Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skabarka wrote:mrrrrr ale fajny dzień mieliśmy
pojechaliśmy sobie z mężem i synkiem 100km do Węgorzewa, bo był tam pół maraton i brali w nim udział nasi kumple. Pogoda była świetna, pozwiedzaliśmy sobie, zjedliśmy na obiad pyszną rybkę, młody miał radochę z kibicowania "wujkom" (bo nasi kumple to jego przyszywane wujki). Atmosfera na takich imprezach jest super
masa atrakcji, dzień nam mega szybko minął. Najchętniej już bym spać poszła
już dzisiaj zastanawialiśmy się z mężem Kto się będzie opiekował małym jak pobiegniemy pierwszy po porodzie półmaraton
. Zawsze podoba mi się jak dzieciaki mają już tak po 3 latka i przebiegają z rodzicami ostatnie merty przekraczając metę
mają w tym tyle radochy
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja wczoraj mialam zabiegany dzien od rana do popoludnia wyjazdowo bo zakupy z tatą, nic nie moglam nosic nawet lekkiej siateczki dali mi kawe do niesienia
Później sobie z mężem wypił troche a o 20 szlismy na koncert margaret jakos to nie moj klimat albo sie stara robie
Jutro mam wizyte o 16
Wiecie jak troche spie na prawym boku tak rano i do poludnia boli mnie prawa pachwina -
Witam się i ja z rana obudziłam się i spać nie mogę mąż jeszcze śpi
za oknem piękne bezchmurne niebo z pięknym słoneczkiem i oby tak zostało to może na jakiś spacer pójdziemy gdzieś i jeszcze by mogło być gorąco. Zaraz długi weekend się skończy i koniec leniuchowania ja czekam na badania ostatnie do zrobienia i pisanie pracy końcówka przede mną. I witamy się w 23 tygodniu. Coś mój niunius mało aktywny wczoraj może ze 3 razy kopał dziś jeszcze ani razu. Zaczynam się martwić czy wszystko jest dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:30
-
nick nieaktualny
-
Karolcia87 a jak dzisiaj u was więcej aktywny czy jeszcze się nie odezwał? Kurcze ja zaczynam się martwić
na IP nie wiem bo pewnie mnie alko wysmieja ze dopiero ten tydzień i codziennie nie musze czuć albo zostawia na obserwacji.
-
nick nieaktualny
-
Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwanWózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 09:47
la_lenka, Lilla My, Paulinek, 4me, Lady Savage, agatka196, Carolline, Czarna_88, Gusiak, Sigma, Misi@, easymum, karolcia87, skabarka, wiaraczynicuda, Wonderland, Anitka201, adzia, kasig, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:obwodu brzucha przed ciążą nie znam, ale w talii miałam 62-64 cm, w brzuchu nigdy nie mierzyłam bo nie miałam go wystającego, więc nie wiedziałam gdzie mierzyć. mierzyłam na wysokości kości biodrowych i tam miałam coś 80 chyba, a niżej w tyłku chyba z 90? 95? sama nie wiem.
Ciekawa jestem ile Wy macie teraz kobietkibo trochę mnie przeraża, że czerwcówki mają po 100 a ja mam 99
Mój obwód brzucha134 cm
Sigma lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Karolcia87 a jak dzisiaj u was więcej aktywny czy jeszcze się nie odezwał? Kurcze ja zaczynam się martwić
na IP nie wiem bo pewnie mnie alko wysmieja ze dopiero ten tydzień i codziennie nie musze czuć albo zostawia na obserwacji.
Wszystko będzie dobrze u mnie ostatnio malec nie odzywał się 4 dnia teraz bryka.
-
SweetCherryPie wrote:Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwanWózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze
Biały? A nie boisz się że zaraz będzie wszystko na nim widać, -
nick nieaktualnySweetCherryPie wrote:Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
Cudo. Uwielbiam takie wozki i ten kolorAle sama zdecydowalam sie na grafitowy bebetto.
-
nick nieaktualny