Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:A jak tam u Was z piersiami?
Nie raz jest ok, a nie raz złapie taki ból, że ledwo stoję, dziś tak miałam właśnie podczas zajęć, tak mnie złapało, nie wiedziałam co mam robić, wyjść nie wyjść, zacząć sobie masować pod stołem ;/ moja mama mówi że nie ma innego wyjścia jak masować, ale ;/ nie wiem to się nie da, nie raz tak boli że nie chcę dotykać. -
Witam serdecznie! Jestem po wizycie! Widziałam serduszko pięknie biło, piękny pecherzyk zoltkowy. Wszystko dobrze, termin na 27 sierpnia, ale chciałabym zostać na forum wrześniowek. wszystko dobrze, ale się ciesze! Następna wizyta 10.02, chyba że coś mnie będzie niepokoić. Za kilka dni rozpoczynam 3 miesiąc.
Dżuls, Misi@, kasig, skabarka, agatka196, adzia, Sigma lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualny
-
chcebycmama wrote:Witam serdecznie! Jestem po wizycie! Widziałam serduszko pięknie biło, piękny pecherzyk zoltkowy. Wszystko dobrze, termin na 27 sierpnia, ale chciałabym zostać na forum wrześniowek. wszystko dobrze, ale się ciesze! Następna wizyta 10.02, chyba że coś mnie będzie niepokoić. Za kilka dni rozpoczynam 3 miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
Hej! Dołączam się do grona wrześniówek, jeśli można
Skabarka - myślę, że mnie pamiętasz z wątku "Starania przy choince a potem testowanie w styczniu" ?
U mnie 6 tydzień, a lekarza mam dopiero 27 stycznia. Chyba wytrzymam, przynajmniej nie zostanę odesłana z kwitkiem na za kolejne dwa tygodnie. Już chyba będzie coś widać, bo będę w 8 tygodniu...
Czuję się w porządku. Brzuch mnie nie boli, nie mdli. Jedynie co to mam ciągle gazy, wzdęcia bez popołudniowej drzemki nie obywa się, często latam do kibelka siusiu i na zmianę: raz napad głodu a raz mogłabym nie jeść przez pół dnia.
Lady Savage - szpinak mniam! Ale nie koniecznie te delicje morelowe bardziej ptasie mleczko... hihi
Sigma lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:zielone?? ja przy infekcji miałam żółte, ale o zielonych nic mi nie wiadomo, a gin nic na to nie mówiła??
a boże jak mnie od kilku h mdli i w głowie mi się okropnie kręci, aż boję się wstać ;-/ cały dzień leżę a czuję się jak zwłoki