Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Oliwia mi się bardzo podoba:)
My też nie wiemy jak dać synkowi na imięWszyscy co chwilę pytają jak będzie miał na imię, a my kompletnie nie wiemy:( Miał być Nikodem albo Olaf ale coś nam nie podchodzą te imiona. Chociaż znowu chyba wracam do Nikodema...
Mamy Nikodema w rodziniefajny chłopczyk i bardzo ładne imie wg mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:To jest problem! Mnie sie zawsze Kajetan poodobal, a sasiadka ma psa Kajtka:\ duzo jest Maxiow
a maxymilkian tez fajne.
Dlatego sie klocilam o te imie bo to wymysł małża
Nie rozumiem ludzi którzy nazywaja psy imionami ludzkimi, u mnie sasiadka ma filipka yorka, u mojej mamy w klatce byla kinga i duzo kubusiow. Mozna mowic ze maxow i kubusiow jak psow -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Dlatego sie klocilam o te imie bo to wymysł małża
Nie rozumiem ludzi którzy nazywaja psy imionami ludzkimi, u mnie sasiadka ma filipka yorka, u mojej mamy w klatce byla kinga i duzo kubusiow. Mozna mowic ze maxow i kubusiow jak psow
Teściowa ma psa Lenai to imię dla dziewczynki mimo ze mi się bardzo podobalo - odpadło na wejściu
-
nick nieaktualny
-
A my zastanawialiśmy się nad Wiktorem, Natanem i padło na Wiktora choć mężowi zaczyna się nie podobać to imię i juz zmienia. Co do ruchów tez czuje je bardzo nisko pod pepkiem i nie czułam ich wyżej. Mój mały ostatnio coś bardzo aktywny
średnio co godzinę czasem dłużej kopie ale jak chodzę coś robię to spi
aktywne dzisiaj od samego rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:04
-
nick nieaktualnyMnie na szczęście problem imion ominął, od razu wybraliśmy imiona, bo wiedzieliśmy, że jak nie wybierzemy to mama i teściowa od razu zasypią nas pomysłami, oczywiście sugerowały swoje typy, nasze imie dla chłopca im się nie podobało, ale cóż, to nasze dziecko.
Stawialiśmy na Wojusia albo Helenkę i będzie Helenka na 99% -
nick nieaktualnyalutka wrote:Teściowa ma psa Lena
i to imię dla dziewczynki mimo ze mi się bardzo podobalo - odpadło na wejściu
Ja tak nie wnikam z deka kto jak psa nazywa ale jesli imie popularbe to kicha isc z dzieckiem a ktos krzyczy do psa max chociaz dziecko tak sie nazywa, jest tyle fajnych imion dla psów a ludzie i tak daja te ludzkie, ciitki sasiadka taka mocherowa miala 3 suczki i kazda nazwala imieniem ludzkim jedna pamietam to sara bo mnie upierdzielic chciala
Idem zjesc jakies sniadanie bo zal z domu nie wyruszyc taka ladna pogodaalutka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gratuluje nowych tygodni
Trzymam bardzo kxiuki za wizyty dzisiaj
Co do imion to my chcemy Mikolaj albo Krzysiu (po tatusiu hehe maly junior).
Ja ostatnio jak sis poklocilam z moim mezem i plakalam to maly zamilk w brzuszkuxhyba tez mu smutno bylo ale pozniej zjadlam lody i maly fikal
Pogoda dIsiaj u nas piekna wiec Jemy sniadanie i wychodze na zakupy -
A co do spania na plecach to jest to niebezpieczne po 30 tc (dziecko uciska tętnice i się nie dotlenia). Sama się o to martwię bo ja notorycznie budzę się na plecach i chyba czas kupić rogala do spania tak aby nieświadomie się nie przekręcać na plecy.
-
Anitka201 wrote:A co do spania na plecach to jest to niebezpieczne po 30 tc (dziecko uciska tętnice i się nie dotlenia). Sama się o to martwię bo ja notorycznie budzę się na plecach i chyba czas kupić rogala do spania tak aby nieświadomie się nie przekręcać na plecy.
Uwierz mi, że można się przekręcać pomimo rogalaAnitka201 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyPannaB wrote:u nas bedzie wojna bo ja twardo obstaje przy ignacym a maz przy julianie
wiec moze bedzie dziewczynka to wtedy latwiej bo oboje chcemy Lila -
nick nieaktualny