Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady jeden z ważniejszych zakupów za Wami:)
A ja znowu siedzę z farbą na włosach. Tak mi szybko rosną włosy, że chwila moment i mam wielkie odrosty. Wczoraj zwróciła uwagę na nie osoba, która nie patrzy ani na swój ani na innych wygląd, także w słońcu już musiało być kiepsko:pLady Savage lubi tę wiadomość
-
AniaM wrote:Ta gondola to podoba do quinny powiedz bo ja właśnie przymierzam się do kupna podobnej gondoli jak wygląda opcja przenoszenia jej za ten uchwyt na zadaszenia bo mnie to trochę niepokoi czy. Wytrzyma to wszystko wagę dziecka? Oczy to bezpieczne?
Co to znaczy quinny? Jeśli chodzi o uchwyt na zadaszeniu, jest niesamowicie stabilny, dziecku się nic nie stanie jak będziesz za niego trzymać, trzyma równowagę, próbowałam z 4 kg workiem i elegancko. -
Nancy87 wrote:Lady jeden z ważniejszych zakupów za Wami:)
A ja znowu siedzę z farbą na włosach. Tak mi szybko rosną włosy, że chwila moment i mam wielkie odrosty. Wczoraj zwróciła uwagę na nie osoba, która nie patrzy ani na swój ani na innych wygląd, także w słońcu już musiało być kiepsko:p
No ja od początku ciąży nie farbowałam włosów, więc mam spore odrosty mojego naturalnego koloru i na końcówkach rude. Jakoś nie jestem przekonana, że ta całą farba nie szkodzi. Poczekam aż urodzę, i potem sobie pofarbuje i skrócę. I będzie cacy -
nick nieaktualny
-
U mnie tez dziś był intensywny dzień, byli moi rodzice, razem z mamą sprzątnełyśmy dwie szafy, mam teraz tak ładnie i pusto na półkach jak dawno nie było. Dostaliśmy wózek i jestem bardzo zadowolona - jest w dobrym stanie, amortyzacja na pasach świetna i naprawdę cichutka. Kolory do przeżycia (szary z pomarańczowym detalami). Wózek pomimo nieskrętnych kół bardzo miło się prowadzi, jest super miękki w jeździe. Myślę, że zrobiłam dobry zakup, tym bardziej za takie grosze.
-
Witajcie Dziewczynki !
Już jesteśmy po przeprowadzce, więc będę aktywnaPodczytywałam Was cały czas, ale wiecie jak to w biegu z koma...
Gratuluję wszystkim Wam udanych wizyt!
My mieliśmy 30.04. i tu zaskoczenie: z chłopca zrobiła się dziewuszka)) To niby na 80%,ale byłam u nowej lekarki i miała słabszy sprzęt, bo akurat przed moją wizytą się popsuło to nowsze USG. Prenatalne mam 22.05. i wtedy ostateczne potwierdzenie. W ogóle to okazało się, że można mieć prenatalne bezpłatne na NFZ i to bez żadnych wad czy wieku 35 lat...Byłam u tej gin 1szy raz i od razu zaproponowała za free
Bardzo fajna lekarka dlatego zmieniam na tym etapie.
Widziałam, że pisałyście niedawno o wózeczkachMy wybraliśmy również riko nano, tylko czekamy z kolorem,b o miał być niebieski,ale jeśli Córcia to może fioletowy
Ściskamy Was mocno !
PS. Fajnie tu do Was wrócićadzia, Sigma, easymum, skabarka, Misi@, chabasse lubią tę wiadomość
Córcia
-
Drogie Panie!
Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
nick nieaktualnyeeej!
Podczytałam na czerwcówkach, że mierzą obwody brzuszka. Większość z nich ma po 100-107 cm gdzieś... Z ciekawości zmierzyłam swój... coś 97-99 cm OLABOGA
piszę z widełkami, bo wyszło równo 99 ale wydaje mi się, że centymetr mógł nie iść całkiem w poziomie tylko troszkę na skos, więc te 2 cm mogłam się pomylić.
A jak u Was? -
nick nieaktualnyobwodu brzucha przed ciążą nie znam, ale w talii miałam 62-64 cm, w brzuchu nigdy nie mierzyłam bo nie miałam go wystającego, więc nie wiedziałam gdzie mierzyć. mierzyłam na wysokości kości biodrowych i tam miałam coś 80 chyba, a niżej w tyłku chyba z 90? 95? sama nie wiem.
Ciekawa jestem ile Wy macie teraz kobietkibo trochę mnie przeraża, że czerwcówki mają po 100 a ja mam 99
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 23:42
-
Ja sobie ostatnio mierzylam, ale już zdążyłam zapomnieć
Na pewno kilka centymetrów więcej jest. Ale moi rodzice jak mnie dziś zobaczyli to jednoznacznie stwierdzili, ze mam brzuch mały i w normalnych ciuchach spokojnie można przegapić. Dopiero jak założyłam ciążowe spodnie to przyznali, że rzeczywiście coś tam widać