Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Dziewczyny ja jestem dopiero w 21 tygodniu a moja dziecko daje tak czadu, ze juz czasem wymiękam. Kopie jak szalony, brzuch podskakuje do góry, mój M to juz nawet nie musi reki przykladac, żeby czuc- on widzi to ciągle. Nie wiem moze to przez to,ze brzuch maly a tłuszczu na nim niewiele ?!?! Sama nie wiem...
Troche sie martwię bo ja mam wszystkie ruchy bardzo nisko poniżej pepka- tak z 10, 15 cm. Nisko prawda? Ktos tez tez nisko czuje ruchy? Mój chyba ma tam nogi? juz mógłby sie troche wyżej podnieść bo zaczynam za dużo o tym myśleć i sie przejmować
Dzizas moglaby byc juz środa bo mam wizytę a zaczynam schizować -
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny ja jestem dopiero w 21 tygodniu a moja dziecko daje tak czadu, ze juz czasem wymiękam. Kopie jak szalony, brzuch podskakuje do góry, mój M to juz nawet nie musi reki przykladac, żeby czuc- on widzi to ciągle. Nie wiem moze to przez to,ze brzuch maly a tłuszczu na nim niewiele ?!?! Sama nie wiem...
Troche sie martwię bo ja mam wszystkie ruchy bardzo nisko poniżej pepka- tak z 10, 15 cm. Nisko prawda? Ktos tez tez nisko czuje ruchy? Mój chyba ma tam nogi? juz mógłby sie troche wyżej podnieść bo zaczynam za dużo o tym myśleć i sie przejmować
Hej ja tez mam nisko. Tak nisko ze pecherz moj ledwo wytrzymujr bo glownie tam dostaje kopa. Wcxoraj pytalam lekarza czy macica doszla u mnie juz do pepka i powiedziala, ze jeszcze jest 1,5 palca ponizej. Czyli wsio ok z tymi ruchami w dole.
Dzizas moglaby byc juz środa bo mam wizytę a zaczynam schizować4me lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry witamy się w 6 miesiącu ♥
Staraczka dziś my się łapiemy za szampana
Jest chodzi o ruchy to ja też czuje malenstwo nisko na brzuszku, sporo poniżej pępka... myślę, ze na tym etapie ciąży to jeszcze normalne i nie ma czym się stresować
Chociaż nie wiem też jak moje maleństwo leży - musze w poniedziałek do pytać, w ogóle nazbierało mi się troszkę tych pytań do lekarza, az sobie musiałam zrobić listę ... o przecież na bank połowy bym zapomniała
ps. Powodzenia na wizytach w ten piękny słoneczny dzieńskabarka, Sigma lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!
wstałam i postanowiłąm się nie przejmować gadaniem lekarki, skoro wszystko na razie jest ok, a szpital i tak dobry wybiore pod warunkiem, że uda mi się dojechać do niego przez Kraków np. w godzinach szczytu. Jak nie to będę rodzić u siebie w gorszym szpitalu, bo bez ekstra oddziału neonatologii i znieczulenia zewnątrzoponowego- trudno powiedzieć.
Zabieram się za przygotowania jutrzejeszej imprezy dla znajomych. Miał być grill, ale pogoda niestety chyba się nie uda, więc mam więcej roboty z jedeniem ehh.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:16
Sigma lubi tę wiadomość
-
Marlenka moze nie bedzie zle, u mnie sie piekny dzien zapowiada tyle ze ja z okoli Lodzi. Ty masz troch jak ja z moim ginem od wizyty w 8 tyg slysze non stop o szyjce ze sie bedzoe skracac. O zakladaniu szwu ze mnie to nakreca. A ostatnio sie sam dziwi ze jest lepiej niz myslal a ja sie schizuje ciagle tym:/
-
nick nieaktualnyGusiak sprawdzam swoj
a szmpana hm bym chlupnela
A wlasnie znacie jakis gazowany napoj truskawkowy? Bo picolo truskawkowe pyszne
Powodzenia na wizytach dzioaj
Gusiak moj suwak nie ma zastoju, u ciebie tez widze 20+6Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:02
diatomka lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Gusiak sprawdzam swoj
a szmpana hm bym chlupnela
A wlasnie znacie jakis gazowany napoj truskawkowy? Bo picolo truskawkowe pyszne
Powodzenia na wizytach dzioaj
Gusiak moj suwak nie ma zastoju, u ciebie tez widze 20+6
Ja kupiłam niedawno szampana bezalkoholowego półwytrawnego w Piotrze i PawleSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Heheh... jeszcze troszkę i na prawdę staniemy się znawcami wszelkich bezalkoholowych trunków
Marlenak a może się pogoda poprawi.... teraz to z dnia na dzien się zmienia, a jednak z grillem wiadomo ze mniej szykowania -
Ooooooooo... mój suwak się jednak obudził
W sumie u mnie w okolicach tez nie ma jakiś blisko Piotra i Pawła, ale myślę ze jakby gdzieś zajść do jakis innych sklepów to tez może by się coś znalazło... nigdy się jakoś bardziej nie rozglądam -
Anitka201 wrote:To mamy identyczne. Mój mały też kopie jak szalony, nawet teraz rano po przebudzeniu i tez odczuwam tak nisko ruchy. Mój jest na razie ułożony posladkowo. Wiadomo jeszcze jest wcześnie wiec się nie przejmuje. A jak jest u Ciebie z ułożeniem?
ale w przyszlym tygodniu idę to sie go wypytam porządnie o to.
Dzieki dziewczyny troche mnie uspokoilyscie. Troche sie boje bo on kopie tak jakby nad ujściem szyjki a ja tam mam lozysko ale koniec z tymi wkretami. Kolejny nowy dzoen, słonko świeci, zbieram tylek i idę na kawe nad morze
-
nick nieaktualnyAnitka ja tam szukac nie bede jakis bezalkoholowych, truskawki gazowanej poszukuje bo tak picolo smakowalo haha w ostatecznosci kupie picolo hahaha
Co do miesiecy wydaje mi sie ze tak jak dodajemy tygodnie tak sie dodaje miesiace, pokichane to z deka ale jednak
wyższa szkoła jazdy.
Miesiac temu o tym pisalam i nie chce do tego wracac bo dalej nie ogarniam, najważniejsze ze z dzidkiem wszystko jest dobrze -
4me mój też kopał nisko pod pępkiem, a od kilku dni kopie czasami tak bardzo wysoko, prawie koło żołądka, dużo wyżej niż pępek:) Ale to też nie zawsze, czasami znowu w dół wędruje z kopniakami.
W ogóle witam się w 25 tygodniu:) Już jak ktoś się mnie pyta, który to tydzień to muszę dłużej się zastanowić hehe. Strasznie ten czas szybko leci:)adzia, Czarna_88, agatka196, easymum, kasig, skabarka, Gusiak lubią tę wiadomość