X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    U nas pogoda tez piekna slonce swieci i nawet ciepultko jest :-) Szybkie sniadanie i zbiwramy sie gdzies z mezem bi w koncu ma jeden dzien wolnego :-)
    Moj maly tez byl wczoraj leniwy az w nocy sie budzilam co chwile i sie troche martwilam ale dzisiaj juz sie odezwal skopal mamusie ;-) i juz sie troche mniej martwie :-)
    Piekne wozki dziewczyny :-)
    Milej spokojnej i z kopniakami niedzieli wam zyczymy :-*

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage - moja teściowa stwierdziła, że zaraz będzie cały w... benzynie. Hehehe. Nie boję się, bo biała część jest z eko-skóry i plastiku, co można łatwo wyczyścić.

in8vzdb.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Lady Savage - moja teściowa stwierdziła, że zaraz będzie cały w... benzynie. Hehehe. Nie boję się, bo biała część jest z eko-skóry i plastiku, co można łatwo wyczyścić.

SweetCherryPie - wszystkie teściowe są dziwne, nie słuchaj jej ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha pewnie, przecież od zawsze wiadomo, że dzieci i benzyna idą w parze :D

Lady Savage, SweetCherryPie, karolcia87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ciagle dumam o co jej moglo chodzic z ta benzyna?? Ktos mnie oswieci :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może myślała, ze ten wóz to z silnikiem na benzynę ;) Tak żeby nie trzeba pchać :P

easymum lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetcherry piękny wozek =)

Dorwalam centymetr... u mnie na wysokości pępka jest jakieś 92 cm... także Sigma nie masz co się martwić =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet piekny wózek :)

Ja też dziś miałam dzień załamania, bo mały odezwał się i to zaledwie dwa razy po 12:00 i przestraszyłam się, że coś mu się stało. O 11:00 zjadłam czekolade, a on nadal milczał ( w sumie on nie lubi słodyczy), W końcu po 12:00 zjadłam jabłko wypiłam innkę i zapukał dwa razy...aż się popłakałam z tych emocji :)
    Co do zakupów, to ja przez te kilka dni tez porobiłam kilka online oczywiście, łacznie z koszula do szpitala i biustonoszem do karmienia...no i teraz czekam na przelew z zusu to kupie przybory do kąpieli :)

• kiti Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam niedzielnie :)
    Nie udzielam się u was za bardzo ale podczytuję cały czas ;-)

Chciałam ogłosić, że u nas będzie Córeczka :D

easymum, nick nieaktualny, Gusiak, la_lenka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kucykowa, kasig, chabasse lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
    Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwan :D Wózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze :)

6iy9itlezxdu.jpg
    dowmmgvqzugs.jpg
    bm5mihd9gjd9.jpg
    Ile taka piękność kosztuje? :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam na stronie za 1900zł tai wózek, piękny, ale niestety drogi :(

relgio4pxlxziakh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:38

wnidtv73dpzdszlc.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.

mnie tylko zastanawia jakim cudem ona tak wygląda parę godzin po porodzie i jeszcze na obcasach i w jasnej sukience, gdzie każdy wie, że leci z Ciebie przez parę dni jak z wodospadu... w ciąży jeśli prawie nic nie przytyła to sobie mogła tak wyglądac, z drugiej strony jaky miala cesarke to prare godzin po by jej nie wypuscili, cos tu smierdzi, chyba, ze urodzila pare dni wczesniej

relgio4pxlxziakh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zekomo jak dobrze wyczyści się macie po Porodzie to krwawienie jest jak przy miesiące i trwa 2 tygodnie moja koleżanka tak miała mówi ze połogu wogole nie wspomina źle.a ze wygląda tak dobrze po porodzie to zasługa makijazystek fryzjerów i faktycznie mogła Urodzić Troskę wcześniej

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, ale żeby wyczyścić to chyba musi być cesarka co?? czy po SN też tak można?

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze to porod byl wczesniej np o dzien lub dwa a oficjalnie tego dnia. Albo poprostu musi miec dobra mine do zlej gry. Godzina usmiechu i do lozka.

• perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo wszystkim za zaangażowanie i bardzo prosimy jeszcze o głosy na historię nr 2, konkurs kończy się dzisiaj o godzinie 20.
    http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/
    Przepraszam za spam i dziękuję za pomoc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, przecież ona wyszła (zresztą lekko chwiejnym krokiem) na 5 minut, pracował nad nią sztab ludzi - fryzjer, makijaż, ciuchy. Uśmiechnęła się, pomachała i wróciła do szpitala. Moim zdaniem urodziła normalnie, ona zresztą podobno chciała rodzić "w domu" (w pałacu? :D), tylko królowa do tego nie dopuściła.

Moim zdaniem było po niej widać ciążę, wyglądała dobrze, ale tyła, puchła i bywała zmęczona.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po SN była czyszczona zadowolona strasznie bo kilka skrzepów jej spadło no i jak normalna miesiączka wiec zazdroszcze jeje

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 880 881 882 883 884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ