Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justysss wrote:Dziekuje dziewczyny za wsparcie...moze niepotrzebnie sie martwie:) dzisiaj ciagnie mnie jajnik z którego byla owulacja aż do pachwiny i boku, ze aż stać nie mogę. Mam nadzieje ze to dobry znak:)
justysss lubi tę wiadomość
-
angelika 33 wrote:Witam Was dziewczyny - na to wygląda, że ja też ale martwi mnie mój poziom bety 17 dpo 169 - robiłam tylko raz - jutro wizyta u gin ale nie wiem czy coś zobaczy???
moim zdaniem jest ok. Najwazniejszy bowiem jest przyrost bety. -
Dzięki justysss bo naczytałam się... Ja już jestem mamą dziesięcioletniej córy i przeżywam to bardzo. Widzę, że jesteśmy w tym samym czasie ciążowym. Czy byłaś może już u gin?
P.S. Sory dziewczynki ale dopiero wdrażam się na Waszym forum stąd trochę błędów technicznych :_) -
Witam:) tez dołączam do was termin na 21 września, byłam 2 dni po spodziewanym okresie u lekarza i u mnie jeszcze nic nie widać a to 5 tydzień troszkę się martwię, angelika 33 myśle że Twoja beta jest w porządku jak na 17 dpo ale najlepiej powtórz po 48h powinna się ładnie podwoić ja mam 30 dni po okresie bete 2,785 i dzisiaj powtarzam, boję się pozdrawiam:)
-
angelika 33 wrote:Dzięki justysss bo naczytałam się... Ja już jestem mamą dziesięcioletniej córy i przeżywam to bardzo. Widzę, że jesteśmy w tym samym czasie ciążowym. Czy byłaś może już u gin?
P.S. Sory dziewczynki ale dopiero wdrażam się na Waszym forum stąd trochę błędów technicznych :_)
nie nie bylam u lekarza. Mam wizyte 20.01 ale czy ja wiem czy cos będzie widać. U mnie beta 14dni po byla 140,5 po 48h 708,9 a po 72h 2423. Wiec przyrost jest:) u Ciebie beta ladniutka zależy tez kiedy byla implantacja wiec glowa do góry:) -
Dziewczyny w terminie @ i zaraz po niej nie będzie nic widać na usg i to jest normalne. Trzeba czekać pęcherzyk zaczyna się pojawiać przy becie ok 1000 i to też nie zawszeAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Najważniejsze żeby nie pobolewało podbrzusze i żadnych krwawień brrrrr
W mojej pierwszej ciąży ok 8 tyg. właśnie tak było cała bielizna zakrwawiona szybko do gin i dostałam duże dawki duphastonu - ciąża cała zagrożona !!! To był koszmar !! a na końcu przenosiłam dwa tygodnie Mam nadzieję, że ta ciąża będzie inna. Ponad rok starań - we wtorek miałam iść na zabieg histeroskopii przed ivf a tu : SURPRISE!!! czyli wszystko ok - oczywiście wcześniej podkurowałam męża bo miał słabe nasienie a po 4ch miesiącach leczenia rozmaitymi witaminami plemników było ponad 200 mln:-)
-
eM wrote:Dziewczyny w terminie @ i zaraz po niej nie będzie nic widać na usg i to jest normalne. Trzeba czekać pęcherzyk zaczyna się pojawiać przy becie ok 1000 i to też nie zawsze
tez tak uwazam dlatego mam dylemat czy isc choć z drugiej strony moze dostane skierowania na jakieś badania i nie będę musiała za nie placic, bo wizyta na NFZ, także moze warto skorzystać. Tym bardziej ze juz na betę toxo i progesteron trochę wydalam...a wolalabym ta kase poswiecic na maluszka ale w trochę inny sposób:) -
Kochane to mnie pocieszyłyście dziękuję:* tak bym chciała juz zobaczyć serduszko na usg ale jeszcze za wcześnie, nie moge się doczekać wyniku 2 bety, idę popołudniu:) a kiedy miałyście pierwsze mdłości i wymioty? ja 5 tydzień ale narazie jest super, tylko lekka zgaga i rano leciutkie mdłości ale zero wymiotów:) mam nadzieję że szybko nie przyjdą
-
Dzień dobry wszystkim mamusiom...
A w ogóle to jestem happy, bo wczoraj byłam u poleconej świetnej ginki i podjęła się prowadzenia mojej ciąży w ramach nfz, chociaż ma też prywatną praktykę.. No i ogólnie mnie pozytywnie nastroiła.. Może stąd przypływ endorfin..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:41
justysss, Misi@ lubią tę wiadomość