Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:ale jestem zła wrrr wrzucili mi tabelke do badan i ...nie uzupelnili...normalnie puste okienka-szlag by ich
Poczekaj jeszcze troszkę, ja tez dzisiaj robiłam kontrolnie betę i progesteron i tez na początku przez godzinę była sama tabelka, potem pojawił się komunikat badanie wykonywane a potem wyniki. Tak więc może podobnie będzie w Twoim przypadku -
Kathleen całkowicie Cię rozumie współczuję Ci mdłości bo wiem co to znaczy i oczywiście trzymam kciuki za wizytę
Chabasse nie martw się jeśli lekarz powiedział, że to ciąża 5tc +4d to serduszko ma prawo słabo bić Ja miałam USG dokładnie w tym samym tyg. ciąży i był zarodek 2mm i słaba akcja serduszka bo zaledwie 90ud/min. Tak więc głowa do góry a u Ciebi zarodek jest 2 razy większy
Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas wiem, że lekarze są czasem bezduszni ale stres w niczym nie pomoże Wszystko będzie dobrze tylko należy troszkę poczekać...ja sama muszę czekać i to 4 tygodnie
-
kurczę dziewczyny ale się rozmyśliłam oglądając łóżeczka na allegro i takie mi się spodobało, jest boskie
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-kolyska-w-1-wercia-140x70-i4954117172.html
oczywiście nie bede jeszcze kupować, ale tak sobie patrzę -
No my kupiliśmy mieszkanie nowe, 3 pokojowe z ogrodem, nic tam nie ma nawet toalety, wszystko musimy zrobić od podstaw, więc pokój dziecięcy będzie ostatnią rzeczą jaką zrobimy, najpierw łazienka, pokój z aneksem kuchennym, korytarz, nasza sypialnia, bo dzidzia i tak będzie za mały by spać sam w pokoju, i dopiero pokój dzidzi
-
nick nieaktualnyWitajcie a wiec jestem po pierwszej wizycie
Fasolka ma 0,51cm wszystko jest okej. Co do plamien to powiedzial ze nie widzi zadnych nieprawidlowosci ale przez to ze mam tyłozgiecie to dal mi Duphaston i kazal duzo lezec na brzuchu. Mowil ze gdyby nie tylozgiecie to by mi nawet tabletek nie dawal ale ponoc tylozgiecie zwieksza prawdopodobienstwo poronienia wiec mam dwa opakowania. Ogolnie pozytywnie , kolejna wizyta 4 lutykasig, agatka196, adzia, Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:Witajcie a wiec jestem po pierwszej wizycie
Fasolka ma 0,51cm wszystko jest okej. Co do plamien to powiedzial ze nie widzi zadnych nieprawidlowosci ale przez to ze mam tyłozgiecie to dal mi Duphaston i kazal duzo lezec na brzuchu. Mowil ze gdyby nie tylozgiecie to by mi nawet tabletek nie dawal ale ponoc tylozgiecie zwieksza prawdopodobienstwo poronienia wiec mam dwa opakowania. Ogolnie pozytywnie , kolejna wizyta 4 luty
Jeśli Cię to uspokoi to ja tez mam tylozgiecie, pierwsza ciaza bez problemu, poród naturalny. Druga jak na razie tez ok W poprzedniej ciazy nawet nie bralam progesteronu, teraz biore bo mi się polocystycznosc poglebila, 3 lata starań i clo... -
Fasolka ma 0,51cm wszystko jest okej. Co do plamien to powiedzial ze nie widzi zadnych nieprawidlowosci ale przez to ze mam tyłozgiecie to dal mi Duphaston i kazal duzo lezec na brzuchu. Mowil ze gdyby nie tylozgiecie to by mi nawet tabletek nie dawal ale ponoc tylozgiecie zwieksza prawdopodobienstwo poronienia wiec mam dwa opakowania. Ogolnie pozytywnie , kolejna wizyta 4 luty
Też mam tyłozgięcie, i ja biorę luteinę a nie duphaston, i mi ginekolog powiedziała że to nie jest choroba tyłozgięcie, i kobiety normalnie rodzą i zachodzą w ciąże, i wcale nie jest tak, że wiecej poronień jest z taką macicą -
Fasolka ma 0,51cm wszystko jest okej. Co do plamien to powiedzial ze nie widzi zadnych nieprawidlowosci ale przez to ze mam tyłozgiecie to dal mi Duphaston i kazal duzo lezec na brzuchu. Mowil ze gdyby nie tylozgiecie to by mi nawet tabletek nie dawal ale ponoc tylozgiecie zwieksza prawdopodobienstwo poronienia wiec mam dwa opakowania. Ogolnie pozytywnie , kolejna wizyta 4 luty -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Też mam tyłozgięcie, i ja biorę luteinę a nie duphaston, i mi ginekolog powiedziała że to nie jest choroba tyłozgięcie, i kobiety normalnie rodzą i zachodzą w ciąże, i wcale nie jest tak, że wiecej poronień jest z taką macicą
mi tez powiedzial ze porod i ciaza jest normalna z tylozgieciem tylko powiedzial ze pierwsze tygodnie sa bardziej zagrozone -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wychodzę po całym dniu a wy tutaj tyle naskrobalyscie 8 stron musialam nadrabiac
Witam nowe mamuski i gratuluje
Mam miec wizyte 26.01 u gina ale dzis dostałam list ze szpitala , ze bede miala wizyte 19.01. To pewnie do gina juz nie pójdę w tym terminie. Mysle, ze sobie przeloze ta wizyte juz na luty.
Ciesze sie ,ze za tydzien znowu bede podglądac jak rosnie malenstwo