Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lilla My wrote:Tak swoją drogą nie myślałam, że dziecko tak wyczuwa emocje. Wczoraj pokłóciłam się z mężem, a synek kopał mnie zaraz po tym i wiercił się jak jeszcze nigdy...
Pewnie tacie chciał dokopać, że mamusie mu denerwuje hehe.Lilla My lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:A ja 'walczę' z imionami
Jak Wam się podobają? Jakieś swoje typy?))
Bianka, Jaśmina, Anastazja, Liwia, Oliwia, Gaja ?;p
Oliwia mi się bardzo podoba:)
My też nie wiemy jak dać synkowi na imięWszyscy co chwilę pytają jak będzie miał na imię, a my kompletnie nie wiemy:( Miał być Nikodem albo Olaf ale coś nam nie podchodzą te imiona. Chociaż znowu chyba wracam do Nikodema...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Oliwia mi się bardzo podoba:)
My też nie wiemy jak dać synkowi na imięWszyscy co chwilę pytają jak będzie miał na imię, a my kompletnie nie wiemy:( Miał być Nikodem albo Olaf ale coś nam nie podchodzą te imiona. Chociaż znowu chyba wracam do Nikodema...
Tzn mój tak typowal bo ja byłam przy Ksawerym -
Staraczka w tamtym tyg u mnnie kultura , codziennie budzilam sie na lezwym boku, a w tym na plecach! Ale to sie samo ureguluje chyba, jak kregoslup bedzie mial za ciezko to samoistnie zmienimy pozycje. A duzo masz na plusie kg? Ja ok 4-5.
Paulinek, Anastazja i Gaja:) -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Staraczka w tamtym tyg u mnnie kultura , codziennie budzilam sie na lezwym boku, a w tym na plecach! Ale to sie samo ureguluje chyba, jak kregoslup bedzie mial za ciezko to samoistnie zmienimy pozycje. A duzo masz na plusie kg? Ja ok 4-5.
Paulinek, Anastazja i Gaja:)
Haha ja tez na lewym ladnie spalam a teraz mam wrazenie ze prawie cala noc na prawym i plecach, a u mnie +3 niby malo a i tak siora i mama nie wierzą bo wygladam jak bym 10 przytyla to im z karty pokazuje, sama czuje sie juz jak slondiatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny