Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:My po spacerku
i po lodach z bitą śmietaną. Teraz będę jadła sobie kiwi
i oglądamy z mężem film o pierwszym przeszczepie serca w Polsce udanym
tytułu zapomniałam
Bogowie to jest film o Relidze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was miała może dziwny ból po prawej stronie pod żebrami w nocy lub nad ranem? Mnie tak strasznie boli i uciska jak leżę na lewym boku lub na wprost, i tak od około 4 nocy. Teraz nie chodzę co prawda właśnie od tego czasu siku w nocy i nie wiem czy Dzidzia śpi na pęcherzu czy może uciska nerkę...W czwartek na USG wszystko było spoko.
Córcia
-
nick nieaktualnyPod żebrami po prawej to może być wątroba. Jeśli z tyłu na plecach z prawej, to może faktycznie być prawa nera - macica może uciskać moczowód i powodować zastój moczu w nerce, ale wtedy pozycja na lewym boku powinna być właśnie pomocna. W czwartek na USG lekarz sprawdzał też Twoje nery?
Ja bym skonsultowała z lekarzem, niech obczai czy nie masz powiększonej lub bolesnej wątroby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:37
-
Ja od początku ciąży mam ból pod prawym żebrem, nawet mrówki mi przechodzą jak się położę na prawym boku.
Dzisiaj byłam u siostry na grillu i była przerażona moim brzuchem. Mówiła, że jest wielki, że ona taki miała w 7 miesiącu:p No trudno hehe. Za karę bobo ją skopałZaraz zmierzę sobie ten brzuch, bo aż jestem ciekawa ile ma.
-
Dziękuję Wam
No niestety ner nie sprawdzała, bo wtedy przed wizytą bolało mnie 1szy raz nad ranem i jakoś tak mniej a teraz codziennie od około 5 rano do pójścia siku po wstaniu, wtedy z czasem odpuszcza samo. Jeśli mi nie przejdzie do wtorku, to skonsultuję.
Idę zmierzyć brzucho
Córcia
-
nick nieaktualny
-
Na wysokości pępka mam 84 cm
Jeśli chodzi o wagę to przytyłam od początku ciąży może z 1,5-2 kg
Obecnie przy wzroście 173 cm ważę 64 kg
Zaznaczę, że mam ogromny apetyt na lody, słodycze i colę...Już staram się ograniczać, ale no ciężko mi to idzie. Przed ciążą nie byłam jakąś fanką słodyczy, zjadłam owszem, ale mieliśmy z Mężem ustalony 1 dzień ze słodyczami -sobotę i to mi wystarczało w pełni :)Teraz natomiast po prostu mam manię jakąś...
Codo ruchów, moja Dzidzia prawie codziennie już od 5 rano puka, w ciągu dnia też bardzo często i wieczorkiem, widać już na brzuchu jak wali koniaki i czuję jak się przeciągaKocham to
Córcia
-
Skabarka, olej to
Najważniejsza jest teraz Ola
Przyjdzie czas na zrzucenie wagi
Moja (prawdopodobnie) Ola kocha słodycze i ja niby nie przybieram oprócz brzuszka, ale nawet gdyby zaraz miało się to zmienić to naprawdę ostatnim co mnie interesuje to zdanie innych osób na ten temat
Córcia