X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    mrrrrr ale fajny dzień mieliśmy :D pojechaliśmy sobie z mężem i synkiem 100km do Węgorzewa, bo był tam pół maraton i brali w nim udział nasi kumple. Pogoda była świetna, pozwiedzaliśmy sobie, zjedliśmy na obiad pyszną rybkę, młody miał radochę z kibicowania "wujkom" (bo nasi kumple to jego przyszywane wujki). Atmosfera na takich imprezach jest super :) masa atrakcji, dzień nam mega szybko minął. Najchętniej już bym spać poszła ;)
    Uwielbiam atmosferę takich imprez :-) już dzisiaj zastanawialiśmy się z mężem Kto się będzie opiekował małym jak pobiegniemy pierwszy po porodzie półmaraton :-). Zawsze podoba mi się jak dzieciaki mają już tak po 3 latka i przebiegają z rodzicami ostatnie merty przekraczając metę :-) mają w tym tyle radochy :-)

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 110 w brzuszku :D a zaczynałam coś ok 88-90 więc chyba troszkę mu się urosło :) :)

Sigma lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Ja wczoraj mialam zabiegany dzien od rana do popoludnia wyjazdowo bo zakupy z tatą, nic nie moglam nosic nawet lekkiej siateczki dali mi kawe do niesienia :D
    Później sobie z mężem wypił troche a o 20 szlismy na koncert margaret jakos to nie moj klimat albo sie stara robie :D
    Jutro mam wizyte o 16 :)

Wiecie jak troche spie na prawym boku tak rano i do poludnia boli mnie prawa pachwina :/

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana obudziłam się i spać nie mogę mąż jeszcze śpi :-) za oknem piękne bezchmurne niebo z pięknym słoneczkiem i oby tak zostało to może na jakiś spacer pójdziemy gdzieś i jeszcze by mogło być gorąco. Zaraz długi weekend się skończy i koniec leniuchowania ja czekam na badania ostatnie do zrobienia i pisanie pracy końcówka przede mną. I witamy się w 23 tygodniu. Coś mój niunius mało aktywny wczoraj może ze 3 razy kopał dziś jeszcze ani razu. Zaczynam się martwić czy wszystko jest dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:30

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:30

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 moje maleństwo też wczoraj mało aktywne było, także może taki dzień ciśnienie czy cuś.. ale jak napisałaś, że Twoje też to wiem ze nie jestem sama :)

Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia87 a jak dzisiaj u was więcej aktywny czy jeszcze się nie odezwał? Kurcze ja zaczynam się martwić :-( na IP nie wiem bo pewnie mnie alko wysmieja ze dopiero ten tydzień i codziennie nie musze czuć albo zostawia na obserwacji.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kopnął chociaż raz w końcu się obudził. Daje znać o sobie. No juz trochę jestem spokojniejsza może taki dzień ma albo tak się ułożył.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja się dzisiaj też jeszcze nie odezwała.. ale dam jej jeszcze chwilę bo w sumie od rana zabiegana jestem więc może nie czuje po prostu :)

Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj cały dzień na działeczce, trochę chyba się podziębiłam. Za to dzisiaj może się wybiorę do Zamku Książ na festiwal kwiatów;)

u mnie w brzuchu (na wysokości pępka) około 85-87 centymetrów ;)

Sigma lubi tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz maluch zaczyna już od czasu do czasu przekręcać się w brzuchu w ciągu dnia. A dzisiaj w nocy nieźle dał czadu :)

Paulinek lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
    Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwan :D Wózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze :)

6iy9itlezxdu.jpg
    dowmmgvqzugs.jpg
    bm5mihd9gjd9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 09:47

la_lenka, Lilla My, Paulinek, 4me, Lady Savage, agatka196, Carolline, Czarna_88, Gusiak, Sigma, Misi@, easymum, karolcia87, skabarka, wiaraczynicuda, Wonderland, Anitka201, adzia, kasig, chabasse lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet wczoraj duzo takich wozkow jezdzilo po miescie podobaja mi sie :)

Niewiem jaki kolor brac czarno bialy czy cos z rozowym, na pewno caly rozowy odpada :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    obwodu brzucha przed ciążą nie znam, ale w talii miałam 62-64 cm, w brzuchu nigdy nie mierzyłam bo nie miałam go wystającego, więc nie wiedziałam gdzie mierzyć. mierzyłam na wysokości kości biodrowych i tam miałam coś 80 chyba, a niżej w tyłku chyba z 90? 95? sama nie wiem.

Ciekawa jestem ile Wy macie teraz kobietki :) bo trochę mnie przeraża, że czerwcówki mają po 100 a ja mam 99 :O

Mój obwód brzucha :P 134 cm :P

Sigma lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Karolcia87 a jak dzisiaj u was więcej aktywny czy jeszcze się nie odezwał? Kurcze ja zaczynam się martwić :-( na IP nie wiem bo pewnie mnie alko wysmieja ze dopiero ten tydzień i codziennie nie musze czuć albo zostawia na obserwacji.

Wszystko będzie dobrze u mnie ostatnio malec nie odzywał się 4 dni ;) a teraz bryka.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Hej laski, w czwartek kupiłam większość wyprawki dla małego (tj. łóżeczka, pościele, butelki, podgrzewacz, przybornik kosmetyczny, pieluchy tetrowe, okrycia kąpielowe, wanienki, leżaczki do wanienek etc.)
    Jednak najfajniejszą rzeczą w mojej opinii jest rydwan :D Wózek to Rico Brano Ecco. Nie rozpakowałam spacerówki jeszcze :)

6iy9itlezxdu.jpg
    dowmmgvqzugs.jpg
    bm5mihd9gjd9.jpg

Biały? A nie boisz się że zaraz będzie wszystko na nim widać,

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetcherrypie znowu oczka mi się zaświeciły na ten riko. Suuuuuper jest:)

Wstałam o 3 na siku i tak mnie ssało z głodu, ale napiłam się tylko i poszłam spać. Rano to samo i kopniaczki synka od 7 rano. Mały głodomorek hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śliczny jest ten wózek mi też się podoba:)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:

6iy9itlezxdu.jpg
    dowmmgvqzugs.jpg
    bm5mihd9gjd9.jpg

Cudo. Uwielbiam takie wozki i ten kolor :-) Ale sama zdecydowalam sie na grafitowy bebetto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie ooo maaatkooo!!! On jest piękny!!! Tzn. kolorystyka + ten heksagonalny wzór, MEGA! No i jest to straszne, bo zaczynam kombinować nad zakupem wózka, a przecież już mam :D

easymum lubi tę wiadomość

‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ