X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    U nas pogoda tez piekna slonce swieci i nawet ciepultko jest :-) Szybkie sniadanie i zbiwramy sie gdzies z mezem bi w koncu ma jeden dzien wolnego :-)
    Moj maly tez byl wczoraj leniwy az w nocy sie budzilam co chwile i sie troche martwilam ale dzisiaj juz sie odezwal skopal mamusie ;-) i juz sie troche mniej martwie :-)
    Piekne wozki dziewczyny :-)
    Milej spokojnej i z kopniakami niedzieli wam zyczymy :-*

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage - moja teściowa stwierdziła, że zaraz będzie cały w... benzynie. Hehehe. Nie boję się, bo biała część jest z eko-skóry i plastiku, co można łatwo wyczyścić.

in8vzdb.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Lady Savage - moja teściowa stwierdziła, że zaraz będzie cały w... benzynie. Hehehe. Nie boję się, bo biała część jest z eko-skóry i plastiku, co można łatwo wyczyścić.

SweetCherryPie - wszystkie teściowe są dziwne, nie słuchaj jej ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha pewnie, przecież od zawsze wiadomo, że dzieci i benzyna idą w parze :D

Lady Savage, SweetCherryPie, karolcia87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ciagle dumam o co jej moglo chodzic z ta benzyna?? Ktos mnie oswieci :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może myślała, ze ten wóz to z silnikiem na benzynę ;) Tak żeby nie trzeba pchać :P

easymum lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetcherry piękny wozek =)

Dorwalam centymetr... u mnie na wysokości pępka jest jakieś 92 cm... także Sigma nie masz co się martwić =)

Sigma lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet piekny wózek :)

Ja też dziś miałam dzień załamania, bo mały odezwał się i to zaledwie dwa razy po 12:00 i przestraszyłam się, że coś mu się stało. O 11:00 zjadłam czekolade, a on nadal milczał ( w sumie on nie lubi słodyczy), W końcu po 12:00 zjadłam jabłko wypiłam innkę i zapukał dwa razy...aż się popłakałam z tych emocji :)
    Co do zakupów, to ja przez te kilka dni tez porobiłam kilka online oczywiście, łacznie z koszula do szpitala i biustonoszem do karmienia...no i teraz czekam na przelew z zusu to kupie przybory do kąpieli :)

• kiti Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam niedzielnie :)
    Nie udzielam się u was za bardzo ale podczytuję cały czas ;-)

Chciałam ogłosić, że u nas będzie Córeczka :D

easymum, Misi@, Gusiak, la_lenka, Sigma, skabarka, Kucykowa, kasig, chabasse lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
    Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwan :D Wózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze :)

6iy9itlezxdu.jpg
    dowmmgvqzugs.jpg
    bm5mihd9gjd9.jpg
    Ile taka piękność kosztuje? :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam na stronie za 1900zł tai wózek, piękny, ale niestety drogi :(

relgio4pxlxziakh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:38

wnidtv73dpzdszlc.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Czytałyście tą teorię spiskową wobec księżnej Katy, jakoby nigdy nie była w ciąży? Co o tym sądzicie? Ja uważam że argument że w 6 miechu to ona brzucha nie miała i że wygląda na wypoczętą świadczy o tym że ktoś nie miał doczynienia z kobietami w ciąży. Jedne wyglądają jakby je ktoś przeżył i wypluł, a inne jak ja.

mnie tylko zastanawia jakim cudem ona tak wygląda parę godzin po porodzie i jeszcze na obcasach i w jasnej sukience, gdzie każdy wie, że leci z Ciebie przez parę dni jak z wodospadu... w ciąży jeśli prawie nic nie przytyła to sobie mogła tak wyglądac, z drugiej strony jaky miala cesarke to prare godzin po by jej nie wypuscili, cos tu smierdzi, chyba, ze urodzila pare dni wczesniej

relgio4pxlxziakh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zekomo jak dobrze wyczyści się macie po Porodzie to krwawienie jest jak przy miesiące i trwa 2 tygodnie moja koleżanka tak miała mówi ze połogu wogole nie wspomina źle.a ze wygląda tak dobrze po porodzie to zasługa makijazystek fryzjerów i faktycznie mogła Urodzić Troskę wcześniej

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, ale żeby wyczyścić to chyba musi być cesarka co?? czy po SN też tak można?

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze to porod byl wczesniej np o dzien lub dwa a oficjalnie tego dnia. Albo poprostu musi miec dobra mine do zlej gry. Godzina usmiechu i do lozka.

• perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo wszystkim za zaangażowanie i bardzo prosimy jeszcze o głosy na historię nr 2, konkurs kończy się dzisiaj o godzinie 20.
    http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/
    Przepraszam za spam i dziękuję za pomoc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, przecież ona wyszła (zresztą lekko chwiejnym krokiem) na 5 minut, pracował nad nią sztab ludzi - fryzjer, makijaż, ciuchy. Uśmiechnęła się, pomachała i wróciła do szpitala. Moim zdaniem urodziła normalnie, ona zresztą podobno chciała rodzić "w domu" (w pałacu? :D), tylko królowa do tego nie dopuściła.

Moim zdaniem było po niej widać ciążę, wyglądała dobrze, ale tyła, puchła i bywała zmęczona.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po SN była czyszczona zadowolona strasznie bo kilka skrzepów jej spadło no i jak normalna miesiączka wiec zazdroszcze jeje

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 880 881 882 883 884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ