Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
angelika 33 wrote:Anitka jutro idę do gina zobaczę co powie bo szczerze boję się iść na badanie taka ze mnie pesymistka..
W pierwszej ciąży o nic nie pytałam nic nie wiedziałam o przyrostach bety i było dobrze a tu człowiek im więcej wie tym gorzej... -
Anitka201 wrote:Nie martw się. Tak ogólnie nie jestem pesymistką ale jeśli chodzi o ciążę to ciągle czegoś się boję, a największą moją głupotą jest czytanie wszystkiego co popadnie w necie..
-
Dziewczyny tak jak pisałam wcześniej 10 lat temu jak zaszłam w ciążę z pierwszą kochaną córcią to nic nie czytałam bardziej oglądałam śpioszki, wózki... i było ok nawet jak zaczęłam krwawić to panika strach ale dzięki Bogu nie zaglądałam na neta... i co wszystko się potoczyło może nie gładko ale dobrze!!! Nawet nie wiecie jak ja się cieszę!!!
Pamiętajcie po pierwszym dziecku do roboty zaraz nad drugim bo później to ciężko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:cześć babki, u mnie od rana mdłości i cholerne bóle brzucha jak na @ no ja sie przez to załamię któraś w 7tc też je ma?? bo ok na początku, ale one wcale nie mijają i zaczyna mnie to martwić
-
hej dziewczyny mnie o dziwo dziś nie mdli ani brzuch nie boli, u mnie to jakoś tak falami, kilka dni mnie męczy, kilka dni spokój i tak w kółko. Mam dziś o 17 pierwszą wizytę i nie ukrywam że się troszkę niepokoję, nie wiem czego się spodziewać. Proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Sama mam schize przez te czytanie roznych rzeczy i tematow. Niepotrzebnie sie nakrecam. Obiecuje sobie ze przestane a na drugi dzien to samo.
robila bete w pon bylo 535 a wczoraj juz 1335, wiec chyba ladny przyrost??
Powiedzcie mi kiedy isc na 1 usg by bylo juz widac wszystko?? Czy 2 lutego jak skoncze 6 tydz bedzie ok?? chcialabym miec to 1 usg za soba i wiedziec ze jest mala fasolka i serduszko pika -
Anitka201 wrote:Mój dzisiejszy sen..no masakra. Śniło mi się że poroniłam, a moja mama powiedziała mi, że ta ciąża była urojona. Obudziłam się zapłakana. Do tej pory ciągle o tym myślę
Też na początku ciąży miałam takie sny będzie dobrze, moja mama mówi że to dobry znak -
Roxi92 wrote:Witam:) tez dołączam do was termin na 21 września, byłam 2 dni po spodziewanym okresie u lekarza i u mnie jeszcze nic nie widać a to 5 tydzień troszkę się martwię, angelika 33 myśle że Twoja beta jest w porządku jak na 17 dpo ale najlepiej powtórz po 48h powinna się ładnie podwoić ja mam 30 dni po okresie bete 2,785 i dzisiaj powtarzam, boję się pozdrawiam:)
Jesteś w 5 tyg od ostatniej miesiączki, dzidzia jest zawsze o tydzien albo nawet o 2 młodszy, więc na tym etapie nic nie będzie widać nie stresuj się tylko poczekaj 2 tyg -
skabarka wrote:cześć babki, u mnie od rana mdłości i cholerne bóle brzucha jak na @ no ja sie przez to załamię któraś w 7tc też je ma?? bo ok na początku, ale one wcale nie mijają i zaczyna mnie to martwić
U mnie cisza, oprócz strasznego bólu piersi, cisza -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny a ja po wczorajszej wizycie u gin prywatnie,dzis mialam na NFZ i powiem wam szczerze ze dobrze zrobilam bo potwierdzil ciąże.Zrobil mi cytologię skierowal na badania a co najważniejsze dal mi skierowanie na bezplatne badanie prenatalne bardzo sie cieszę bo koszt tego badania w mojej przychodni gdzie przyjmuje mój prywatny gin to 350 zł.Wkoncu placimy sladki miesiąc w miesiąc wiec dlaczego nie skorzystac .Wolę te 350zł odlożyc i kupić w pozniejszym czasie dla dzidziola cudowny 18 czesciowy komplet poscieli do lóżeczka
skabarka, Dżuls, kasig lubią tę wiadomość