Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziekuje za otuche, Wczoraj mamie mowilam co czulam bo pytala i mowila ze to juz ruchy moga byc, zjem cos slodkiego przed usg i podpytam lekarza jak wyglada szyjka macicy i lozysko bo wy wiecie a ja nie hehe.
Widzisz jak nie urok to sraczka w ciazy
Noce teraz beda z wielkoscia brzucha cora trudniejsze -
Witam:) Ja też miałam dzisiaj koszmary jakieś plus standardowo o 3 pobudka na siku.
Muszę dzisiaj ogarnąć dom i może jakieś prace zaliczeniowe popiszę.
Aaa w ogóle wczoraj skręciliśmy łóżeczko od siostry:) Ładny widok hehe. Muszę je przemalować na biało:) Mamy jeszcze łóżeczko po mężu, takie proste i je pewnie też złożymy i przemaluję i pójdzie do dziennego pokoju. -
Staraczko powodzenia na wizycie
wszystko będzie dobrze
Co do ciąży (samego stanu/samopoczucia) to tez uważam, że jest to temat przereklamowany. Wcale nie wygląda się kwitnąco, mało koto chwali za wygląd i tak na prawdę jak się można cieszyć z nowych żylaków, dodatkowych kg i burzy hormonów. Z drugiej strony same bardzo chciałyśmy zajść w ciążę więc trzeba to po prostu przeczekać i udawać przed wszystkimi, że jesteśmy zadowolone z własnego wygląduCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Staraczko powodzenia na wizycie
wszystko będzie dobrze
Co do ciąży (samego stanu/samopoczucia) to tez uważam, że jest to temat przereklamowany. Wcale nie wygląda się kwitnąco, mało koto chwali za wygląd i tak na prawdę jak się można cieszyć z nowych żylaków, dodatkowych kg i burzy hormonów. Z drugiej strony same bardzo chciałyśmy zajść w ciążę więc trzeba to po prostu przeczekać i udawać przed wszystkimi, że jesteśmy zadowolone z własnego wyglądu
Mnie trzyma mysl ze duzo 'większych' kobiet po porodzie chudnie bardziej niz przed ciążą -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki. Ja dziś też mam wizytę ale dopiero o 19.30. A co do snów to mi też głupoty się śniły. Jutro mam rozprawę w sądzie z moim pracodawcą i śniło mi się że nie mogę znaleźć sali w ktorej mam rozprawę. Już dziś się stresowalam w nocy jutrzejszym dniem. To dziś w nocy chyba już wogóle nie zasne
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:00
easymum, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Jak to moj dziadek mowi CIERP CIAŁO CO ŻEŚ CHCIAŁO
Mnie trzyma mysl ze duzo 'większych' kobiet po porodzie chudnie bardziej niz przed ciążą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
u nas cały weekend pod znakiem odpoczynku i remontu. Od dziś czas zacząć wielkie pakowanie
Jeśli chodzi o kopniaczki od syneczka to czasem czuję a czasem nie, ale widzieliśmy się w sobotę ze znajomymi, którym dziecko urodziło się w styczniu. Znajoma mówiła, że do ok. 30 tc nie zawsze czuła ruchy dziecka ale wszystko z dzieckiem było w porządku.
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach -
na mnie wczoraj ciotka naskoczyła z tekstem " co tam grubasie" - powiedziała to w bardzo nieprzyjemny sposób. Mój mąż, który raczej jest tolerancyjny sam swierdził, że powiedziała to bardzo po chamsku. Potem jakieś głupie teksy " to kiedy się ta dziewucha urodzi" - mówie, że będzie chłopiec, na co ona, że jej znajoma miała mieć syna a rodziła dwie córki i była bardzo zła. Złapałam głęboko powierze i odpowiedziałam, że nieważne czy chłopiec czy dziewczynka i czy jedno czy więcej byle zdrowe. Myślę, że jest zwyczajnie zazdrosna, bo ona z wujkiem są grubo po 50tce i oboje nie mają dzieci. Nie przejmuje się takim gadaniem. Rodzice jedni i drudzy, mąż wspierają mnie i im większy brzusio tym się bardziej cieszą, że czas oczekiwania na maleństwo jest coraz krótszy
Powodzenia na dzisiejszych wizytachMarzenia się spełniają
-
nick nieaktualnySigma super wygladasz:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny:) Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa:)
Ja właśnie odwołalam wizyte u ginekologa i przepisalam sie do innego ale to dopiero mam na 27 maja takze duzo czasuSigma lubi tę wiadomość