Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadzia wrote:A ja jutro idę i będzie chwila prawdy żeby wszystko było ok trzymajcie kochane kciuki, bo jak tak podpatruje to jestem tu najstarsza, ale strach ogromny
adzia lubi tę wiadomość
-
Hello
Pierwsza wizyta za mną. Serduszko bije, bobas ma 9 mm - wszystko w normie termin, zgodnie z belly, na 31 sierpnia. Dziewczyny, nie przyjmujcie się, że u Was jeszcze nie widaç wszystkiego do końca - to bardzo wczesny etap ciazy, bedzie dobrze.agatka196, dorbie, Sigma, Misi@, wiaraczynicuda, Anitka201, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Kurde, a nam Pani dr nic nie mówiła o zakazie:p A jak nic nie mówiła, to korzystamy:)
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Dzien dobry z rana. Czeka mnie dzis trudna rozmowa w pracy, będzie wesolo
Trzymam kciuki zeby poszlo szybko, sprawnie i milo
ja po pierwszej wizycie u gin. Wyszlam z lista badan do zrobienia i ze skierowaniem na Usg. A to dopiero 2 lutego bedzie:-) Wtedy serducho musi juz byc.
-
nick nieaktualnyHej, w jakim czasie usłyszałyście serduszko?
Ja jestem jak widać na pasku, ale to wyliczenie według belly, według ostatniej miesiączki. Lekarz robił mi usg w sobotę, ale to był jakiś baran, który robił je jakby za karę. Burknął że wygląda na 5-6 tydzień i tyle.
Próbuję się nie nastawiać, że jutro usłyszymy, ale z drugiej strony nadzieja jakaś jest
-
Odebralam już wyniki badań i chyba wszystko jest ok. Znaczy wszystkie te toxo, cyto itp. mam "nieobecne". Troche mi cukier skacze, raz jest na czczo tuż przy dolnej granicy, raz przy górnej. Cały czas jeszcze w normie, ale jakies takie skrajne wyniki, bede kontrolowac dalej.
Co do mebli dziecięcych i innych tego typu to na razie nie myślę. Postanowiłam sobie, że nie będę sie martwić, kombinować na zapas, bo oszaleje. Najpierw bedzie trzeba pomyśleć o ciuchach ciążowych i to też jeszcze nie za szybko, a dopiero później o akcesoriach dla dzidziusia.