Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy, mój też przed ciążą był szczuplutki i płaski - to była najmniejsza część mnie
A dzisiaj:
hłe, hłe... wieloryb!
Początek 6 miesiąca, pomyślałby ktola_lenka, aldonaa, Kasiarzynka, Gusiak, Nancy87, easymum, adzia, justysss, Anitka201, karolcia87, Carolline, 4me, monaaa85, chabasse lubią tę wiadomość
-
A mnie złapała kolka jelitowa i biegunka no ale dół brzucha dalej boli cały i nie wiem czy to dalej jelita czy brzuch. Wzięłam 2 nospy czekam biegunki chyba nie będę miała jak za godzinę nie przejdzie ból brzucha to chyba na IP się wybiorę. Bo nie wiem czy to jelita dalej bolą czy brzuch ale cały na dole pod pepkiem od prawej dobranoc lewej strony i na odwrót.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 22:15
-
Sigma, super brzuszek, tak powinno być!
Fajne masz legginsy - ciążowe czy poprostu większe?
Anulka, jak po 2 nospach nie przechodzi, a bardzo czujesz to jedź na IP, lepiej wyjść na przewrażliwioną niż coś przeoczyć. I nie martw się na zapasSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jezuuuuu co za noc.... nie dość, że przez pół nocy śniły mi się jakieś głupie koszmary to jeszcze chyba ze 4 razy miałam dodatkowa pobudka na WC... ojjjj dawno już nie mialam takiej nocy...
Zresztą zauważyłam, ze ostatnio znów mam zwiększone ciśnienie na pęcherz i do toalety latam co chwila.... a był już czas, ze nawet jak to się uspokoiło
ps. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - powodzenia! -
Sigma wrote:Nancy, mój też przed ciążą był szczuplutki i płaski - to była najmniejsza część mnie
A dzisiaj:
hłe, hłe... wieloryb!
Początek 6 miesiąca, pomyślałby ktoSigma lubi tę wiadomość
-
dzień dobry ja znowu spać nie mogę czuję się wyspana juz ale jeszcze spróbuję zasnąć bo to dopiero po 6 wiec tak do 9 mogłabym pospać. Planuje dzisiaj sprzatac wycierać kurze, bo przez weekend nic nie zrobiłam dalej lekko brzuch mnie boli ale lekko dziś tez po śniadaniu wezmę nospe, bo to od skurczu jelit którego wczoraj dostałam i kolki jelitowej. Ehh... Taka chyba już moja natura. Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
-
nick nieaktualnywitam. Za tydzien w lidlu beda topy ciazowe i leginsy ciazowe, za grosze
Chyba sie w nie zaopatrze. Szkoda ze niw 3/4 ale za re pieniadze warto.
A u nas zaczety 21 tc, dzisiaj sie zapisuje do szkoly rodzeniaa za 6 dni polowkowe jupi
Co do ruchow to bylam 3 dni na wsi i duzo na powietrzu i moj maly prawie nie kopal, a ja sie zamartwialam i czekalam chociaz na 1 malego kopniaczka. Chyba go mega dotlenilam poprostu i ciagle spac.Wrocilam do miasta i mlody wrocil do kopania mnie, glownie w pecherz.Kocham to uczucie
Dżuls, easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Jak można wypominać kobiecie ciezarnej ze przytyla? :o przecież tu duzo od ciała zależy, widze po sobie +:kg a wygladam jak bym miala 10 dodatkowych, wczoraj sie mierzylyscie maz do mnie ze w biodra mi idzie i lzejszy porod bedzie hehe nikt mi nie mowi jak ja wygladam bo przeciez mam lustro, wczoraj jak bylam u rodzicow to cos spadlo na podloge i sie schylilam az glowa z ojcem sobie przywalilam i tylko byl smiech bo mowilam ze jeszcxe dam rade sie zgiac aby cos podnieśćByc moze rozmawiaja na temat mojego wygladu ale nie przy mnie bo ja sama źle sie czuje z wygladem w ciąży. Chcialam jeszcze powiedziec ze ciaza wbrew pozorom nie jest pieknym stanem jak to w ksiazkach opisuja czy w necie, dalej czekam na ruchy abym wiedziala na 100% , jak bolala pachwina tak dzisiaj promieniuje do kolana, niewiem jak spac bo na lewym boku ramie boli na plecach kosc ogonowa
To tyle na temat zali i skarg
Kto ma dzisiaj wizyte? U mnie na 16 jest
Deszcz pada ech dobrze ze psa nie kapalam -
Staraczka, powodzenia na wizycie!
Jestem pewna, że czujesz ruchy tylko mylisz je z ruchami w jelitach, zresztą tak opisywałaś. Ja tak miałam i teraz też się zdarza, bo one są podobne, tylko teraz już widzę różnicę i wiem kiedy to mała się przesuwa. Ruchy średnio w pierwszej ciąży wyczuwa się w 20 tygodniu, czyli jedna poczuje w 18, inna w 22. Nic sie nie martw, zresztą wizyta Cię uspokoi
U mnie noc koszmarek. Nie mogłam zasnąć, bo żadna pozycja mi nie pasowała. W końcu umęczona zasnęłam, obudziłam się 4:30 na prawym boku, a raczej na brzuchu ... i się wystraszyłam, że dziecko przydusiłam;) ale mała już fiknęła i przesunęła się tak że chyba czułam główkę po ręką, więc troszkę jestem spokojniejsza.
U mnie jutro połówkowe i już mam trochę stresik, ale z drugiej strony nie mogę się doczekaćI tak się zastanawiam jak to było kiedyś, jak nie było sprzętu, usg raz na 3-4 tygodnie i internetu ...