mam ale staram sie nie nakrecac i odpoczywać.
To widzę, ze masz identycznie jak ja! 27.11 Aczkolwiek nie wiem kiedy owu bo nie monitorowalam tego cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki beta zrobiona, wyniki powinny byc w necie dzis do 18.Ale ja dzis okropniesie czuje, telepie mnie i w ogole nie mam mocy, mam tak lodowate stopy i rece ze szok. Temperatura 36,9.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 16:56
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:Dziewczynki beta zrobiona, wyniki powinny byc w necie dzis do 18.Ale ja dzis okropniesie czuje, telepie mnie i w ogole nie mam mocy, mam tak lodowate stopy i rece ze szok. Temperatura 36,9.
Wow ale mnie mdli.... -
Temperatura to normalne, ze jest podwyższona w ciąży dlatego Ci zimno, ja mam tak samo Tez mi ciągle zimno.
Ja juz siedze pod gabinetem u gina. Ale mam radochę, jutro zaniosę zaswiadczenie w pracy, będzie ubaw po pachyMisi@, kasig lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z uczelni, jestem wypompowana, jutro idę te badania zrobić co mi ginekolog kazał wiecie co wcinam
szpinak podsmażony na masełku z czosnkiem i uwaga ... delicjami morelowymi polecam
od 4 dni mam tak że do 13 nic nie mogę przełknąć, i na jedzenie patrzeć, nie chce mi się, nie chodzi o to że wymioty, czy uczucie mdłości, nie mam nic takiego, po prostu odrzuca mnie od żarła, ale jak o 13 zrobię się głodna to idzie lawinowoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:37
-
hej dziewczyny, ależ się rozpisałyście sporo miałam do nadrabiania mam wprawdzie urlop ale całymi dniami śpię, dopiero wieczorem zaczynam jakoś funkcjonować. Kathleen i la lenka super że jest wszystko ok i zobaczyłyście serduszka Reszta wizyt widzę, że taka średnio udana, ale na pewno wszystko będzie dobrze i niedługo i Wy zobaczycie dzidziusie w całej okazałości trzeba wierzyć, że będzie dobrze
-
czyli nie tylko ja tak mam:)
czekam na te wyniki ale nie wrzucili jeszcze.
a mnie nie mdli ani trochę az się dziwie, nie muli, nie wymiotuje nic a nic tylko mam ssanie w żołądku co trochę takie ze muszę zjeść choc kęs czegokolwiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:48