Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
U nas pogoda tez piekna slonce swieci i nawet ciepultko jestSzybkie sniadanie i zbiwramy sie gdzies z mezem bi w koncu ma jeden dzien wolnego
Moj maly tez byl wczoraj leniwy az w nocy sie budzilam co chwile i sie troche martwilam ale dzisiaj juz sie odezwal skopal mamusiei juz sie troche mniej martwie
Piekne wozki dziewczyny
Milej spokojnej i z kopniakami niedzieli wam zyczymy :-* -
SweetCherryPie wrote:Lady Savage - moja teściowa stwierdziła, że zaraz będzie cały w... benzynie. Hehehe. Nie boję się, bo biała część jest z eko-skóry i plastiku, co można łatwo wyczyścić.
SweetCherryPie - wszystkie teściowe są dziwne, nie słuchaj jejSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySweet piekny wózek
Ja też dziś miałam dzień załamania, bo mały odezwał się i to zaledwie dwa razy po 12:00 i przestraszyłam się, że coś mu się stało. O 11:00 zjadłam czekolade, a on nadal milczał ( w sumie on nie lubi słodyczy), W końcu po 12:00 zjadłam jabłko wypiłam innkę i zapukał dwa razy...aż się popłakałam z tych emocji
Co do zakupów, to ja przez te kilka dni tez porobiłam kilka online oczywiście, łacznie z koszula do szpitala i biustonoszem do karmienia...no i teraz czekam na przelew z zusu to kupie przybory do kąpieli -
witam niedzielnie
Nie udzielam się u was za bardzo ale podczytuję cały czas
Chciałam ogłosić, że u nas będzie Córeczkaeasymum, Misi@, Gusiak, la_lenka, Sigma, skabarka, Kucykowa, kasig, chabasse lubią tę wiadomość
-
SweetCherryPie wrote:Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwanWózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze
-
Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.
-
Lady Savage wrote:Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.
mnie tylko zastanawia jakim cudem ona tak wygląda parę godzin po porodzie i jeszcze na obcasach i w jasnej sukience, gdzie każdy wie, że leci z Ciebie przez parę dni jak z wodospadu... w ciąży jeśli prawie nic nie przytyła to sobie mogła tak wyglądac, z drugiej strony jaky miala cesarke to prare godzin po by jej nie wypuscili, cos tu smierdzi, chyba, ze urodzila pare dni wczesniej -
Zekomo jak dobrze wyczyści się macie po Porodzie to krwawienie jest jak przy miesiące i trwa 2 tygodnie moja koleżanka tak miała mówi ze połogu wogole nie wspomina źle.a ze wygląda tak dobrze po porodzie to zasługa makijazystek fryzjerów i faktycznie mogła Urodzić Troskę wcześniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam, przecież ona wyszła (zresztą lekko chwiejnym krokiem) na 5 minut, pracował nad nią sztab ludzi - fryzjer, makijaż, ciuchy. Uśmiechnęła się, pomachała i wróciła do szpitala. Moim zdaniem urodziła normalnie, ona zresztą podobno chciała rodzić "w domu" (w pałacu?
), tylko królowa do tego nie dopuściła.
Moim zdaniem było po niej widać ciążę, wyglądała dobrze, ale tyła, puchła i bywała zmęczona.