Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Stan 20 pracowników ma się zgadzać na koniec listopada więc w praktyce firmy w ciągu roku mogą zatrudniać więcej osób
ja już aż tak nie wnikam. obecnie w mojej firmie jest zatrudnionych max 5 osób, a z tego co wiem to szef zamierza ją zamknąć, ale jeszcze nie wie kiedy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
właśnie wróciłam z badań krwi... u mnie niby nie ma słoneczka, ale jest bardzo ciepło, wręcz bym powiedziała ze az duszno, wiec pewnie tylko patrzeć jak spadnie deszcz...
Alutka podziwiam Cię, na prawdę... grunt to pozytywne podejście i musi tym razem tyć wszystko dobrze
Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze -
Witam
Z rana bylam na pobraniu krwi, ciekaws jestem cxy tsh choc troche podskocxy, ostatnio mialam tez okropne skurcze lydek powieki rozne miejsca mimo ze biore sporo magnezu od dawna i wyszedl niedobor potasu i sodu, takze jutro zobacze czy cos podskoczylo.
Alutka dzielna z Ciebie kobieta, ja sie boje mojej cytologii ze znow zle wyjdzie.
Kolezanka mnie dzis wkurzyla, tez jest w ciaxy i pisze dzis ze miala wczoraj polowkowe i z dziewczynki chlopiec sie zrobil, a podtekscie ze ja mialam 18 tyg polowkowe wiec jest mniejwazne niz jej w 21 tyg i ze mi tez sie moze zrobic... Kurde nie lubie takiego gadania celowego. Przeciez jak bedzie chlopiec to sie nie potne. Ale gin powiedzial ze tu juz nic nie wyrosnie i jak na dloni byly wargi sromowe a nie siurek ech..,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:48
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Witam
Z rana bylam na pobraniu krwi, ciekaws jestem cxy tsh choc troche podskocxy, ostatnio mialam tez okropne skurcze lydek powieki rozne miejsca mimo ze biore sporo magnezu od dawna i wyszedl niedobor potasu i sodu, takze jutro zobacze czy cos podskoczylo.
Alutka dzielna z Ciebie kobieta, ja sie boje mojej cytologii ze znow zle wyjdzie.
Kolezanka mnie dzis wkurzyla, tez jest w ciaxy i pisze dzis ze miala wczoraj polowkowe i z dziewczynki chlopiec sie zrobil, a podtekscie ze ja mialam 18 tyg polowkowe wiec jest mniejwazne niz jej w 21 tyg i ze mi tez sie moze zrobic... Kurde nie lubie takiego gadania celowego. Przeciez jak bedzie chlopiec to sie nie potne. Ale gin powiedzial ze tu juz nic nie wyrosnie i jak na dloni byly wargi sromowe a nie siurek ech..,,
Zazdrosna menda jest i tyle , wcale sie nie przejmujdiatomka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
u mnie dzisiaj piękny słoneczny dzionek i mam nadzieję że tak będzie cały dzień bo mam ochotę pospacerować. Miałam wczoraj połówkowe, chciałam dokupić sobie płytkę z filmem w 4d ale niestety dzidziol zrobił mi psikusa, ułożył sie jak mnich klęczący na kolanach z wyciągniętymi przed siebie rękami i ani myślał z matka współpracować. Kilkakrotnie wychodziłam z gabinetu, jadłam słodkie i nic, pozycji nie zmienił. Tak więc zamiast ślicznego filmu mam super zdjęcie kręgosłupa
Niestety przez tą jego pozycję ciężko było też lekarzowi go pomierzyć no i w niektórych pozycjach na wynikach badania mam wpisane nie do zmierzenia. Uparciuch jeden z tego mojego syna, no ale trudno, najważniejsze parametry są w normie, waży już 521gram, został w dalszym ciągu chłopczykiem, ułożenie ma wciąż pośladkowe, ale lekarz stwierdził że nie ma co panikować bo to się jeszcze może zmienić.
Paulinek, bento, Anitka201, karolcia87, agatka196, Wonderland, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ja muszę iść odebrać posiew ale tak mi się nie chce...poczekam aż minie ta największa kolejka w laboratorium i może się przejdę. Muszę też iść pocieniować włosy, bo mam takie długie, ciężkie i oklapłe. Tylko nie chcę ich skracać z długości, a zaraz mi będzie fryzjerka gadać, że są zniszczone i trzeba obciąć. One zawsze tak mówią:p i jak mają podciąć 1 cm, to wychodzi człowiek z włosami połowę krótszymi. Też się boicie fryzjerów?
diatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za cieple słowa
optymizm - optymizmem, ja się śmieję, że wazna jest też statystyka
:p ile razy taka dawka " złego" może paść na jedną osobę
to jakby wygrac dwa razy w lotto ( tylko, że ciężko to nazwać wygraną
) raczej mało prawdopodobne
Co do brzucha po zastrzykach to robię je coraz wyżeji codziennie z innej strony...ale na brzuchu mam wszystkie kolory tęczy
Dzis młoda cichutko siedzi w brzucholu....
Co do tej chmurki to polecam zwykły haczyk w castoramie do sufitu ( zapewne kosztuje jakies 10 zł ) i cieniutką żyłkę do tej chmurki i gotowe
Idę na spacer nad morze z młodym bo pogoda cudnaAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Alutka moja tez dzxis cicho, zjadlam sniadaniue niedawno to sie powiercila troche i teraz znow spokoj . zauwazylam ze po kilku dniach ruchliwych ma takie apatyczne. Juz ktorys raz tak. No i ze na zmiane pogody reaguje.
Mam dzis pelny 20 tydz!skabarka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas pogoda dzisiaj ładna, świeci słoneczko nawet jest ciepło
Gratuluje wczorajszych wizyt :-)i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty . My wizytujemy dzisiaj dopiero koło 18-19 więc jeszcze troszkę czasu mamy...
Tak w ogóle to witam się w nowym tygodniui zostało nam jeszcze 132 dni do porodu
Paulinek, kasig, Dżuls, adzia, skabarka, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
Nancy nienawidzę tego u fryzjerów... wchodzisz, żeby podpiąć końcówki i tną Ci z 5 cm... i zawsze później ta sama śpiewka, ze było tyle zniszczonych, ze tak trzeba bylo i w ogóle...
Ogólnie nie lubię chodzić do fryzjera i końcówki wole podcinac sama w domudiatomka lubi tę wiadomość