Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, z tym tempem to jest ciężko..
A czy któraś z Was je dużo słodyczy??ja mam wrażenie, że jestem już chyba uzależniona kurde...Codziennie jem coś słodkiego i koniecznie lody do tego ! A przed snem obowiązkowo muszę zjeść pomarańczei wtedy mogę iść spokojnie spaćNa szczęście nie ma to odbicia póki co w wadze, ale chyba w życiu nie zjadłam tylu słodyczy co będąc w ciąży
Córcia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kucykowa wrote:No właśnie, z tym tempem to jest ciężko..
A czy któraś z Was je dużo słodyczy??ja mam wrażenie, że jestem już chyba uzależniona kurde...Codziennie jem coś słodkiego i koniecznie lody do tego ! A przed snem obowiązkowo muszę zjeść pomarańczei wtedy mogę iść spokojnie spaćNa szczęście nie ma to odbicia póki co w wadze, ale chyba w życiu nie zjadłam tylu słodyczy co będąc w ciąży
Miałam swego czasu fazę na jedzenie słodyczy by uniknąć bólu głowy, potem miałam spokój i chęć na lody. Teraz przez 2 tyg nie jadłam nic słodkiego, nawet lody przestały mi smakować, aleczuję że znowu wraca faza na słodkie, bo śni mi się i mam taką ogromną ochotę na surówkę pikantno słodką z kurczakiem rodzynkami i ananasem.
Kucykowa, adzia lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy słodyczowa nie byłam i nadal nie jestem. Choć w ciąży trochę bardziej, np. kilka razy jadłam lody, których wcześniej nie byłam w stanie przełknąć. A teraz mocno czekoladowe, tak jedna kulka raz na tydzień całkiem nieźle wchodzi.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady, ja tam się nie chcę czepiać, ale raz piszesz, że zjadłaś 2 kawałki ciasta i lody, a potem że od 2 tygodni nic słodkiego...
to się zdecyduj jaką wersję nam zapodajesz
Ja jem od cholery słodyczy, niestety. Dzisiaj domową szarlotkę i teraz wcinam loda.Kucykowa, kapturnica, Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj zjadłam lody grycan po wizycie hehe. A w ogóle słyszałyście, że jest mc flurry (nie wiem jak to się pisze) MARS? Muszę napaść maca:D Chyba, że był wcześniej, a ja o tym nie wiedziałam:p Zawsze zamawiałam liona.
Sigma lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ja też dzisiaj zjadłam lody grycan po wizycie hehe. A w ogóle słyszałyście, że jest mc flurry (nie wiem jak to się pisze) MARS? Muszę napaść maca:D Chyba, że był wcześniej, a ja o tym nie wiedziałam:p Zawsze zamawiałam liona.
W zeszłym roku były lody z Oreo- zresztą widziałam w sklepie lody Oreo!! Mniam!!
diatomka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny